Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj
dcerka ma to same, navic ma uzkou nozku a vsechny tyhle papuce mela volne, tak jsem ji normalne dala letni sandalky.
Dala bych neco na suchy zip, co ma otevrenou patu a spicku.
Me to navic i poradila pani v obchode, kde kupujeme boty.
@Taminka píše:
Ahoj
dcerka ma to same, navic ma uzkou nozku a vsechny tyhle papuce mela volne, tak jsem ji normalne dala letni sandalky.
Dala bych neco na suchy zip, co ma otevrenou patu a spicku.
Me to navic i poradila pani v obchode, kde kupujeme boty.
To už mě taky napadlo..A museli jste shánět se světlou podrážkou?
Jinak díky ![]()
Dcera měla v klasických zavřených bačkorkách taky zpocené nohy, pak jsem jí koupila bačkorky s otevřenou špičkou a bylo to o moc lepší
něco takového:
http://www.jf-obuv.cz/…backorky-505
tyhle se mi líbily víc než ty s úplně otevřenou špičkou ![]()
@chaarleene píše:
Dcera měla v klasických zavřených bačkorkách taky zpocené nohy, pak jsem jí koupila bačkorky s otevřenou špičkou a bylo to o moc lepšíněco takového:
http://www.jf-obuv.cz/…backorky-505
tyhle se mi líbily víc než ty s úplně otevřenou špičkou
Právě že tyhle jsme měli a žádná změna..
Ale díky.. ![]()
Tak ciste bavlnene ponozky. Jestli se da jeste v dnesni dobe cosi takoveho sehnat… bez umelych primesi… nejsu ale tak pruzne a budou drazsi…
Ahoj, syn má do školky tyhle sandále http://bledulka.mimishop.cz/detail.php?… ne teda z tohoto eshopu. Je to Zn Befado, jsou zdravotní, a celkem mi ta značka sedí, i když je polská. Učitelky nic nenamítaly a syn je v pohodě obuje sám, což mu u těch klasických bačkorek moc nešlo.
Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:42
Ahoj, u nás kluk chodil normálně v páskových botkách. Mamka taky říkala, že se mu potí nohy a nic jiného nesnese.. tak to též zkuste. Dají se koupit kvalitní aji pro ty nejmenší..
Ahoj,
my používáme už od školy (letos už do školy) klasické letní sandále na suchý zip, je důležité, aby stélka byla z pravé kůže. Jsme s nimi naprosto spokojení. Normální bačkůrky by syn také nesnesl.
@mroe píše:
Tak ciste bavlnene ponozky. Jestli se da jeste v dnesni dobe cosi takoveho sehnat… bez umelych primesi… nejsu ale tak pruzne a budou drazsi…
dcerka ma 100% bavlnene ponozky a v uzavrenych papucich to vubec nepomaha.
par stoji cca 50kc.
@Silwinka87 ty sandaly maji svetlejsi podrazku, ale nikdo se na to nedival.
@borkas Zrovna jsem to chtěla napsat, také používáme, výše zmiňované papuče i ty befado = noha se v tom potila oběma hrozně. Kupuji tedy zdravotní sandále s koženou stélkou ![]()
Mé děti mají obě ploché nožky a jelikož ve škole i ve školce oba tráví podstatnou část dne, tak oba dva mají zdravotní sandálky primigi. Podrážku jsem neřešila. Syn má hnědou podrážku, dcera červenou, nikdo nic neříkal. A hlavně, nohy se jim v tom nepotí ![]()
@Gina108 píše:
Ahoj, syn má do školky tyhle sandále http://bledulka.mimishop.cz/detail.php?… ne teda z tohoto eshopu. Je to Zn Befado, jsou zdravotní, a celkem mi ta značka sedí, i když je polská. Učitelky nic nenamítaly a syn je v pohodě obuje sám, což mu u těch klasických bačkorek moc nešlo.Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:42
Ty vypadají super..
Takže pořídíme něco takového..Bude to asi lepší..
Jinak děkuji všem..Jste moc hodné..
![]()
@tterka píše:
Mé děti mají obě ploché nožky a jelikož ve škole i ve školce oba tráví podstatnou část dne, tak oba dva mají zdravotní sandálky primigi. Podrážku jsem neřešila. Syn má hnědou podrážku, dcera červenou, nikdo nic neříkal. A hlavně, nohy se jim v tom nepotí
Podívám se na ně..děkuji.. ![]()
@Katrinka píše:
@borkas Zrovna jsem to chtěla napsat, také používáme, výše zmiňované papuče i ty befado = noha se v tom potila oběma hrozně. Kupuji tedy zdravotní sandále s koženou stélkou
Je teda fakt, že ty Befado koženou stélku nemají, tak pozor na to. Jenže synovi se noha nepotí nějak extrémně. V uzavřených bačkorách tedy ano, ale v jiných botkách ne.
Zdravím všechny maminky

Potřebovala bych poradit, malý nastupuje 1.října do školky a my řešíme obuv do třídy..Malému se celkem dost potí nohy, takže klasické papuče si nechá na nohou tak maximálně půl hodiny a pak si je sundá, protože má zpocené nožky..
Proto bych vás chtěla poprosit o nějaké typy bot, které by ve školce mohl mít..Děkuji všem..