Papuče do školky - věčně zpocené nohy

Silwinka87
11.9.12 09:21

Papuče do školky-věčně zpocené nohy

Zdravím všechny maminky :mavam:
Potřebovala bych poradit, malý nastupuje 1.října do školky a my řešíme obuv do třídy..Malému se celkem dost potí nohy, takže klasické papuče si nechá na nohou tak maximálně půl hodiny a pak si je sundá, protože má zpocené nožky..
Proto bych vás chtěla poprosit o nějaké typy bot, které by ve školce mohl mít..Děkuji všem.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
11.9.12 09:23

Ahoj
dcerka ma to same, navic ma uzkou nozku a vsechny tyhle papuce mela volne, tak jsem ji normalne dala letni sandalky.
Dala bych neco na suchy zip, co ma otevrenou patu a spicku.
Me to navic i poradila pani v obchode, kde kupujeme boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.9.12 09:25
@Taminka píše:
Ahoj
dcerka ma to same, navic ma uzkou nozku a vsechny tyhle papuce mela volne, tak jsem ji normalne dala letni sandalky.
Dala bych neco na suchy zip, co ma otevrenou patu a spicku.
Me to navic i poradila pani v obchode, kde kupujeme boty.

To už mě taky napadlo..A museli jste shánět se světlou podrážkou?
Jinak díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7932
11.9.12 09:31

Dcera měla v klasických zavřených bačkorkách taky zpocené nohy, pak jsem jí koupila bačkorky s otevřenou špičkou a bylo to o moc lepší ;) něco takového:

http://www.jf-obuv.cz/…backorky-505

tyhle se mi líbily víc než ty s úplně otevřenou špičkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.9.12 09:34
@chaarleene píše:
Dcera měla v klasických zavřených bačkorkách taky zpocené nohy, pak jsem jí koupila bačkorky s otevřenou špičkou a bylo to o moc lepší ;) něco takového:

http://www.jf-obuv.cz/…backorky-505

tyhle se mi líbily víc než ty s úplně otevřenou špičkou :)

Právě že tyhle jsme měli a žádná změna.. :nevim: Ale díky.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35326
11.9.12 09:40

Tak ciste bavlnene ponozky. Jestli se da jeste v dnesni dobe cosi takoveho sehnat… bez umelych primesi… nejsu ale tak pruzne a budou drazsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.9.12 09:41

Ahoj, syn má do školky tyhle sandále http://bledulka.mimishop.cz/detail.php?… ne teda z tohoto eshopu. Je to Zn Befado, jsou zdravotní, a celkem mi ta značka sedí, i když je polská. Učitelky nic nenamítaly a syn je v pohodě obuje sám, což mu u těch klasických bačkorek moc nešlo.

Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.9.12 09:42

Ahoj, u nás kluk chodil normálně v páskových botkách. Mamka taky říkala, že se mu potí nohy a nic jiného nesnese.. tak to též zkuste. Dají se koupit kvalitní aji pro ty nejmenší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5832
11.9.12 09:46

Ahoj,
my používáme už od školy (letos už do školy) klasické letní sandále na suchý zip, je důležité, aby stélka byla z pravé kůže. Jsme s nimi naprosto spokojení. Normální bačkůrky by syn také nesnesl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.9.12 09:49
@mroe píše:
Tak ciste bavlnene ponozky. Jestli se da jeste v dnesni dobe cosi takoveho sehnat… bez umelych primesi… nejsu ale tak pruzne a budou drazsi…

dcerka ma 100% bavlnene ponozky a v uzavrenych papucich to vubec nepomaha.
par stoji cca 50kc.

@Silwinka87 ty sandaly maji svetlejsi podrazku, ale nikdo se na to nedival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
11.9.12 09:51

@borkas Zrovna jsem to chtěla napsat, také používáme, výše zmiňované papuče i ty befado = noha se v tom potila oběma hrozně. Kupuji tedy zdravotní sandále s koženou stélkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532

Mé děti mají obě ploché nožky a jelikož ve škole i ve školce oba tráví podstatnou část dne, tak oba dva mají zdravotní sandálky primigi. Podrážku jsem neřešila. Syn má hnědou podrážku, dcera červenou, nikdo nic neříkal. A hlavně, nohy se jim v tom nepotí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Gina108 píše:
Ahoj, syn má do školky tyhle sandále http://bledulka.mimishop.cz/detail.php?… ne teda z tohoto eshopu. Je to Zn Befado, jsou zdravotní, a celkem mi ta značka sedí, i když je polská. Učitelky nic nenamítaly a syn je v pohodě obuje sám, což mu u těch klasických bačkorek moc nešlo.Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:42

Ty vypadají super.. :palec: Takže pořídíme něco takového..Bude to asi lepší..

Jinak děkuji všem..Jste moc hodné.. :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.9.12 09:52
@tterka píše:
Mé děti mají obě ploché nožky a jelikož ve škole i ve školce oba tráví podstatnou část dne, tak oba dva mají zdravotní sandálky primigi. Podrážku jsem neřešila. Syn má hnědou podrážku, dcera červenou, nikdo nic neříkal. A hlavně, nohy se jim v tom nepotí :pankac:

Podívám se na ně..děkuji.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.9.12 09:59
@Katrinka píše:
@borkas Zrovna jsem to chtěla napsat, také používáme, výše zmiňované papuče i ty befado = noha se v tom potila oběma hrozně. Kupuji tedy zdravotní sandále s koženou stélkou :palec:

Je teda fakt, že ty Befado koženou stélku nemají, tak pozor na to. Jenže synovi se noha nepotí nějak extrémně. V uzavřených bačkorách tedy ano, ale v jiných botkách ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková