Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Cauky jsme manželsky sympaticky par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hratky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem
Příspěvek upraven 25.10.23 v 11:54
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem
@mamule42 píše:
Ta čeština co
Strašný. ![]()
Tady k sobě najdou zřejmě jen Klopotkovou.
Proč o sobě vůbec píšeš že jsi solventní a v další větě bez nároku na honorář. Další věc je proč to musíte provozovat na hradech to je nějaká uchylka?
Jo a jinak jsem samozřejmě muž tak mě ani psát nemusíš.
@topazio píše:
Strašný.
Tady k sobě najdou zřejmě jen Klopotkovou.
No jo ale Klopotko už je na rozsypání, a Brno má z ruky ![]()
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem
Já bych se vám nabídla, ovšem za cca měsíc rodím a Brno mám z ruky, píšeš solventní a zároveň bez finanční náhrady, to je špatně, já si peníze za sex nemám problém vzít, no, škoda, jsem pro každou špatnost.
@ludmilaadamkova píše:
Proč o sobě vůbec píšeš že jsi solventní a v další větě bez nároku na honorář. Další věc je proč to musíte provozovat na hradech to je nějaká uchylka?Jo a jinak jsem samozřejmě muž tak mě ani psát nemusíš.
@KaZeAd píše:
O jaké konkrétně hrádky by se mělo jednat?
Hukvaldy a Jičín.
@Lucy75 píše:solventní na oko, ale holka na hrádku bude kukat zadáčo, chápeš..
Takže se holka chudák potáhne někam na hrad venku už zima ale bude ji hřát představa, že Kuka s prachatyma ![]()
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli.Snad to nikoho neurazidekujem
Ale tohle je diskuzní fórum. Takže ano, tohle mě tady urazí.
@ludmilaadamkova píše:
Proč o sobě vůbec píšeš že jsi solventní a v další větě bez nároku na honorář. Další věc je proč to musíte provozovat na hradech to je nějaká uchylka?Jo a jinak jsem samozřejmě muž tak mě ani psát nemusíš.
Nejspíš si kromě hrátek a hrádků pleteš i solventní a solidní, že? Ach, kdyby jen to…
@Sandra.B1 píše:
Nejspíš si kromě hrátek a hrádků pleteš i solventní a solidní, že? Ach, kdyby jen to…
Chtějí šuk zadarmo. ![]()