Par hleda ji

1
24.10.23 16:47

Par hleda ji

Cauky jsme manželsky sympaticky par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hratky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem

Příspěvek upraven 25.10.23 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
24.10.23 16:51

O jaké konkrétně hrádky by se mělo jednat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.10.23 16:52
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
24.10.23 16:53
@topazio píše: :lol:

Ta čeština co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.10.23 16:54
@mamule42 píše:
Ta čeština co :mrgreen:

Strašný. :zed:
Tady k sobě najdou zřejmě jen Klopotkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.10.23 16:58

Proč o sobě vůbec píšeš že jsi solventní a v další větě bez nároku na honorář. Další věc je proč to musíte provozovat na hradech to je nějaká uchylka?

:mrgreen:

Jo a jinak jsem samozřejmě muž tak mě ani psát nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
5940
24.10.23 16:58
@topazio píše:
Strašný. :zed:
Tady k sobě najdou zřejmě jen Klopotkovou.

No jo ale Klopotko už je na rozsypání, a Brno má z ruky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.10.23 17:03
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli. Snad to nikoho neurazi dekujem

Já bych se vám nabídla, ovšem za cca měsíc rodím a Brno mám z ruky, píšeš solventní a zároveň bez finanční náhrady, to je špatně, já si peníze za sex nemám problém vzít, no, škoda, jsem pro každou špatnost.

• Citovat
  • Upravit
25194
24.10.23 17:08
@ludmilaadamkova píše:
Proč o sobě vůbec píšeš že jsi solventní a v další větě bez nároku na honorář. Další věc je proč to musíte provozovat na hradech to je nějaká uchylka?
:mrgreen: solventní na oko, ale holka na hrádku bude kukat zadáčo, chápeš.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.10.23 17:10
@KaZeAd píše:
O jaké konkrétně hrádky by se mělo jednat?

Hukvaldy a Jičín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.10.23 17:12
@Lucy75 píše: :mrgreen: solventní na oko, ale holka na hrádku bude kukat zadáčo, chápeš.. :mrgreen:

Takže se holka chudák potáhne někam na hrad venku už zima ale bude ji hřát představa, že Kuka s prachatyma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7788
24.10.23 20:02
@Boris241 píše:
Cauky jsme manželsky sympaticky solventni par ona 39 a on 41 hleda touto cestou slecnu, divku, zenu, Ne CHLAPA na sexualni hradky ve 3, vyžadujem a zaručujeme 100% cistotu a zdravi bez financnich nároku, pokud mas zajem ozvi se, vymena fotek je mozna, vse zalezi na osobnich sympatiich z obou stran, dame vinecko, posedime, pokecame a pomazlime, budem se na Tebe těšit 🙂 Po několika úvodních zprávách upřednostňujeme výměnu fotek a schůzku. Brno a okoli.Snad to nikoho neurazidekujem

Ale tohle je diskuzní fórum. Takže ano, tohle mě tady urazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
24.10.23 20:44
@ludmilaadamkova píše:

Nejspíš si kromě hrátek a hrádků pleteš i solventní a solidní, že? Ach, kdyby jen to…

• Citovat
  • Upravit
2773
24.10.23 21:02

@Sandra.B1 😂 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.10.23 16:50
@Sandra.B1 píše:
Nejspíš si kromě hrátek a hrádků pleteš i solventní a solidní, že? Ach, kdyby jen to…

Chtějí šuk zadarmo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová