Paragraf na dítě a kontrola

1072
31.8.16 13:14

paragraf na dítě a kontrola

Dobrý den, mám vypnutý zvonek kvůli spícímu dítěti a protože mám paragraf, tak mě teď napadlo jestli chodí i v tomto případě nějaká kontrola, že jste jako s dítětem doma. Omlouvám se za takovou otázku, ale nemám zkušenost, je to prvně. Děkuji za odpovědi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3832
31.8.16 13:19

@Peťa77

na OČR žádné kontroly nechodí ;) - můžeš jít klidně nakoupit atd. - být několik hodin mimo domov…měla jsem ošetřovačku snad „milionkrát“ na mladšího syna - nikdy nikdo nepřišel (díkybohu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
31.8.16 13:32

Kontroly chodí pouze na neschopenky, ne na OCR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
31.8.16 13:32

@Gerberka děkuji :kytka: Já jsem se právě nepohodla se zaměstnavatelem, spíš mám strach z nějakého udání, protože z jeho strany proběhlo docela vážné vyhrožování, tak nevím co ještě je může napadnout. V pátek jdeme na kontrolu tak doma vydržím, jde mi jen o ten zvonek. Pracovní poměr už mám ukončený ve zkušební době, takže peníze mi náleží asi jen za jeden den. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
31.8.16 13:33

@smudlinky děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
31.8.16 13:37

@Ellusa děkuji :kytka: Malá je opravdu nemocná, nemohla jsem jí dát do školky, máme i léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
31.8.16 13:58

@Ellusa děkuji :kytka: aspoň o jednu starost míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
1.9.16 14:27

Ještě jedna otázka. Zítra jdeme na kontrolu, pokud ukončím ten paragaf, tak „zaměstnavatel“ chce poslat kopii a originál si mám prý odevzdat na sociálce. A otázka zní do kdy to musím vyřidít, jak na sociálce tak u zaměstnavatele. Já bych si to právě nechala v pondělí oskenovat a poslala bych to zaměstnavateli (což si myslím, že by neměl být problém ne? Poštou by mu to taky nepřišlo dřív. Ale co ta sociálka? Tam bych šla až v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.16 08:47

Na paragraf kontrola nechodí. Mně se jednou dokonce stalo (jsem samoživitelka), že dcerka měla ošklivou chřipku a když jsme šly po týdnu na kontrolu, dcerce už bylo dobře, ale chytila jsem to já a bylo mi zle, horečka atd. A její dětská mi řekla, že takhle nemůžu jít do práce a že mi napíše ještě týden paragrafu, abych se dala dohromady i já. A prý, že se nemám bát, nikdo nechodí, radila mi i dát dcerku do školy a vyležet to…

• Citovat
  • Upravit
1072
2.9.16 13:01

Holky díky, no tak já jsem dneska létala kvůli tomu paragrafu a už to řešit nemusím. Paní šéfová mi řekla, že si s tím ošetřovákem můžu utřít pr..l na záchodě :roll: No a to i před zákazníkama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.9.16 13:09

Dobry den prosim vas kdy chodi paragraf slozenkou. Kdyz jsem ho ukoncila v pilovine srpna a odevzdala. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat