Paragraf - víkend

46
3.3.20 08:42

Paragraf vikend

Zdravím, chci se zeptat, manželka je v porodnici a já se musím starat o dceru od soboty kdy porodila do úterka kdy jí pustí domu, proplaci se mi i víkend, když v práci víkendy nepracuji? Když začínám víkend paragraf a nedělám v práci víkendy není to trochu jinak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
3.3.20 08:44

OČR se proplácí podle kalendářních dní. Jedno jestli je to pondělí nebo sobota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.20 09:00
@Cenarius píše:
OČR se proplácí podle kalendářních dní. Jedno jestli je to pondělí nebo sobota.

No a když je přechod měsíce od 29.2 tak ten den bych měl jít nahlásit do práce že, neo zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.3.20 09:06

Dítě je nemocné? Jsi dostal u lékaře papír, ten se dává do práce. Tak tam s tím skočte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
3.3.20 09:18

Očr se proplácí pouze devět dní jen pro info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.20 09:22
@bublinek píše:
Dítě je nemocné? Jsi dostal u lékaře papír, ten se dává do práce. Tak tam s tím skočte.

Ne ale manželka je v porodnici a já se starám o dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
3.3.20 09:29

Ano, proplaci se i víkend když nepracujes. Taky nám to tak vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.20 09:49
@JancaS84 píše:
Ano, proplaci se i víkend když nepracujes. Taky nám to tak vyšlo.

Tak to je super, myslel jsem že ne. Že když začínám víkend paragraf a v práci víkendy nemám tak mi to neproplati, a říkala mi že si mám zajít pro to až půjde žena domu, že to asi zpětně vypíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.20 11:05

Dcerka je nemocná? No nazdar, to to blbě vyšlo, až se žena s novorozencem vrátí z porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
3.3.20 11:26

OCR se nedává jen když je nemocný dítě. Může být i na matku když se nemůže o starší dítě starat, tj. je v porodnici s mladším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
3.3.20 11:28
@Floppik píše:
Tak to je super, myslel jsem že ne. Že když začínám víkend paragraf a v práci víkendy nemám tak mi to neproplati, a říkala mi že si mám zajít pro to až půjde žena domu, že to asi zpětně vypíše.

Až půjde žena domů, tak vám OCR ukonči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.20 11:44

Moment, asi jsem trošku mimo, ale opravdu je možné dostat OČR na víkend, kdy nepracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.3.20 11:45
@JancaS84 píše:
Až půjde žena domů, tak vám OCR ukonči.

Tak teď se podržte, napsala mi to na 9 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
3.3.20 11:47
@gebča píše:
Moment, asi jsem trošku mimo, ale opravdu je možné dostat OČR na víkend, kdy nepracuješ?

Musí tam být alespoň jeden den, který měl být pracovní. To zakladatel splňuje. Jen na nepracovní víkend to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.20 12:02

Na rovinu - nejsem odvařená z toho, že někomu bude stát proplácet víkend, kdy se bude starat o své vlastní dítě v době kdy by stejně nepracoval, ale na druhou stranu - pokud to dá těch pár dní, kdy bude moct tatínek pomoct mamince po návratu z porodnice a pak až čerpat otcovskou, tak za mě dobrý, ono se to nepřihodí mockrát za život a pro rodinu je to důležitý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat