Pardubické maminky, zn. hledám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
15.10.13 16:51

Pardubické maminky, zn.hledám :-)

Ahoj,

po Vánocích se budeme stěhovat do Pardubic a vzhledem k tomu, že je téměř neznám, ráda bych poznala několik maminek, které by mi byly ochotné se tam trochu zorientovat s dětmi. A pak třeba i zajít na kafe :-) Máme dvě děti- 3,5 roku a 10měsíců, tak uvítám veškeré tipy co v Pardubicích s dětmi, kroužky, mateřská centra, kvalitní školku(!!!) a kvalitní ZŠ v okolí Pardubiček, baby friendly kavárny, restaurace, a cokoliv zajímavého co by mi pomohlo se trochu rozkoukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
15.10.13 16:56

Ahoj nejsem rodilá pardubanda, ale bydlím tu už 7 let. To co vím, ráda povím :lol: A na to kafe taky ráda zajdu. Ani po těch letech tu nikoho moc neznám, zvlášť s dětmi. Asi to bude tím, že nejsem zrovna prototyp matky, která by byla otrokem svých dětí. Jinak mám holčinu, té bude v březnu 6 a klučíka aktuálně 16 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.13 17:04

Ahoj, díky za reakci :-)
Mohla bys mi prosím poradit třeba s tou školkou? To je věc, kterou budu řešit asi jako první. Na internetu jsem našla nejblíž tuhle http://www.mskonicek.cz/ . Nevíš o ní prosím něco? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.10.13 17:13

Koníčka zrovna jako jedinou školku znám :) Dcera tam chodí už 3 roky :) Nemůžu to srovnat s jinýma školkama, ale co srovnat můžu, je první a druhá třída versus předškolní. První dvě naprosto fantastické, předškolní katastrofa. Obrovská změna v přístupu učitelek, mít možnost, dceru bych odtud vzala. Nevím, jestli jsem jen přehnaně ochranitelská, dcera nemá žádný větší problém a chodí tam v pohodě, ale mě se ta změna nelíbí. Naopak v těch 2 prvních třídách je to fakt skvělé, učitelky jsou fantastické ženské, hlavně 2 z nich. Takže kdybych se měla znovu rozhodnout, jestli ji tam dám, dala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.13 17:19

Aha, no to jsem trochu zbystřila… Dcera totiž už bude přestupovat asi do nějaké vyšší třídy, bude jí totiž v té době 4,5, takže to by mohla natrefit zrovna na tu blbou třídu :? Taky mě trochu vyděsilo jak se na stránkách chlubí spoluprací s Menzou ČR, působí to na mě trochu elitářsky… je tam nějaký výběr žáků či co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.13 17:20

Odkud jsi se do Pardubic přestěhovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.10.13 17:26

Z Břeclavi.

No, výběr žáků, to si netroufám tvrdit, ale rozhodně je to jedna z „lepších“ školek. Předškolní třída je tam jenom jedna, takže ať by šla dcera jakkoli stará, dostala by se do ní vždycky. Jestliže by měla nastupovat až v těch 4,5 a tím pádem na dva školní roky, tak bych tam já svoji dceru nedala, kdybych věděla to, co dneska. Ta moje už tam jede 4. školní rok, nastupovala už ve 2 a 3/4, takže takhle ty plusy převažují nad mínusy… Oni na ně nejsou ty učitelky zlé, ale na můj vkus moc přísné a mají na ně hodně vysoké nároky.

Ale stejně si myslím, že dostat do té školky dítě, nebude tak úplně jednoduché, protože třeba letos se nedostalo snad 40 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.10.13 17:30

:think: A můžu se zeptat na nějaké podrobnosti? To jsou pro mě cenné informace. Dcera bude mít už tak dost náročný rok kvůli příchodu bráchy, stěhování a ještě kdyby na ní měli mít už ve školce(!!) nějaké vysoké nároky, to bych jí asi raději dala jinam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.10.13 17:30

Napíšu soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie