Parfém kolem 600Kč

Klopotkova
14.9.23 17:16

Parfém kolem 600Kč

Zdravím.
Milenec (traktorista) mi chce koupit nějakou vůni, ptala jsem se na cenový limit, řekl, že tak kolem 700Kč max. i s poštovným.
V té cenové hodnotě to bude tedy spíše toaletka, maximálně parfemovaná voda.
Já se voním vůní Angel tím klasickým od Thierry Mugler (na podzim a v zimě), na jaře a v létě též Angelem - růžovým Nova od Thierry Mugler.
Moji milovanou toaletní vodu od Moschino Hippy Fizz přestali asi před čtyřmi lety vybŕábět, ta byla na léto mojí srdcovkou.
Vždy mi z těch levnějších a v minulosti jsem ji i několikrát měla, voněla Christina Aguilera (flakon s černými krajkami), Guess seductive Im yours (růžový flakon, trochu mi připomíná klasického Angela, takový slabší odvar), potom Far Away od Avonu, někdo Avon strašně zatracuje a tvrdí o jejich vůních, že jsou p. čifuky, já to říct nemohu, třeba Far away, Little black dress, Celebre, růžová Pur Blanca nejsou špatné vůně.
I Incandesence, ale ten asi tak nějak nejméně.
Před časem jsem v Rossmannu ve výprodeji koupila tosletní vodu Beverlly Hills, žlutý flakon, zastesklo se mi po mém milovaném Hippy Fizz a trochu jsem doufala, že bude podobná, no, není ani náhodou, asi za 50 kaček, ta mi dělá vyloženě zle. Znáte někdo vůni Beverly Hills?
Jak to máte s těmi levnějšími toaletními vůněmi, parfémy vy?
Já mám vůně velice ráda, ovšem nemusí stát tisíce, aby mi udělaly radost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24995
14.9.23 17:49

Dobre jsou napodobeniny z lidlu, stoji 130 kč a maji dobrou vydrž, jsou to dupe znamych značkovych parfemu, mam už vyzkoušeny snad všechny a jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
14.9.23 17:59
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Milenec (traktorista) mi chce koupit nějakou vůni, ptala jsem se na cenový limit, řekl, že tak kolem 700Kč max. i s poštovným.
Já se voním vůní Angel tím klasickým od Thierry Mugler (na podzim a v zimě), na jaře a v létě též Angelem - růžovým Nova od Thierry Mugler.
Moji milovanou toaletní vodu od Moschino Hippy Fizz přestali asi před čtyřmi lety vybŕábět, ta byla na léto mojí srdcovkou.
Vždy mi z těch levnějších a v minulosti jsem ji i několikrát měla, voněla Christina Aguilera (flakon s černými krajkami), Guess seductive Im yours (růžový flakon, trochu mi připomíná klasického Angela, takový slabší odvar), potom Far Away od Avonu, někdo Avon strašně zatracuje a tvrdí o jejich vůních, že jsou p. čifuky, já to říct nemohu, třeba Far away, Little black dress, Celebre, růžová Pur Blanca nejsou špatné vůně.
Před časem jsem v Rossmannu ve výprodeji koupila tosletní vodu Beverlly Hills, žlutý flakon, zastesklo se mi po mém milovaném Hippy Fizz a trochu jsem doufala, že bude podobná, no, není ani náhodou, asi za 50 kaček, ta mi dělá vyloženě zle. Znáte někdo vůni Beverly Hills?

Na vune jsem jeta, takze kvalitni, Jadore to mam i mleko je super, pak od Armaniho Aqua a do prace fialoveho Lanvina. Klopco na to nesetri, dej teaktoristovi taky nejakou peknou vuni a uvidis tedy ucitis jak se ti bude vice libit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
14.9.23 18:19

@Klopotkova Tak ten Avon by byl dobrej napad. Mas moznost sehnat si nekde jejich katalog a ocichat, jaky vune maji?

• Citovat
  • Upravit
647
14.9.23 18:23

Mam rada obecne Chanel, Lancome, Gucci, YSL.

Takze s tvym budgetem neporadim, ale kdysi davno byl pro me vrchol parfumerie Avon a ty vune nebyly spatne, poohledla bych se tam 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
14.9.23 18:27
@lilith1 píše:
Na vune jsem jeta, takze kvalitni, Jadore to mam i mleko je super, pak od Armaniho Aqua a do prace fialoveho Lanvina. Klopco na to nesetri, dej teaktoristovi taky nejakou peknou vuni a uvidis tedy ucitis jak se ti bude vice libit 8)

Tu taky miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
14.9.23 18:29

:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Důkaz, že jestli Klopotkova není starý chlap, je to venkovská bába!!!

• Citovat
  • Upravit
15332
14.9.23 18:32

Zrovna dnes jsem zavítala do Manufaktury na Hlavaku a nakoupila jsem tam přírodní deodoranty a toaletní vody a musim říct, ze luxus 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
14.9.23 18:43

Já teda na ty toaletky moc nejsem, ale zrovna Celebre od Avonu mám taky celkem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
14.9.23 19:04
@Markéta188 píše:
Já teda na ty toaletky moc nejsem, ale zrovna Celebre od Avonu mám taky celkem ráda.

Já miluji ten Angel, jak jsem o něm v úvodu psala, ten mi kupuje muž. To beru za kvalitní, lepší parfém, ale jak jsem psala, radost mi dokáže udělat levnější vůně, třeba ten Guess, Christina Agillera,, Avon.

• Citovat
  • Upravit
39943
14.9.23 19:32
@Klopotkova píše:
Zdravím.

Tyhle mám taky (ráda). :pankac: LBD od Avonu používám už mnoho let. Far Away už je na mě trochu moc sladký, ale jinak mám nejraději právě ty květinově orientální vůně. Pur Blanca je spíš jemná, květinová. Kupovala jsem švagrové.
O tom Angelu jsem už tady četla, ale zatím to neznám.

Nedávno jednu paní zaujal můj Essens W 128,patří k těm typům vůní. Tady. Mají jich hodně.

https://www.essens-shop.cz/…ns-w128.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.9.23 20:29

Za tuhle cenu kupuji Guess, černý se zlatým trojúhelníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.9.23 21:55

Se vtirnu, zaujal m ten Lidl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
14.9.23 22:00
@negra píše:

Já ani netušila,že tam něco takového mají.

@debra.morgan píše:
Dobre jsou napodobeniny z lidlu, stoji 130 kč a maji dobrou vydrž, jsou to dupe znamych značkovych parfemu, mam už vyzkoušeny snad všechny a jsou fajn.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.9.23 06:42
@Žirafa 69 píše:
@negra píše:
Že to jsou dupe trvdi na netu, ale voní podobně, aspoň za mě. Mají výdrž. No ta ty prachy…dupe podobných parfému mají i v dmku, myslím že to je značka caline a ještě jedna… Jsou u parfému dole, cena kolem 300 Kč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí