Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ne, nedělá mi horní řasy nic moc, ale já mám řasy celkově naprd. Chtěla jsem jí zkusit s kleštičkama na řasy, ale nedostala jsem se k tomu, mám jiný oblíbence. Zato na dolní řasy je super, nerozmazává se vůbec a s tím tenkým kartáčkem neudělá bordel kolem. Takže já si jí kupuju jen na dolní řasy
a doporučuju si udělat členství v Rossmannu, mívají tam dost často slevy.
No, mně osobně se tyhle krátký gumový kartáčky neosvědčily a je jedno, jestli jsou např od Miss Sporty nebo těch dražších značek.
Řasy neprodlouží a udělají je takové slepené a na koncích „tupé“… ![]()
Nic moc. Mnohem víc mi vyhovuje surreal, je ve fialovém obalu.
Já mám řasy delší ale rovně takže nejdou vidět, sky high mi je docela hezky nadzvedne, ale zaboha to nejde dolů. musíš mít nějaký dvoufázový odličovač nejlépe. za mě z drogérie Rimmel thrill seeker a je i o něco levnější ![]()
@Anez111 Zrovna minulý týden jsem si šla koupit řasenku a fakt nevěděla jakou tak jsem se zeptala prodavačky jestli mi poradí A poradila mi řasenku od Essence I EX TRE ME…černo růžová. A můžu říct že řasenka je naprosto perfektní uděla krásné dlouhé husté řasy a za pár šupu
Zdravím, už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si koupila řasenku sky high, ale není to úplně nejlevnější řasenka z drogerie a zajímá mě, jestli je dobré za ni ty peníze dávat
Vyhovuje vám tato řasenka?