Řasenka sky high

Anez111
8.9.23 21:38

Řasenka sky high

Zdravím, už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si koupila řasenku sky high, ale není to úplně nejlevnější řasenka z drogerie a zajímá mě, jestli je dobré za ni ty peníze dávat
Vyhovuje vám tato řasenka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
8.9.23 21:48

Ne, nedělá mi horní řasy nic moc, ale já mám řasy celkově naprd. Chtěla jsem jí zkusit s kleštičkama na řasy, ale nedostala jsem se k tomu, mám jiný oblíbence. Zato na dolní řasy je super, nerozmazává se vůbec a s tím tenkým kartáčkem neudělá bordel kolem. Takže já si jí kupuju jen na dolní řasy :mrgreen: a doporučuju si udělat členství v Rossmannu, mívají tam dost často slevy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
8.9.23 21:58

No, mně osobně se tyhle krátký gumový kartáčky neosvědčily a je jedno, jestli jsou např od Miss Sporty nebo těch dražších značek. :nevim: Řasy neprodlouží a udělají je takové slepené a na koncích „tupé“… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.9.23 22:21

Nic moc. Mnohem víc mi vyhovuje surreal, je ve fialovém obalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.9.23 23:13

Já mám řasy delší ale rovně takže nejdou vidět, sky high mi je docela hezky nadzvedne, ale zaboha to nejde dolů. musíš mít nějaký dvoufázový odličovač nejlépe. za mě z drogérie Rimmel thrill seeker a je i o něco levnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
9.9.23 09:33

@Anez111 Zrovna minulý týden jsem si šla koupit řasenku a fakt nevěděla jakou tak jsem se zeptala prodavačky jestli mi poradí A poradila mi řasenku od Essence I EX TRE ME…černo růžová. A můžu říct že řasenka je naprosto perfektní uděla krásné dlouhé husté řasy a za pár šupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí