Parfémy Essens

1349
31.5.19 15:42

W117 by to melo byt podle nazvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
31.5.19 16:13
@B4RC3LON4 píše:
W117 by to melo byt podle nazvu

Děkuji mooc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.11.19 21:42

koupím parfém

Dobrý den, mám vážný zájem o koupi parfému od Essens za 390kč ( Lancôme La Vie Est Belle - sladká vůně „pretty woman“ ) Nevím označení u Essens. Pouze osobní převzetí Praha 3 či 10. Děkuji za nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.11.19 09:07

@mediumZ ahoj…pokud by jste měla stale zajem pro me neni problem vam ho poslat dobirkou jelikoz jsem z moravy;) ale osobni predani nezvladnu…:( kdyz tak mi napiste sz poslala bych Vam i nabidku vsech parfemu co nabizi Essens.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.12.19 10:54

Jaké jsou tyto parfémy? Máte zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
25.12.19 11:03
@Genovesa píše:
Jaké jsou tyto parfémy? Máte zkušenost? Díky

dobry den driv jsem to kupoval jsou to kvalitni parfemy za slusnou cenu akorattam par druhu vyradily a ja uz to nekupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
25.12.19 11:20

Já jsem dostala jeden od Ježíška a hodně mi voní a dobře na mě drží. Do teď jsem používala Mexx ale tento mi přijde perfektní. Až teď jsem zjistila, že je inspirovaný vůní Chanel Chance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.12.19 16:21

Vydrzi dlouho…pritel si ho strikl na triko a triko vonelo jedte 4 dny…ja felam v reznictvi a opravdu sem potrebovala neco co prerazi i vuni uzeneho a tady sem nasla:D :D maji 20%vonnych esenci coz toaletka ma do 10% pokud by jste mela zajem poslala bych Vam nabizene parfemy do zpravy;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.1.20 14:52

Prijde mne divne pouzivat neco co voni jako neco :think: proc nepouzivat to prvni neco :lol: ony kopie nikdy nevoni stejne jako puvodni a proste za ceny ktere tady uvadite, se realne neda udelat kvalitni parfem. Proste vstupni suroviny neco stoji a hlavne prace parfumera take neco stoji. Ono se da nahradit prirodni vstupni suroviny syntetickou, ale vysledek neni stejny. Stejne vam parfem vydri dost dlouhou dobu na to aby to sneslo nejakou vetsi investici. S kvalitnim parfemem se nemusim oblejvat od hlavy k pate a staci dva, tri striky a voni to cely den. Nevidim moc duvodu proc kupovat nejake napodobeniny neceho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
3.1.20 21:46

@Komsomol Četla jsi můj příspěvek? Nekoupila jsem ho, ale dostala od manžela k vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.1.20 22:53
@Genovesa píše:
@Komsomol Četla jsi můj příspěvek? Nekoupila jsem ho, ale dostala od manžela k vánocům.

Ja to taky nemyslel na tebe ;) me to zajima z pohledu kupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.1.20 09:32

@Komsomol Tak třeba můj muž ho koupil proto, že od této firmy kupuje vůni manželce kolega. V této oblasti se ani jeden zrovna neorientujeme, ani ho nenapadlo, že jde o plagiát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
4.1.20 12:20
@Genovesa píše:
@Komsomol Tak třeba můj muž ho koupil proto, že od této firmy kupuje vůni manželce kolega. V této oblasti se ani jeden zrovna neorientujeme, ani ho nenapadlo, že jde o plagiát…

Pokusim se ti vysvetlit na co jsem narazel. V zasade je mne jedno co kdo kupuje, ale mnoho lidi si neuvedomuje tyto body. Jde jim hlavne o cenu a aby to vonelo priblizne stejne jako original. Jenze original je ve vetsine pripadu vyroben z prirodnich surovin da se rict nejvyssi kvality a plagiat je synteticka sloucenina. Nejvice se to projevi v parfemu na tzv „performance“ a hlavne v drydownu. Jak ty kompozice nejsou kvalitni, tak jde tohle do kytek a vune se transformuje do takoveho syntetickeho oparu po odezneni dejme tomu prvni hodiny. Za druhe se to ani moc financne nevyplati. Uvedu priklad. Original stoji treba 4000,– a je toho 100ml. Ten plagiat stoji 500 a je toho take 100ml. A ted ten kamen urazu proc to neni vyhodne. Toho originalu si strijnu 2-3 striky a voni to cely den. Toho plagiatu protoze to nema „performance“ si aplikujes 7-8 striku aby to bylo trochu cejtit i do okoli a po hodine musis znova prestrikat aby jsi vonela dale alespon stejne jako na zacatku. Ted si to spocitej kolika nasobne toho aplikujes vice za jeden den, pak to vynasob dny, mesici atd. Zjistis, ze 10 plagiatu ve finale vydrzelo stejne dlouho jako jeden original

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.1.20 14:57

@Komsomol A chápeš, že tohle průměrný chlap ani ženská netuší? Chce koupit dárek a je mu doporučená česká firma, používající kvalitní přísady. Tak si vybere podle vůně, která mu voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.1.20 11:03

Muzu se k tomu vyjadrit a napsat svuj nazor???jelikoz si i ja kupuji parfem znacky esence a to ze s firmou spolupracuji go neni az tak dulezite ale kdyby mi ten parcem nebo dobre dejme tomu „vune“a nebyla bych spokojena tak to nekupuju..hlavne mi staci se striknou max 3× a voni to cely den..pokud clovek nema na to aby si koupil parfem za 4tisice tak si koupi tady toto za 440kc ma to 20% parfemovanych slozek takze to parfem je at ae vam to libi nebo ne;) atim se nechci hadat…;) jen proste 100 lidi 100 nazoru…a ja se zatim nesetkala s lidmi ktery by si ztezovali…ale jak rikam 100 lidi 100 nazoru…a klidne me ukamenujte;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí