Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla bych si přes eshop koupit nějaký parfém od Yves Rocher, mám tam teď možnost nějaké slevy, můžete mi nějaký doporučit? Nemám čas ani možnost jít si vůně vyzkoušet někde do prodejny. Díky moc
Ahoj. Mě se líbí vůně parfémové vody So Elixir. Je taková sladká, květinová, těžší, dlouho vydrží vonět.
![]()
To je opravdu těžké radit, věc vkusu, ale mně se líbí tyto:
http://www.yves-rocher.cz/…/flowerparty
http://www.yves-rocher.cz/…ixir_-_50_ml
Mám dvě
jednu těžší a jednu takovou svěží ![]()
sladkou má so elixir (opravdu těžší vůně) a svěží mám Neroli (je citrusová)
Neroli
Parfémová voda Néroli z řady Secrets d'Essences symbolizuje jemnou a křehkou ženskost.
Toto dílo je originálním počinem, jehož základem je esence z květin a pižmo. Néroli přináší pocit smyslné a vybrané svěžesti pocházející z původních surovin: esenciální olej z neroli a čistý výtažek z květů pomerančovníku, které v sobě spojují ty nejkrásnější hesperedické kvality.
Nérolije parfém, jehož vůně v sobě snoubí výtažky ze všech částí kyselého pomerančovníku. Hlava je tvořena esencí z plodu kyselého pomerančovníku a esencí z listů petit grainu, které vůni dodávají příjemnou svěžest. Ta je navíc podtržena bergamotem. Srdce vůně se rozvíjí jako jasná a omamná květina díky čistému výtažku z květů pomerančovníku a neroli. Základ vůně tvoří smyslné pižmové nóty.
So Elixír ženské svůdnosti pro ty, které milují být středem pozornosti, být zářivým bodem v davu, být tak svůdná…
Prvotním tónem parfému je jiskrná svěžest bergamotu. Srdce parfému je tvořeno svůdnými květinovými tóny, ve kterých se mísí esence z růží s výtažky z jasmínu. Ženská svůdnost je rozvinuta v lahodném, vibrujícím základu parfému, který tvoří výtažek z pačuli, z bobů tonka a z kadidla.
Já můžu doporučit Moment de Bonheur
Tato parfémová voda obsahuje výtažek z růže stolisté (Rosa centifolia), jedné z nejcennějších růží. Říká se jí také májová růže, protože je sklízena pouze po několik málo květnových dní. Tuto růži pěstujeme u města Grasse ve francouzské Provence.
Bohužel není to kořeněná vůn
@Libusha
Chci se zeptat, ten parfém Moment de Bonheur, je lehký? a vydrží dlouho? Neměl jste někdo náhodou ještě tento QUELQUES NOTES D'AMOUR? Můžu si vybrat k objednívce mezi těmito a vážně nevím jaký
díky
@Gab-iii QUELQUES NOTES D'AMOUR znám, mně osobně se velice líbí…ale zase co člověk to jiný styl.
Jééé a můžeš mi alespoň napsat, jestli je jemný nebo silnější? Děkuji moc!!!
@Gab-iii píše:
Jééé a můžeš mi alespoň napsat, jestli je jemný nebo silnější? Děkuji moc!!!
Jemný, ale vydrží dlouho. Přijde mi jako taková jemná, decentní vůně, ale hezká.
@MarkétkaBeruška Květinová? No budu se rozmýšlet. Děkuji za info ![]()
@Gab-iii píše:
@MarkétkaBeruška Květinová? No budu se rozmýšlet. Děkuji za info
to úplně ne, ale pěkná ![]()