Parfums Rajhrad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.10.15 13:13

Parfums Rajhrad

Ahoj,
dělal či dělá někdo z vás tady? Nabízí různé směny: 06:00 - 19:00, 07:30 - 16:00
zkrácené směny: 09:00 - 12:30 (pro maminky na rodičovské), 15:30 - 19:00 (pro studenty)
Jako přivýdělek by se mi to líbilo i s dojížděním vyplatilo. Mám občas hlídání a každá kačka se hodí.
Máte někdo zkušenosti? Doporučíte či odradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.10.15 14:07

@Alay88
Vím, že se změnilo to, že z úkolovky mají všichni 100,–/h. Nevím, třeba ti šikovní si mohli dokázat vydělat i více než 100,–/h, ale když jsem viděla kolik bylo za balíček, tak 200+ balíčků za hodinu? Asi záleží, co s tím je vše třeba dělat.
Já mám ráda jistotu, takže proto radši beru fix.

A jak to bylo s dopravou - zařizuje něco Parfums (i když pokud ano, tak asi jen na hlavní směny) nebo vše ve vlastní režii?

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 14:23

@Alay88
Super. Díky. Jasne, že se zeptám.

180,– je krásný, ale já teď dělám v Brně za 70,–/h, tak tady i s dojížděním budu mít víc. DPP mi vyhovuje, nemám potřebu platit ZP, SP :)

Doufám, že budu spokojená ;)

Zakl.

• Citovat
  • Upravit
1309
11.10.15 19:08

..jen počítej s tím, že po Vánocích většina brigádníků letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.15 18:55

Tak jsem dnes byla na první směně. Práce mne bavila, ostatní brigádníci super, dalo se pokecat. Na koho jsem narazila, chytrej, příjemnej, milej, usměvavej :) Ale supervize - hnus! Hrozné chování, směny tam jsem jsem říkala na personálním se jim nelíbí. Povýšení a docela hloupí :( :pocitac: Chápu, že byl pátek a v průběhu směny se dozvěděli, že jsou do práce zítra (v sobotu), ale to snad není důvod, aby se chovali tak strašně.

• Citovat
  • Upravit
81
11.11.15 23:12

Dobry den, chci se zeptat na dalsi vase dojmy, porad se vam tam libi? A ty smeny se daji naplanovat? Jsem na materske a pristi rok bych to tam chtela brigadne zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.15 22:41

@gembi
Vzhledem k tomu, že tak jak jsem plánovala směny to na oddělení nechtěli, tak jsem to byla řešit na personálním. Paní mi řekla: „Takhle naše spolupráce fungovat nebude, takže se dohodneme na ukončení“. A to buď k dnešku nebo k pátku. Měla jsem tam naplánované směny, tak jsem dala k dnešku, nebudu chodit někam, kde se nedá domluvit.
Hlavně, že na pohovoru a testování v Brně to nebyl problém, paní to měla napsaný u mě v kartě, co pak předala do Rajhradu na personální. Ani tam to nebyl problém (ptala se na stejnou otázku). Až na oddělení. Takže čekají, jako co? Že jim člověk řekne, že může takto, oni OK. Podepíše se smlouva a nejde to? A čekají, že směny budu brát úplně jinak? Preferují 12ky, které jsou 6-19 s hodinovou pauzou (15, 30 a 15 min) s požadavkem 2 týdně.
Jinak směna pro maminky na RD je nesmysl na webu. Oni chtějí lidi na ráno, v 9 je pro ně pozdě (asi aby to předali brzo přepravci a bylo to brzo u zákazníka).

Jak to bude za rok netuším, proti loňsku se změnil systém odměny z úkolové na hodinovou.

Kamarádka je na jiném oddělení a docela spokojená. Asi záleží koho chytneš.

Berou každého, kdo není úplně levý, takže ti zkusit můžeš, max. odejdeš.

• Citovat
  • Upravit
81
13.11.15 08:15

Díky za info, no já jsem si říkala, že to znělo až moc ideálně na tom webu, že by s tím neměli problém a jak vidět, tak to tak úplně nebude, no uvidíme příští rok, klidně bych dělala ty 8hodinové směny, ty 12 to nevím jak bych měla s hlídáním, tak se nechám překvapit jak to tam půjde. každopádně ještě jednou díky.-)a ještě jeden dotaz - byla jsi na tom odělení, kde se balí nebo vychystává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 08:25

@gembi
Vychystává. Na balení mi vadila páskovačka, je pro mě těžká do ruky a dělat to x hodin, tak mám z toho asi zdravotní problém. Stoly byly taky vysoké, takže pro mě nepříjemné. Ale já jsem drobná.

No uvidíš, jaké to bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.17 16:44

Mám dotaz, pracuje někdo v Notinu v Rajhradě? Měla bych zájem o tuto brigádu a zajímaly by mě podrobnosti. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
3711
17.7.17 23:24

Pracovala jsem tam já i sestra. Co tě zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
28.8.17 21:10

@zvidavajanca Neměla jsi problém být celý den na nohách? Jak je to tam s pauzou/pauzami, jsou hromadné pro všechny? A prý se tam namátkově dělá osobní kontrola nadřízeným, co to obnáší? 8o Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.8.17 19:56

@Ivetlu
Pauza, aspoň obědová byla společná, vždy pro oddělení, aby se to vešlo do jídelny. Osobní kontrola se dělá vždy na odhodu, aby si jim něco neukradl :D Tuším, že se muselo i zout a nedělal ji nadřízený, ale sekuriťák.

Jinak byla jsme tam chvíli, přežila jsem. Není oč stát, je to prostě blbá práce ve skladu. Ale já v té době něco potřebovala, jinak mám na víc, takže ze svého pohledu bych tam dělat nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat