Parkovací hodiny

313
6.1.20 16:45

Parkovací hodiny

Ahoj, potřebuji poradit s parkováním, konkrétně s parkovacími hodinami. Mám jet se synem do SPC a když jsem prozkoumala okolí, tak široko daleko není kde parkovat, na stránkách SPC píší, že v areálu u nich to není z kapacitních důvodů možné. O kousek dál před jinou školou je jediné parkování v několikakilometrové úzké ulici– řada podélných parkovacích míst, u kterých jsou parkovací hodiny. Píší tam, že v čase 7,30-8,30 je parkování maximálně na 30 minut. Chápu to tak, že je to asi z důvodů vození dětí do školy. My jsme objednaní na 8:15, takže bychom přijeli po osmé. Když dám za okno parkovací terčík třeba s časem 8:05 a vyšetření syna bude trvat třeba hodinu a půl, zda je to ok z pohledu zákona, nerada bych platila pokutu. A to nevím, co budu dělat, když bude plno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
6.1.20 16:48

@Jenisa tak já bych to neriskovala. Našla bych odstavné parkoviště a pak třeba autobusem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.1.20 17:06

Já to moc nechápu? Proč teda normálně nezastavíš na tom placeném parkovišti a nezaplatíš pro sichr třeba na hoďku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.1.20 17:08

Aha, promiň, už jsem to pochopila. Já bych tam normálně zastavila a neřešila to, kor když už je to po osmé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
6.1.20 17:28

@Jenisa A nejedete náhodou na Veslařskou? Ale třeba se pletu. Pokud ne, omlouvám se. Je tam podélné parkování a parkuji kdekoliv v té řadě. Ty hodiny tam platí nejen na určitém úseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
6.1.20 17:38

V uvedeném čase tam smíš stát jen půl hodiny, v jinou dobu pak déle. Tozn. déle tam můžeš stát až zaparkuješ po 8:30. Není to tam pak zpoplatněné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
6.1.20 19:56
@Evullka píše:
@Jenisa A nejedete náhodou na Veslařskou? Ale třeba se pletu. Pokud ne, omlouvám se. Je tam podélné parkování a parkuji kdekoliv v té řadě. Ty hodiny tam platí nejen na určitém úseku.

Ano, jedu. Z fotomapy to vypadalo, ze jsou parkovaci hodiny po celem useku. Takze by to melo byt v pohode? Dekuji moc, nikdy jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
6.1.20 20:09

@Jenisa Ne, jenom část. Ale nevím, jak v tuhle dobu bývá plno. Jezdíme tam odpoledne a to tam byvaji tak 3 - 4 místa volná. Jinak se dá parkovat v Jundrově a sjet to busem. Tam u tenisového hřiště se blbě vyjíždí (je kousek od SPC),:ale řidiči to tam dost strihaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí