Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ta cesta je teda koho? Pokud parkuje na soukromém pozemku tak volat policajty, oni mu to vysvětlí. Nebo si tam dejte bránu, závoru.
Takže tomu sousedovi patří několik parkovacích míst u vás, nebo jak to myslis?
Pokud je to soukromá ulice, tak volej policii.
Může se ale vymluvit, že mu to nějaký soused dovolil.
Asi tři majitelé to u nás v obci vyřešili tím, že si na začátek své soukromé cesty píchli značku zákaz vjezdu - soukromý pozemek. Ale popelnice si pak musí dovézt až před vjezd.
Ale už jim tam nikdo neparkuje.
Ještě jedna diskuse o parkování a budu si myslet, že tady řadí parkovací troll ![]()
@Dn0712 nepatří mu nic a celá ta soukromá ulice je nase, tj 8 sousedů co patří do naší ulice kde jsme nově pokládali asfalt
Máte tam nějaké značení, že se jedná o soukromý pozemek anebo, že je parkování vyhrazeno pro někoho jiného?
@Anonymní píše: Více
Aha, že si psala, že mu patří několik parkovacích míst…no nic, asi to dělá naschvál? Zavolala bych PČR zaprvé, ať mu vysvetli, že ta příjezdová cesta je soukromá a pokud by se situace pořád opakovala, viděla bych to na prestupek schválnost. Nebo bych mu nechala to auto jednou odtahnout a ono by ho to příště přešlo ![]()
@Zwetta píše: Více
Tak i kdyby neměli, tak už ho na to několikrát upozornili, takže by to mohl vědět
A máš ověřeno, že žádný ze sousedů mu parkování nepovolil?
No tak volat policii, že vám cizí auto parkuje na vašem soukromém pozemku a na začátku cesty umístit značku zákaz vjezdu, soukromý pozemek a je to. Žádný sraní.
@Dn0712 jakoze on ma plno parkovacích míst na svém pozemku, které využívá jen z části. Takhle jsem to myslela. Ze parkovat má kde, přitom parkuje u nás
Jj, proto jsem psala, že bych to brala jako prestupek schválnost.
Ahoj,
Vadilo by vám, kdyby jste si s 8 sousedy platili novou příjezdovou cestu k domům - asfalt po celé soukromé ulici, cena 2mil Kč, a ‘’soused’’ ktery nepatří do vaší ulice a ma příjezd z veřejné ulice a náleží mu nekolik parkovacích míst by vám tam začal parkovat?
Aktuálně to řeším, několikrát ho na to upozorňuji, směje se mi, ze to je naprosto triviální a parkuje tam dal
Jak tohle řešit?
Dekuji