Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, byla jsem s dcerou na vyšetření ve FN sv. Anny. Vyšetření bylo cca 2.5h a platila jsem 539,–.
Pojedeme za měsíc znovu, tak se chci zeptat, kde se dá parkovat za,,normální" cenu? Děkuji ![]()
Jj manžel tam ted taky parkoval a strašný přes 600. Dá se v okolí na modrých zonach, ale někdy je to o štěstí najit volný místo, ale ted v létě by to mohlo byt lepsi. Muzes si stahnout aplikaci pres kterou to zaplatis a muzes parkování prodluzovat. Nebo třeba parkovat někde dál a dojet šalinou. Z kterého směru pojedete?
Brno je v tomto náročný. Ja tam jezdím zásadně vlakem. Kdybych neměla tu možnost, tak někam poblíž, třeba k nákupnímu centru, a pak MHD.
@JancaS84 píše: Více
Jedeme z Jihlavy. Pro dceru kvůli zdr. problemum by byla cesta náročná. Zkusíme příště u nějakého nákupního centra. Děkuji.
Zkuste zaparkovat nékde v okolí Mendlova náměstí nebo u výstaviště. Jsou tam modré zóny, cena 30/40 Kč hod a první h. zdarma. Teď v létě by se to mohlo podařit. K Sv. Anně je to pak 1-2 zastávky. Parkování přes aplikaci Park Simply
Kousek je to pak salinou i od pozemního parkoviště u Janáčkova divadla. Nebo hledat v sirsim okoli v modrých zonach. Ja jsem se pri ceste do dětské nemocnice naucila parkovat prave u divadla. A ke sv anne bych to udelala asi stejně, pak sensout na salinu a je to. Člověk zaplatí sice parkování i jízdenku, ale porad to bude levnější nez parkování v areálu. A u te detske to ani jinak nejde, tam mista proste nejsou.
@ČáďaZ píše: Více
Ja si kdysi plánovala jizdu autem a chtela parkovat u Futura. Ale koukám, ze je to tam taky placené. Pro me nakonec vycházel nejlépe vlak (z Třebíče).
Z Jihlavy vam to jede pěkně. A nemocnice je par zastávek tramvají. Opravdu by to nebylo lepsi? Místenka do vlaku, nějaké hry. V autě to musí taky pres hodinu vydržet. Je v pohodě?
Pokud jde o zdraví, co se slabé imunity týče, to chápu.
Pak jeste ty modré zóny. Kolem v ulicích je jich dost.
@Aries6 píše: Více
Děkuji. Pojedeme až za 3 měsíce. Určitě popřemýšlím o jiné variantě než autem k nemocnici. ![]()
Zkus mezi Mendlákem a výstavištěm, ulice Veletržní, a taky Rybářská.