Parní čistič
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Parní čistič
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto parním čističem?:http://www.zdravi-cz.eu/…8-p-287.html ? Už dlouho přemýšlím, že si nějaký koupím a tento se mi oproti těm z WS shopů zdá více využitelný.
A hlavně bych se ještě zeptala, jestli je parní čistič jako takový dobrý „pomocník“ do domácnosti? V reklamách vypadá skvěle, otázka je jaký je ve skutečnosti:o)
Moc díky za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
my teda mame ten klasicky z tv shopu a jsem s nim spokojena. Nepouzivam ho teda na bezny uklid, ale spis na fleky na zemi.
Treba po malovani je k nezaplaceni. Dostane z podlahy i zaschly primalex, aniz by se to muselo drhnout. Staci pomalicku prejet parnim cisticem a ta para to rozpusti.
Jednou za cas ho pouzivam na fleky na plovoucce. I kdyz ji pravidelne myju, tak nektere fleky mi prijdou „zazrane“ a nejdou jen tak vydrhnout.
Ale jinak mi po vetsinu roku stoji ve skrini, pouzivam ho jen na ty velke uklidy.
Lenka
- Citovat
- Upravit
Já mám ten z odkazu a taky ho používám jen na velký úklid. Okna, po malování atd. Byla jsem dost zklamaná.
Už tady jedna diskuze byla, tak se podívej.
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu
Ahojte.
Ráda bych si pořídila parní čistič,na spáry v kachličkách,na sporák,WC.I na koberce,dcera si pořídila štěně a často ho hlídám,a doma málo uhlídám,občas udělá loužičku.A jsem dost důvěřivá,většinu chci co vidím v Teleshoppingu,vypadá to snadně,ale pak s tím spokojená nejsem.
Pokud má s ním některá zkušenosti,tak bych byla ráda za každý příspěvek a značku.
Děkuji.Iveta
- Citovat
- Upravit