Parní čistič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
7.8.09 20:46

Parní čistič

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto parním čističem?:http://www.zdravi-cz.eu/…8-p-287.html ? Už dlouho přemýšlím, že si nějaký koupím a tento se mi oproti těm z WS shopů zdá více využitelný.
A hlavně bych se ještě zeptala, jestli je parní čistič jako takový dobrý „pomocník“ do domácnosti? V reklamách vypadá skvěle, otázka je jaký je ve skutečnosti:o)
Moc díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.8.09 21:42

Ahoj,

my teda mame ten klasicky z tv shopu a jsem s nim spokojena. Nepouzivam ho teda na bezny uklid, ale spis na fleky na zemi.

Treba po malovani je k nezaplaceni. Dostane z podlahy i zaschly primalex, aniz by se to muselo drhnout. Staci pomalicku prejet parnim cisticem a ta para to rozpusti.

Jednou za cas ho pouzivam na fleky na plovoucce. I kdyz ji pravidelne myju, tak nektere fleky mi prijdou „zazrane“ a nejdou jen tak vydrhnout.

Ale jinak mi po vetsinu roku stoji ve skrini, pouzivam ho jen na ty velke uklidy.

Lenka

• Citovat
  • Upravit
1762
9.8.09 16:30

Já mám ten z odkazu a taky ho používám jen na velký úklid. Okna, po malování atd. Byla jsem dost zklamaná.
Už tady jedna diskuze byla, tak se podívej.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvčTek
30.12.11 12:00

Prosím o radu

Ahojte.
Ráda bych si pořídila parní čistič,na spáry v kachličkách,na sporák,WC.I na koberce,dcera si pořídila štěně a často ho hlídám,a doma málo uhlídám,občas udělá loužičku.A jsem dost důvěřivá,většinu chci co vidím v Teleshoppingu,vypadá to snadně,ale pak s tím spokojená nejsem.
Pokud má s ním některá zkušenosti,tak bych byla ráda za každý příspěvek a značku.
Děkuji.Iveta

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí