značka Tupperware

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
286
29.7.09 14:06

značka Tupperware

Kamarátka ma pozvala na prezentáciu výrobkov tejto značky. Prezentácia sa bude konať asi za mesiac. Chcem sa preto ešte predom informovať, či máte niekto skúsenosti s výrobkami tejto značky. Ja len viem, že sa jedná o výrobky dosť drahé, preto som zatiaľ žiaden nevyskúšala. Prípadne môžete napísať s akym konkrétnym výrobkom ste spokojné a s ktorým nie. Nech mám aspoň nejaký prehľad. ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
29.7.09 14:18

aHOJ,
JÁ JSEM KUpovala jen misky a to ještě většinou v akci.
Mám jistotu, že když si dám misku s POLEVKOU do kabelky , ze se mi nevylije!! Mám misky 500ml2× a 600ml 3×-s jinym víčkem.A pyramidu-vicko je pyramidové, takže když je miska přeplněná tak se míčko vyboulí nahoru. Dozy. A vic uz nic. Věci jsou tam pekné, ale některé předražené… proto nakupuji ve slevach.
DO mražáku misky nemam - stačí mi tam obyc za par Kč.
Zkus kouknou www.tupperware.cz
Pzn. a nejsem jejich dealerka!
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
29.7.09 14:19

Ahoj, já je mám, hlavně misky a pak nějaké doplňky, jsem spokojená, hlavně z misek nic nevyteče a na uchování jídla je to dobrý, ale jak jsi psala, jsou drahé. Ale uvidíš, jak se ti to bude líbit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.7.09 14:38

Ahoj, tak já mám spostu misek i doplňků od této značky a opravdu si nemůžu vynachválit. Dávám i do mražáku, škrabku na brambory mám už asi 4. rok a pořád je jak nová. Měla jsem i kojeneckou lahev s dudlíkem na 3 rychlosti. Opravdu jsme skvěle využili. Za mě jen doporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.7.09 14:51

Ahoj,
taky mám pár výrobků - dózy, hrnečky s víčky, šťouchadlo na brambory atd. a hlavně super otvírák na plechovky, který otevře plechovku tak, že víčko můžeš zaklapnout a je hladké, takže nehrozí pořezání.
Pravda, taky mám všechno v nějaké slevě, PC jsou někdy šílené, u dóz snesitelnější. Třeba ten otvírák stojí i 800,–, ale sehnala jsem ho kolem 400,–.
Se vším jsem spokojená, dózy nečuchnou, krásně drží tvar a víčka krásně doléhají.
Myslím, že je Tupperware opravdu kvalitní, takže proto ta cena 8)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
29.7.09 16:10

ahoj sama mám výrobky tupperware, a jsou super ale jsem i poradkyně takže mě asi věřit nikdo nebude :-)
Některé ceny jsou opravdu dost vysoké ale v akční slevě se to dá. Záleží do čeho chceš investovat. Já sama hodně vařím a některé výrobky mi fakt hodně šetří čas a námahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
29.7.09 20:07

Moje býv. sousedka dělala reprezentantku a tak jsem od ní brala to co bylo v akci. Misky opravdu netečou, když se zadělají, teta úplně odbourala VACSY a např. zelí nebo guláš ji i v tuper vydrží týden v lednici (já potvrdit nemohu u nás se sní).
Plast je kvalitní, dnes dám do hrnku prolisovaný česnek a po umytí tam mohu zamíchat sladký tvaroh-nepřebírá pachy.
Za kvalitu je dobré si zaplatit, navíc je to vše z poprvé vyrobeného plastu ne recykl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.7.09 21:20

Ahoj tak za sebe muzu Tupperware taky jen doporucit. Mam jenom misky a super. Manzelovi uz se jezi vlasy, kdykolikv reknu Tupperware :lol: :lol: nebo neco prinesu domu - a to nesmi znat skutecnou cenu :lol: :lol: , ale na druhou stranu pouziva jen jejich misky - i kdyz mam i normalni.
Misky mam uz pres pet let, nektery pouzivam skoro denne a bez porblemu. A co jsem videla na prezentaci, tak pokud mas oopravdu nejakou rozbitou unavou materialu, tak ti ji bez reci vymeni - celozivotni zaruka.

Nakupuju jen v akcich - jinak se to neda. A nejlepsi je delat hostitelku, za obrat s urcitou catkou mas pak slevy nebo vyrobky zdarma :wink:

Jo a nejsem poradkyne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
29.7.09 21:27

Ahoj, od Tupperware mám veškeré věci pro prcky, jsou skvělé a neměnila bych. Dostala jsem je darem, sama bych je nekoupila, na mě zbytečně drahé. A dále mám :,-(u mís s lžící (naběračkou, míchadlem či jak to nazvat) šitou na míru těm mísám + k tomu kalíšky a vázu na nápoje…dostala jsem také darem, max. spokojenost, ale nemít, obešla bych se :wink: Super jsou ale věci na pečení, kt. zřejmě usnadní spoustu práce a šetří čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.7.09 23:06

Jako svatební dar jsme v roce 2002 dostali tři výrobky, byli jsme „naštváni“ (všichni předem dostali info, že jako dary přijímáme zejména „drobné rytiny s hlubotiskem na kvalitním papíře“ ), ale musím pochválit zejména víceúčelovou krabici na servírování těstovin. Těstoviny jsme v ní nikdy neservírovali, je to ale náš přítel na cestách, vnější část jako miska na cokoli s víkem pro tentýž účel, uvnitř perforovaná vložka coby síto, dále krytka jako prkýnko. Nadijeme Křemešníkem a sýry, přidáme nůž a tradá na výlet. Chlebovka je standardní, naši ji mají na chatě. Krabici na svačinku s vnitřními rozdělovacími elementy jsem ocenili hlavně na plavání, zavírání a těsnost se z reklamními „od Brumíka“ nedá srovnat. V porodnici jsem v roce 2007 dostala ještě malou misku s víčkem, používám dodnes, ale když jí srovnám např. s miskami z IKEA, tak se díky ceně prostě nevyplatí. Vše jsme dostali, za běžné ceny bych nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí