Parní hrnec pro časté používání

77
6.5.11 10:57

Parní hrnec pro časté používání

Ahoj, zvažuji koupi parního hrnce. Myslím, že by jsme ho využili téměř denně, proto prosím o vaše zkušenosti, jaký by jste doporučili? Děkuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
6.5.11 11:34

Za mě určitě Tefal Clipso - co na něm je skvělé, že má „minutku“, kterou můžeš sundat a vzít s sebou /můžeš odendat až po době, kdy je v hrnci dostatečný tlak a minutka se spustí/ kamkoliv potřebuješ, když je uvařeno, zapípá. K hrnci navíc dostaneš „kuchařku“ jak kterou potravinu dlouho vařit… než jsem si tenhle hrnec koupila, vše bylo buď rozvařené či nedovařené… Mám ho už cca tři roky a jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
6.5.11 12:33

mám ten nejlevnější (asi za 500kč) a vaří parádně,používám,každý den nebo ob den,život bez něho už si nedokážu představit,mám ho rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
6.5.11 12:48

Já jsem se nedávno tlakových hrnců hrozně bála, ale koupili sme ho. A teď ho miluju :mrgreen: I když nevařím v něm často, ale byla bych ráda za nějaké receptíky:) Jinak máme hrnec Pentola na 4,5 l. stál 1000kč, a jsem s ním spokojená:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
6.5.11 13:07

Holky zakladatelka asi nemyslela tlakový hrnec, ale parní :-)

Já mám tento http://www.nakupka.cz/…003-vitamin/ a jsem maximálně spokojená. Vařím v něm hlavně zeleninu, brambory a ryby. Je to rychlé a zdravé :palec: . Jednou jsem zkoušela rýži, ale nějak se nepovedla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
6.5.11 13:09

Jo a ještě - vaření v něm se doporučuje při žlučníkových a pankreatických dietách a taky při hubnutí. Vadí mi tam jen to mytí. Ty nádoby mají taková dírkovaná dna a ruční mytí je opravdu na palici :pocitac: . Ale jestli máš myčku, tak se s tím trápit nebudeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
6.5.11 13:40

Ji si ho koupila parní hrnec hlavně kvůli malé mám tento je draší,ale mně vyhovuje,že jednotlivé plotýnky vaří odděleně a v jedné můžeš vařit rybu a v druhé zeleninu a vůbec to nenačichne
MORPHY RICHARDS INTELLISTEAM – 48780 stojí kolem 4tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí