Parní hrnec pro časté používání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parní hrnec pro časté používání
Ahoj, zvažuji koupi parního hrnce. Myslím, že by jsme ho využili téměř denně, proto prosím o vaše zkušenosti, jaký by jste doporučili? Děkuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za mě určitě Tefal Clipso - co na něm je skvělé, že má „minutku“, kterou můžeš sundat a vzít s sebou /můžeš odendat až po době, kdy je v hrnci dostatečný tlak a minutka se spustí/ kamkoliv potřebuješ, když je uvařeno, zapípá. K hrnci navíc dostaneš „kuchařku“ jak kterou potravinu dlouho vařit… než jsem si tenhle hrnec koupila, vše bylo buď rozvařené či nedovařené… Mám ho už cca tři roky a jsem s ním moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám ten nejlevnější (asi za 500kč) a vaří parádně,používám,každý den nebo ob den,život bez něho už si nedokážu představit,mám ho rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se nedávno tlakových hrnců hrozně bála, ale koupili sme ho. A teď ho miluju
I když nevařím v něm často, ale byla bych ráda za nějaké receptíky:) Jinak máme hrnec Pentola na 4,5 l. stál 1000kč, a jsem s ním spokojená:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zakladatelka asi nemyslela tlakový hrnec, ale parní ![]()
Já mám tento http://www.nakupka.cz/…003-vitamin/ a jsem maximálně spokojená. Vařím v něm hlavně zeleninu, brambory a ryby. Je to rychlé a zdravé
. Jednou jsem zkoušela rýži, ale nějak se nepovedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě - vaření v něm se doporučuje při žlučníkových a pankreatických dietách a taky při hubnutí. Vadí mi tam jen to mytí. Ty nádoby mají taková dírkovaná dna a ruční mytí je opravdu na palici
. Ale jestli máš myčku, tak se s tím trápit nebudeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ji si ho koupila parní hrnec hlavně kvůli malé mám tento je draší,ale mně vyhovuje,že jednotlivé plotýnky vaří odděleně a v jedné můžeš vařit rybu a v druhé zeleninu a vůbec to nenačichne
MORPHY RICHARDS INTELLISTEAM – 48780 stojí kolem 4tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit