Pračka Zanussi ZWG 1120 - máte někdo?

Anonymní
3.5.11 18:43

Pračka ZANUSSI ZWG 1120 Máte někdo?

Máte prosím někdo tuhle pračku nebo podobnou zanussku?Jste spokojené?Moc peněz jsem na novou pračku neměla a poučet jem si nechtěla :-? Přdem díky :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3643
4.5.11 09:57

Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 10:00
SuzaG píše:
Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenost :palec:

Jé díky,už jsem ani nedoufala.Myslím,že tahle mám jen vyšší otáčky než ta tvoje.My to u týhle starý co netopí měli psaný,že první program na 90°C a bez prádla :wink: Tak jsem zvědavá,ale určo budu spokojená :wink:

• Citovat
  • Upravit
3643
4.5.11 10:17
Anonymní píše:
SuzaG píše:
Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenost :palec:
Jé díky,už jsem ani nedoufala.Myslím,že tahle mám jen vyšší otáčky než ta tvoje.My to u týhle starý co netopí měli psaný,že první program na 90°C a bez prádla :wink: Tak jsem zvědavá,ale určo budu spokojená :wink:

my to tam také možná měli napsaný,ale já to nečetla :lol: Prostě jsem tam narvala prádlo a prala a najednou koukám,že ke konci praní teče voda.Ale od té doby už ne.My tenkrát dostali k té pračce prací prášky,gely a aviváže na rok zdarma a jelikož jsme zatím jen 2,tak to budu mít aspon na 2 roky.Takže jsem spokojená dvojnásobně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí