Pračka Zanussi ZWG 1120 - máte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SuzaG píše:
Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenost
Jé díky,už jsem ani nedoufala.Myslím,že tahle mám jen vyšší otáčky než ta tvoje.My to u týhle starý co netopí měli psaný,že první program na 90°C a bez prádla
Tak jsem zvědavá,ale určo budu spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:SuzaG píše:Jé díky,už jsem ani nedoufala.Myslím,že tahle mám jen vyšší otáčky než ta tvoje.My to u týhle starý co netopí měli psaný,že první program na 90°C a bez prádla
Ahojky,my máme ZWG 11OO,
je na 6kg prádla.Máme jí něco přes rok a jsem spokojená.Koupili jsme ji v akci v Tescu za pár tisíc. Jen během prvního praní nám vytekly tak 2dl vody na podlahu a známý opravář nám poradil,že jsme ji měli nejdřív pustit na prázdno na 90stupnů,že se tím zatáhnou ty plastové trubky uvnitř.A opravdu to pak už nikdy neteklo.Takže za mě zatím spokojenostTak jsem zvědavá,ale určo budu spokojená
my to tam také možná měli napsaný,ale já to nečetla
Prostě jsem tam narvala prádlo a prala a najednou koukám,že ke konci praní teče voda.Ale od té doby už ne.My tenkrát dostali k té pračce prací prášky,gely a aviváže na rok zdarma a jelikož jsme zatím jen 2,tak to budu mít aspon na 2 roky.Takže jsem spokojená dvojnásobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte prosím někdo tuhle pračku nebo podobnou zanussku?Jste spokojené?Moc peněz jsem na novou pračku neměla a poučet jem si nechtěla
Přdem díky