Parní čistič Aquel - zkušenosti

11822
26.4.11 21:42

Parní čistič Aquel - zkušenosti

Dnes u nás byla na předváděčce slečna s tímto parním čističem. Vypadá fakt dobře, ukázala nám ho na vícero místech a jen jsem koukala, jak všechno dokáže vyčistit. I když samozřejmě úplně bez námahy to nebylo :twisted: Ale chci se zeptat, jestli ho někdo máte a jaké s ním máte zkušenosti po delší době používání? Trošku mě zarazilo pár věcí - tak zaprvé cena - první vyřčená částka byla 38000, vzápětí snížena o bonus 5000. Po další chvíli vysvětlování a přesvědčování, další bonus, takže finální cena 28000, za kterou to prý jen tak někomu neprodá, jen svým známým (haha známý obchodní trik). Nejsem až takový technický typ, ale je ten přístroj fakt tak složitý, aby stál tolik korun?
Ještě mě trochu zarazilo, že záruka je obvyklé dva roky, při které jednou ročně servisák přijede přístroj zkontrolovat. A pak nabízí záruku prodloužit na 5 let, samozřejmě zadarmo to není, a že lidé si to rádi připlatí. A proč? Je to tak poruchové, že je potřeba si připlatit extra záruku?
Mně se ten čistič vážně líbí, ale ta cena (plus trochu neprofesionální zástupkyně firmy) mě od něj odrazuje. Uvítám jakoukoli zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2508
27.4.11 08:34

ja sem teda koupila parni čistič na tchibu, a stal 1000, byl super ale nějak mi přestal fungovat… přikládám to ale spíš náhodě… nicméně cena se mi zdá fakt příšerná!
i když nad tím přemýšlím, jak ten parní čistič přesně vypadal - byl to takovej ten ruční, nebo nějaký obří stroj? :)

http://parni-cistice.heureka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
27.4.11 11:08

Já zkušenosti nemám - taky nám ho předváděli a vypadalo to fakt dobře. Ale zdá se mi to dost drahý. Spíš uvažuju o nějakém parním čističi od KÄRCHER. Tak kdyby měl někdo zkušenosti i s tímhle tak se prosím podělte. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.4.11 21:51

Pryfish, tenhle to nebyl, to je ruční, ale od té firmy to vypadalo jako vysavač :-D Je to konkrétně tenhle http://www.aquel.cz/…uasteam.html?…

Semisek, na ten Kärcher jsem taky na webu narazila, právě jsem hledala pro srovnání jiné parní čističe a vyplivlo mi to ten jejich za cca 10000. Nestudovala jsem to do detailu ohledně funkcí a tak, ale je to sakra rozdíl v ceně :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
28.4.11 10:01
Machalka píše:
Pryfish, tenhle to nebyl, to je ruční, ale od té firmy to vypadalo jako vysavač :-D Je to konkrétně tenhle http://www.aquel.cz/…uasteam.html?…Semisek, na ten Kärcher jsem taky na webu narazila, právě jsem hledala pro srovnání jiné parní čističe a vyplivlo mi to ten jejich za cca 10000. Nestudovala jsem to do detailu ohledně funkcí a tak, ale je to sakra rozdíl v ceně :twisted:

no já jsem si říkala, že by mi třeba stačil i tento :-)
http://www.proalergiky.cz/…SC-1020.html
nemá asi sice tolik vymožeností, ale jen aby to nebyly vyhozené peníze 2,5 taky není málo. Zkusím pohledat, jestli ho někde třeba nepůjčují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.4.11 17:58

Semisek, taky uvažuju, že bych ten Kärcher chtěla vidět v akci :-D A pak bych do něj možná šla, ale asi do toho většího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
29.4.11 17:16

no tak půjčovnu jsem nenašla :-(
tak se ještě poradím a uvidím. Já bych s tím asi nedělala podlahy, protože máme plovoučku tak asi bude stačit ten menší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
niki177
22.1.12 21:48

rozdily jsou a nejen v cene

rozdil je v tlaku páry-aquel ma 8bar, karcher jen 3,2bar.Přislušenstvi je tak yjine..vic kartáčků na vice povrchu a spár. Na troubu, sporak, fasádu, okna je to fakt super, i ty spáry na podlaze jsou jak čerstvě vyspárované. Vynikajici na čištěni těch prostor ve WC -s pistoli, kam se jinak nedostanete. Pravda, ze po zaschnuti se na umyvadle objevili mapky, ale na oknech a zrcadle nic. Stejne tak obkladačky+spary ve sprcháči jsou konečeně jasnější…fleky na sedačce a koberci jsou pryč. ..cena přišerna, ale snad se to někdy vrátí.

• Citovat
  • Upravit
2
22.2.12 10:54

Evolution

Ja mam evolution a nemuzu si ho vynachvalit. Muzu s nim uklizet cely den, je supr i na drevene parkety. Vubec nelituji, cena odpovida vykonu, na chemii se to vrati velmi rychle a hlavne uspora vody, prace, kremu na ruce,… I vypada krasne, jako male UFO. Kamoska ma Kärcher, ale vykonem je to uplny ucen. Kdyz parni cistic, tak fakt vykonny. Mam ho uz 2 roky a nebyl zadny problem, je to jako s drahymi vysavacemi - taky vydrzi i 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunik23
29.7.12 03:08

Pořídili jsme si parní čistič od firmy aquel a jsme s ním velice spokojeni.cena byla necelých 40000kč, ale záruka 7let a parní žehlička k tomu.bylo to na doporučení kamarádky, která jej má již pět let a je také velice spokojená. ty technické parametry jso fakt skvělé :)

• Citovat
  • Upravit
Aquel :-D
14.8.12 13:32

Aquel Evolution

• Citovat
  • Upravit
2
14.8.12 14:34

Evolution

Link je supr, ale kde mas zaruku a hlavne servis a náhradne dily - hlavne kartáčky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquel :-D
17.8.12 14:20

Evolution

Myslím, že si píšu přímo s obchodními AQUEL, že? Toto je nevýhoda, že AQUEL nevyrábí zboží, které prodává ale je jen distributor s velkou marží. Ale pak se nemůžete divit, pokud si Váš výrobek najde spotřebitel u výrobce a ušetří tak značnou částku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
slunik23
18.8.12 07:47

:lol:,ano to je on.ale nikde nevidím cenu :(

• Citovat
  • Upravit
slunik23
18.8.12 07:50

Nerozumím, co je obchodními aquel?

• Citovat
  • Upravit