Jde opravit sklokeramická deska?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jde opravit sklokeramická deska??
Ahoj
nevíte některá jestli jde opravit sklokeramická deska?? Mám 2 měsíce novou kuchyň a na desku mi upadlo těžké řeznické prkýnko a udělala se na ní pavučinka, jinak je funkční, tak mě zajímá jestli třeba nejde jen vyměnit to horní sklo a „motor“ by zůstal.
díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hmm, těžko říct, zkus se poinformovat v prodejně, nebo opravně…to je teda pech, ani to nevyreklamuješ…to je mi líto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
deska
Bohuzel praskla take asi mokrej hrnec nebo jsem do toho cinka spodkem . Opravovat nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to docela koukám, já mám desku skoro deset let, dělám na ní psí kusy, občas mi na ní vyklouzne hrnec atd…
a deska pořád drží v celku (jen se mi podařilo urazit kousíček rohu, ale to není poznat
).
Obávám se, že na reklamaci to asi nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tterko
já měla vedle položené prkýnko na kterém jsem před tím krájela maso, pak že to prkýnko umeju no a ono mi vyklouzlo z rukou prímo nad tou deskou a spadlo na okraj kde se kousek odštípl a od toho asi 4 čáry, manžel říkal že to prkýnko to má tak 6 kilo, takže asi tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde, spadla mi na desku miska, kdyz jsem vyndavala ze skrinky, praskla az ovladani, chvili sla nez se tam dostala voda… pak nefungovala uplne… nooo byl to des, byla to jeste indukce, nejakou dobu sme museli bejt bez varny desky a ja varila vsechno v troube ![]()
od ty doby budu kupvoat dycky jen desku s rameckem… ale i tak si davma peknyho majzla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nas to bylo tak, ze manzel pridelaval digestor a upadl mu sroubovak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem slyšela, že stačí i padající hrneček, ani to nemusí být 6kilové prkýnko
Naproti tomu pán v kuchyňském studiu nám to vyvracel, mlátil do indukce celkem odvážně hrncem a nic se nestalo.. Asi záleží na kusu. Taky budeme kupovat desku s rámečkem
- Citovat
- Upravit
No když ti něco spadne na tu hranu, tak rámeček desku chrání, neodštípne se
- Citovat
- Upravit
madi píše:
No když ti něco spadne na tu hranu, tak rámeček desku chrání, neodštípne se
Ale to ti stejěn nepomůže, když ti to spadne přímo na desku ![]()
Navíc mezi deskou a rámečkem se víc drží špína, takže já vždycky bez rámečku.
K tématu, mám varnou desku bez rámečku už asi 6 let, zažila spoustu nehod a je celá
Jen poškrábaná, což se vyvarovat asi nedá ![]()
Co udělat anketu, jaké značky jsou ty rozbité?
My máme whirpool
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamiŠ píše:madi píše:
No když ti něco spadne na tu hranu, tak rámeček desku chrání, neodštípne seAle to ti stejěn nepomůže, když ti to spadne přímo na desku
Navíc mezi deskou a rámečkem se víc drží špína, takže já vždycky bez rámečku.K tématu, mám varnou desku bez rámečku už asi 6 let, zažila spoustu nehod a je celá
Co udělat anketu, jaké značky jsou ty rozbité?Jen poškrábaná, což se vyvarovat asi nedá
My máme whirpool
Však taky píšu, když mi to spadne na hranu - když to spadne na hranu desky s rámečkem, tak ten to ztlumí a v podstatě se nic nestane. KDyž ti něco spadne na hranu té desky bez rámečku, tak se ti odloupne a může se to dál trhat. Nejde tady jen o padající předměty, ale můžeš přenášet plnej hrnec a do desky jen šťouchnout a je to ![]()
- Citovat
- Upravit