Vestavěná lednička

2939
15.4.11 19:33

Lednička

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - dá se vestavný spotřebič (lednička) použít i jako samostatně stojící??? Já omylem koupila vestavnou a teď nevím, jestli to nebude vadit… :-/ ona mi ještě nepřišla, tak nevím, jak to vypadá právě… moc děkuji za info :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18584
15.4.11 19:36
Eneer píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - dá se vestavný spotřebič (lednička) použít i jako samostatně stojící??? Já omylem koupila vestavnou a teď nevím, jestli to nebude vadit… :-/ ona mi ještě nepřišla, tak nevím, jak to vypadá právě… moc děkuji za info :andel:

Ahoj, jestli jsi ji objednala přes internet, nerozbaluj ji a prostě jim ji vrať. Při objednávkách přes internet je 14-tidenní lhůta na vrácení zboží - ze zákona. Máš na to nárok. Takže bych to ani nepřebírala a požadovala bych vrácení peněz, pokud máš již zaplaceno. V souladu se zákonem 367/2000Sb má odběratel právo na odstoupení od kupní smlouvy do 14-ti dnů. Toto právo lze uplatnit pouze v případě, kdy zboží NEBYLO převzato na prodejně, ale doručeno (prostřednictvím spediční služby, české pošty, atd…).
Tato možnost neslouží k vyzkoušení zboží a proto je nutné zboží vrátit nepoužité, v některých případech i nerozbalené.

Pokud jsi to koupila v obchodě, zašla bych tam, popřípadě zavolala a vybrala bych si lednici jinou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
15.4.11 20:00
miru29 píše:
Eneer píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - dá se vestavný spotřebič (lednička) použít i jako samostatně stojící??? Já omylem koupila vestavnou a teď nevím, jestli to nebude vadit… :-/ ona mi ještě nepřišla, tak nevím, jak to vypadá právě… moc děkuji za info :andel:

Ahoj, jestli jsi ji objednala přes internet, nerozbaluj ji a prostě jim ji vrať. Při objednávkách přes internet je 14-tidenní lhůta na vrácení zboží - ze zákona. Máš na to nárok. Takže bych to ani nepřebírala a požadovala bych vrácení peněz, pokud máš již zaplaceno. V souladu se zákonem 367/2000Sb má odběratel právo na odstoupení od kupní smlouvy do 14-ti dnů. Toto právo lze uplatnit pouze v případě, kdy zboží NEBYLO převzato na prodejně, ale doručeno (prostřednictvím spediční služby, české pošty, atd…).
Tato možnost neslouží k vyzkoušení zboží a proto je nutné zboží vrátit nepoužité, v některých případech i nerozbalené.

Pokud jsi to koupila v obchodě, zašla bych tam, popřípadě zavolala a vybrala bych si lednici jinou. :)

Díky moc za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
15.4.11 20:12
jako volně stojící jí nepoužiješ protože nemá ty stěny…je to připraveno do vestaveb…takže jak ti radí miru můžeš 100% vrátit a nejlepší je zavolat na ten shop a normálně se domluvit, že jsi vybrala špatně…na eshopu pracuju a děje se to dost často…
Eneer píše:
miru29 píše:
Eneer píše:

Pokud jsi to koupila v obchodě, zašla bych tam, popřípadě zavolala a vybrala bych si lednici jinou. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
15.4.11 20:41
draga píše:
jako volně stojící jí nepoužiješ protože nemá ty stěny…je to připraveno do vestaveb…takže jak ti radí miru můžeš 100% vrátit a nejlepší je zavolat na ten shop a normálně se domluvit, že jsi vybrala špatně…na eshopu pracuju a děje se to dost často…
Eneer píše:
miru29 píše:
Eneer píše:

Díky, už jsem psala mail a ráno tam ještě zavolám, tak snad ji ještě neposlali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.4.11 21:14

i kdyby uz ji poslali..tak ji proste neprebirej…a vyber jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.4.11 10:47

Určitě vyměň. Vestavná se smí používat bez skříně jen po krátkou dobu a je hlučnější. Navíc je užší, takže by ses ochudila o místo.

• Citovat
  • Upravit
8935
16.4.11 23:26

Takhle jsme jednou objednali špatný rozměr pneumatik-když je dovezli,přišlo nám,že jsou menší.Takže jsme je zkontrolovali a opravdu to nebyl ten rozněr / v techničáku jsou uvedený rozměry dva,což nás nenapadlo/.Takže si je pán zase naložil,my jsme se omluvili a on je odvezl zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí