Sendvičovač 3v1

174
13.4.11 19:58

Sendvičovač 3v1

Zase jdu pro radu :lol: .
Nemáte někdo zkušenost s tímto sendvičovačem http://am.aukro.cz/…0079520.html.
Nebo je lepší koupit vaflovač a sendvičovač zvlášť? :nevim: .
Díky Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
13.4.11 20:08

my měly podobnej ale jak je to všechno nacvakávací tak to časem začalo chrastit, špatně se nacvakávat a já nevím co ještě, takže dle mého názoru je lepší mít to zvlášt, pokud máš místo kam to uložit asi bych to řešila takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
13.4.11 20:10

Já bych do takového kombinace nešla. Máme sendvičovač s vyndávacími deskami a nahřívá se strašně pomalu a vše mu trvá. Já to svádím na to, jak ta topná spirála není přidělaná k té desce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
13.4.11 20:24

Souhlas s ostatníma. Mám a nic moc - pomalu se rozehřívá a ani po dlouhé době není dost horký, takže grilování je na hodinu a to ještě musí být veeelmi rozklepaný plátek kuřecího. Vafle jsem zkoušela jenom jednou a jakž takž to dopadlo, ale kdybych se rozhodovala znovu, do kombinace nejdu. Jo a nemám tenhle, ale nějakej z kamenného elektra, cca 3 roky starý.. myslim, že je to Eta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.4.11 20:50

Mamka ho má taky, ale používá hlavně sendvičovač a vaflovač… Grilovala na něm asi jen dvakrát… Co se týče toustů, tak v pohodě… Vafle se mamce moc nedaří, ale když je dělám já, tak se povedou, tak to možná bude mamkou :-D Myslím, že je lepší každé zvlášť, ale mamka tehda reklamovala sendvičovač a protože to bylo podruhé na stejnou závadu, nabídli jí, že si může vzít jiný, třeba i dražší a doplatit… Ale moc na výběr neměli a vzala si toto… Pokud neděláte tousty nebo vafle denně, tak si myslím, že toto stačí… Jen mamka ho má možná rok a koupila ho v elektru levnější… Stál kolem 550,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.4.11 21:18

Já mám 3v1 nějaký noname už pár let. Pravda, dělám v něm jednou za čas, ale vozili jsme ho s sebou vždycky k moři a dělali tousty a opékali bagety(plus marmeláda a skořicovej cukr :wink: )Za mě postačí, pokud v něm nehodláš dělat často. A taky mi vyhovuje, že ty výměnné „plotýnky“ šoupnu do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
13.4.11 21:53

Díky za zkušenosti. My v sendvičovači valíme dost často, takže si asi raději koupím samostatný. Já jsem si právě říkala, jestli to bude pořádně zapékat, jestli se to nebude dlouho nahřívat… V nějakém časáku jsem viděla recept na bramboráky (klasický) a pekly - smažily je ve vaflovači. Tak mě to zaujalo, protože bramboráky milujeme, ale to smažení je otrava :evil: . Tak jsem si myslela, že to sfouknu najednou - sendvičovač už dosluhuje. Ale raději koupím pořádný sendvičovač a ten vaflovač bude muset počkat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.4.11 22:38

Ahoj, osobně nemám moc důvěru ke značce Clatronic a jí podobným, takže bych do toho nešla z tohoto důvodu :mrgreen: My máme sendvičovač 3v1 od Tefalu už 6 let, používáme ho cca jednou týdně a jsme s ním moc spokojení :palec: Je teda fakt, že používáme jen nástavec na vafle a sendviče, ten gril jsme použili jen jednou, takže nám by stačil i 2v1 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
14.4.11 07:02
maxak píše:
Ahoj, osobně nemám moc důvěru ke značce Clatronic a jí podobným, takže bych do toho nešla z tohoto důvodu :mrgreen: My máme sendvičovač 3v1 od Tefalu už 6 let, používáme ho cca jednou týdně a jsme s ním moc spokojení :palec: Je teda fakt, že používáme jen nástavec na vafle a sendviče, ten gril jsme použili jen jednou, takže nám by stačil i 2v1 8-)

Ta značka mě právě taky nijak nenadchla, ale nenapadlo mě podívat se, jestli to vyrábí ještě někdo jiný :oops: . Hned to prozkoumám a pokud ho používáte jednou týdně a jste spokojení, tak bych o něm vážně uvažovala :dance: . Díky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.4.11 15:23

Máma má tři v jednom, tedy sendvičovač, vaflovač a gril a super! Já mám teď sendvičovač s vaflovačem dohromady a taky si nestěžuju. Měla jsem zvlášť sendvičovač a letěl z domu, neměl vyndavací plotýnky a blbě se to čistilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
15.4.11 11:18

To je zase pravda, že plusovej bod má 3v1 v čištění plotýnek. Sice ten teflon nebo co to je do myčky nestrkám, ale stejně se to samozřejmě myje líp než ty, které nejsou vyndavací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 12:59

Nebyl by, prosím, vyzkoušený recept na těsto na vafle? Dostala jsem ETA 3 v 1 k předplatnému, tak bych zkusila ty vafle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
11.2.12 13:37

měla jsem taky ETU Bravo a dělala jsem vafle podle receptu v jejich návodu a jsou moc dobré
ale postupně mi odešly plotýnk a zůstala jen vaflová a nové přístroje je mají teď tak šíleně tenký,že už nevím co si vybrat :nevim:
ale ten recept :
250 g másla trochu povolit
175 g oleje (no jo je to tuková bomba)
1 litr mléka
2 sáčky vanilcukru
6 vajec
500g mouky, není specifikovaná dávala jsem hladkou špetka soli
prdopeč
4-6 lžiček rumu

množství na pečení si pak musíš vychytat sama

hmmm, že bych je taky udělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.2.12 13:46

Děkuju moc :kytka: . Já tam mám jen návod se záručákem. Recepty tam nejsou. I dumám nad tím, že jak to vlastně není koupené, tak ten záručák nemá nikde napsané datum. Co pak s event. záruční opravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.11.20 18:24

Mám 3 v 1 oravu a už napodruhé se ty vafle teda nevyvedly. Spíš než vafly to připomíná vzorkovanou palačinku. :cert: Ozkoušeny 2 různé recepty.
Je problém v kuchařce, nebo přístroji?
Nemá někdo podobnou zkušenost nebo neporadí, jak v tom udělat opravdu dobré nadýchané vafle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí