Lednice - překvapení, ách jooo

Anonymní
5.4.11 13:14

Překvapení,ách jooo

Dobrý den,
manžel mě chtěl překvapit novou lednicí,ale dopadlo to fiaskem,mě se nelíbí :cry:
Nemáte některá zkušenost s výměnou pokud výrobek už nemá původní obal? Zapojená nebyla,uvnitř stále jsou lepenky,které drží ty police a přihrádky…ale ten obal už je v kontejneru.....
Má vůbec smysle odpoledne zajet do obchodu (OKey) a ptát se jestli to jde vrátit a zakoupit jiný model?
Asi blbost co?
Přála jsem si nulovou zonu,ale tato to nemá,jsem zklamaná :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
5.4.11 13:16

Asi bude nejednoduší tam zavolat,myslím,že by s tím neměl být problém.A co jít ten polystyrén vylovit a domluvit se snima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.4.11 13:17

Já myslím, že když si posypete popel na hlavu a budete chtít koupit něco jiného, že nebudou dělat ofuky..Zákazník je zákazník.. Řekla bych, že za pokus to stojí a vyhoví vám.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.4.11 13:18

Taky bych řekla, že pokud narazíte na rozumného prodavače, tak nebude dělat problémy :think:

• Citovat
  • Upravit
13503
5.4.11 13:18

Ja bych tam zavolala a nebo spise rovnou zajela a rekla vse dle pravdy,ze manzel chtel udelat radost a netrefil se.Vyberes jinou a tak ci tak oni budou mit trzbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.4.11 13:25

No trzbu mit budou, ale komu a v cem prodaji tu puvodni lednici ? :think:
Urcite to stoji za pokus, ale rikal mi zrovna nedavno znamy, ze vracel televizi - v krame(taky Okay) mu podali spatne info,a on si vlastne koupil neco jineho, nez potreboval, coz zjistil asi po 14dnech dohadu s UPC atd (to sem nepatri) - tezce je ukecaval, aby to mohl vratit, nakonec i ukecal, ale podminkou byl neporuseny obal. On je nastesti takovej poctivec, ze ho mel ve sklepe - rikal, ze i ovladace a baterky do nich musel strkat zpatky do krabicek a pytlicku.
Trochu to chapu, ja bych si treba zbozi bez obalu uz pak taky nekoupila :think: v cem pak tu lednici odvezou novemu zakaznikovi ?
Ale drzim palce !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
5.4.11 13:28

Zapomnela jsem, ze slo samozrejme o vymenu - vybral si jinou televizi, a jeste neco k ni, penize by v zadnem pripade nevratili (coz pry zduvodnili tim, ze to meli na pujcku, ktera jde uplne separatne zase pres jinou firmu … takze jinak by mozna i vratili, nevim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
5.4.11 13:31

Toto jsem ted narychlo našla
Obal není nutný, neboť není předmětem koupě ani součástí koupené věci. I přesto má MALL.CZ právo na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží. Tyto náklady jsou vždy individuálně posouzeny a jako takové jsou poté zákazníkovi naúčtovány a započteny s částkou za vrácené zboží.

a myslím,že obal není potřeba......někde jsem to i četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.4.11 13:31

Ja mela pocit, ze dneska uz obaly skladovat nemusis a zbozi muzes vratit do 14ti dnu. Nejjednodussi bude tam nejdriv zavolat a pokud budou obaly vyzadovat, tak se nekde poradit, jestli na to maji narok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
5.4.11 13:39

No já nevím s tím obalem, ale novou ledničku bez obalu bych si teda nekoupila ! Oni jsou šité na míru. Jak jí potom přepravit ? Vždyť se může poničit, poškrábat… Nejjednodušší bude si tam zavolat nebo nejlépe dojít, třeba za vedoucím a vše zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
5.4.11 13:42

Taky ale můžou tu vaši bez obalu vystavit na prodejně, ne?

• Citovat
  • Upravit
13503
5.4.11 13:50
madi píše:
Taky ale můžou tu vaši bez obalu vystavit na prodejně, ne?

to je pravda,vzdyt vystavene zbozi obal nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.4.11 13:57

Ahoj, mám dojem, že v okay můžeš nepoškozené zboží vrátit do 30 dnů ode dne nákupu. Kdyžtak mrkni k nim na stránky www.okay.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.11 14:05

pracuji v elektro obchodě podobnému jako OKAY, tyhle výměny se snažíme spíš nedělat, je to vždy velký opruz s tou rozbalenou ( oděrky, škrábance, špatný další prodej ). Když už to tedy jinak nejde, účtujeme min. 20% z ceny jako dodatečné náklady. Protože prodat rozbalenou věc se musí vždy se slevou.
Spousta lidí si to rozmyslí a nakonec si výrobek nechá…

• Citovat
  • Upravit
3586
5.4.11 14:20

Ahojky, já mám s výměnouv OKAY výbornouz zkušenost. Koupili jsme pračku, 3 měsíce nám doma stála a pak jsme po dodání nábytku do koupelny zjistili, že je moc široká. V Okay jsme pračku vyměnili bez problémů za jinou užší, už neměla původní obal, nová pračka byla levnější a ještě jsme si vybrali dogi ráměček - k dorovnání ceny. Výborné služby, byla jsem moc spokojená. Dokonce pračku přivezli a původní si odvezli. (cena jedné dopravy) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí