Lednice - překvapení, ách jooo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Taminka píše:madi píše:to je pravda,vzdyt vystavene zbozi obal nema
Taky ale můžou tu vaši bez obalu vystavit na prodejně, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky za odpovědi!
Zkusím se tam odpoledne dojet zeptat.....lednice je moc pěkná,ale já jsem si vysnila funkci „nulová zona“ a ta tam není,i když manželovi pán co mu ji prodával tvrdil,že je,ale je to šuplík pod názvem „fresh box“
Samozřejmě jsem také přemýšlela,kdo si asi koupí lednici bez originál obalu.....ách jo,možná to dělám zbytečně dramatické ![]()
Nebo je tady některá mamina,která má tuto lednici nebo mě poradí jaký rozdíl mezi Fresh boxem a nulovou zonou http://www.obchodni-dum.cz/…erez/z11433/? Ještě jednou moc díky Všem!
- Citovat
- Upravit
a k čemu je to dobrý, něco jsem si teda našla, ale zase takovej zázrak mi to nepřijde, jaké potraviny by jsi tam chtěla skladovat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a k čemu je to dobrý, něco jsem si teda našla, ale zase takovej zázrak mi to nepřijde, jaké potraviny by jsi tam chtěla skladovat??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolat tam, my jsme takhle reklamovali TV v Datartu, hodinu po koupi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzko, no prý se tam dá třeba uchovat maso na nějakou dobu a nemusí se mrazit, když víš, že ho budeš brzy potřebovat. Taky bych to chtěla ![]()
Ale jakej je rozdíl mezi tím fresh boxem, to nevím
- Citovat
- Upravit
Ahojky všem,tak jsem byla včera osobně na prodejně,kde jsem popsala o mém „překvápku“ a bylo mě nabídnuto vrátit a zakoupit jiný typ dle mého výběru,což je super ![]()
Jelikož jsem doma sama,manžel včera pracovně odjel i s paragonem v peněžence,tak jsem dohodnutá,že do obchodu zajedeme v pátek odpoledne.....nicméně se prodavač zmínil,že vrácení zboží je možné do 14dnů
bez udání důvodů
No a já tam možná ani nakonec nedojedu
Jak si tu ta lednička tak stojí a já kolem ní chodím a nakukuji dovnitř,začínám si na ni zvykat a ten můj prvotní vztek,naštvanost vyprchává a já si ji asi nakonec nechám ![]()
Jináč nulová zona je šuplík v kterém se uvnitř drží teplota 0 -3 stupně,hodně si to lidi chválí,je to takový „sklípek“ uvnitř lednice na delší zachování čerstvosti masa,ryb,ovoce a zeleniny,sýrů atd.
Fresh box neboli chladná zona je na ten princip,ale spíš „napodobenina“ aspon tak nějak mě to včera pan prodavač vysvětloval......
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Ahojky všem,tak jsem byla včera osobně na prodejně,kde jsem popsala o mém „překvápku“ a bylo mě nabídnuto vrátit a zakoupit jiný typ dle mého výběru,což je super
Jelikož jsem doma sama,manžel včera pracovně odjel i s paragonem v peněžence,tak jsem dohodnutá,že do obchodu zajedeme v pátek odpoledne.....nicméně se prodavač zmínil,že vrácení zboží je možné do 14dnůbez udání důvodů
No a já tam možná ani nakonec nedojedu
Jináč nulová zona je šuplík v kterém se uvnitř drží teplota 0 -3 stupně,hodně si to lidi chválí,je to takový „sklípek“ uvnitř lednice na delší zachování čerstvosti masa,ryb,ovoce a zeleniny,sýrů atd.Jak si tu ta lednička tak stojí a já kolem ní chodím a nakukuji dovnitř,začínám si na ni zvykat a ten můj prvotní vztek,naštvanost vyprchává a já si ji asi nakonec nechám
Fresh box neboli chladná zona je na ten princip,ale spíš „napodobenina“ aspon tak nějak mě to včera pan prodavač vysvětloval......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit