Kvalitní žehlička - jakou koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nová žehlička
Ahoj ženský, poraďte mi jakou žehličku koupit? Jaké máte doma a s jakými jste spokojené… mockrát děkuji… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tuto a dokud jsem žehlila naprostá spokojenost. Teď jak mám sušičku stojí na skříni a odpočívá. http://www.philips.cz/…4625_02/prd/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak já mám Tefal auquaspeed, automatic clean. Stala kolem 3500kč, ale jako stojí za to a do levnější bych nešla jsou to vyhozený peníze. Mám ji ve vínové barvě a je fakt úžasná. Nastavuješ teploty podle typu latky, úžasně napařuje, a fakt žehlí dobře. Já doporučuju!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme dostali jako svatební dar napařovačku od Electrolux.. Ten konkrétní typ se už nevyrábí, ale mám ji v provozu 3 roky, z toho 2 roky denně a jsem s ní moc spokojená ![]()
- Citovat
- Upravit
Zehleni neni zrovna moje oblibena cinnost, nicmene od roku 2001 mam zehlicku Philips a je to drzak - stale
funguje, ostatne jako i dalsi vyrobky od Philipsu.
Tenkrat stala 2 tisice, coz mi na tu dobu a nechut k zehleni prislo sileny, ale asi za ty penize stala…
- Citovat
- Upravit
Mám Tefal Aquaspeed, už ji mám 7 let, poslední dobou se nějak zanesla a kromě toho, že to asi nepůjde vyčistit - možná odborně - tak mi občas špiní prádlo tím, co vypadne z těch zanesených dírek. Takže uvažuji o nové a určitě zůstanu věrná Tefalce, jen bych chtěla tu Autoclean.
Holky kdo ji máte, jak to funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Zuzi,
já jsem psala mám ji, ten nejnovější typ a je fakt super…nevíš o ní, prostě naliješ vodu (super nálevka, nerozliješ všude kolem) a prostě se čistí sama…jakože někdy ji zapnu a jak začne pařit tak přejedu prvně nějaký starší kousek ona se otře a je v poho. Ale nijak špinavou jsem ji nikdy neměla, a ani mi nic nezašpinila… je super a fakt neskutečně žehlí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám žehličku Eta lanceta,či canceta.Je to na ní napsaný takovým písmem,že těžko říct co je to první písmeno.
Jsem s ní spokojená a stála asi 1200kč. Žehlení není zrovna moje oblíbená činnost,tak není moc využívaná.
Nevím proč by to měli být vyhozené peníze,pokud koupím žehličku pod 3500kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.. já mám z tesca žehličku za 250 napařovací a žehlí krásně nemám s ní problém…
Nepotřebuju žehličku za x tisíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.eproton.cz/…/177053.html
http://www.eproton.cz/…/208063.html
to je tak složité vybrat, ale mám dva favority, jen potřebuju, ať to někdo za mě rozhodne, tak prosím, kterou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych brala tu černou, když už vybíráš z těchto barev ![]()
Já mám taky philipsku a je perfektní a ani nestála tolik ! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskusi, prosím poradit ![]()
Chtěla bych žehličku, rozhodně napařovací, může žehlit skoro sama ![]()
Ale nechci za ni dát majlant. Podle obrázků a popisu mi přijde, že je vcelku jedno, jestli stojí 1000,– nebo 3000,–.
Poradíte značku, případně osobní zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit