Kvalitní žehlička - jakou koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nicki.Minaj píše:
V testech vyšla nejlépe nějaká od Braunu,cena tuším do 2000kč,ale tzp už přesně nevím. Zkusím pohledat.
Tu mám a sehnala jsem ji za cca 1100,– je super,lehká a jednoduchá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
Tu mám a sehnala jsem ji za cca 1100,– je super,lehká a jednoduchá.
Taky bych si ji chtěla pořídit. Nevíš typ té žehličky? Od Braunu jich je víc:-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a napařuje ta žehlička dobře? žehlín skoro sama? Mám furt neskutečné hory prádla, tak aby to prostě fičelo.
A s tím parním generátorem nemáte zkušenost? Docela mě láká.
- Citovat
- Upravit
Neliso a jakou žehličku konkrétně máš? Já zase do toho nechci dávat 5 tisíc. Viděla jsem s parním generátorem do 3tisíc a nevím, zda jsou taky dobré.
- Citovat
- Upravit
No já mám teda tu dražší. Pára jede pořád, takže to žehlí fakt rychle. Kdybys chtěla, zajdu mrknout na typ. Ale mám ji třetím rokem (nebo ještě dýl
), tak ta se stejně už určitě neprodává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neli a od jaké firmy?Jako značku? Třeba bude ta ty 3 roky levnější
No manža moc drahou žehličku nechce, ale já bych do ní šla kdyby žehlila fakt dobře.Ale taky se mi nechce zase extra do drahé.
A jak ten generátor funguje?Do toho se naleje voda a žehlička pak nasaje páru? já když žehlím, tak musím neustále dolívat a dolívat.
- Citovat
- Upravit
http://www.alza.cz/…-d228457.htm uvažuji nad tou, ale nevím
Nevím, jestli jít do levnější s generátorem nebo do dražší bez
- Citovat
- Upravit
Caty taky mám parní generátor. Vodu naliješ přímo do té stanice a pára jde kabelem do žehličky. A má to tu výhodu, že se nemusí stále dolívat voda a žehlička je o dost lehčí než klasická napařovací. Taky jsem stále zavalená prádlem a hodně mi to pomohlo
Mám teda takovou , že můžu žehlit i bez páry pokud chci
a taky patří k těm dražším -
Příspěvek upraven 10.05.12 v 13:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caty už je to spravené ![]()
Jinak já teď právě pokukuju po nějaké Tefal, ale líbí se mi tak od 5000 výš ![]()
Jo a asi bych doporučila vyjímatelnou nádržku na vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caty píše:
Neli a od jaké firmy?Jako značku? Třeba bude ta ty 3 roky levnějšíNo manža moc drahou žehličku nechce, ale já bych do ní šla kdyby žehlila fakt dobře.Ale taky se mi nechce zase extra do drahé.
A jak ten generátor funguje?Do toho se naleje voda a žehlička pak nasaje páru? já když žehlím, tak musím neustále dolívat a dolívat.
Tefal pro express, nic jiného na ní nevidím (nějaké číslo). Manželem bych se neřídila, pokud není ochotný žehlit, ať si k tomu někdy stoupne a vyžehlí horu prádla a pak ať se jde pobavit o výběru žehličky.
![]()
Ten generátor funguje tak, že naliješ vodu a pak máš neustálý přísun páry.
Akorát na skladování je to horší tím, že je tam ten generátor pod žehličkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelis, už jsem si vybrala. Tefalku s generátorem. Vyhrála D test nebo co. Je za 4tisíce, tak se to dá. A to zase jako musim říct, že manžel si košile a trika žehlí sám každé ráno před prací
já žehlím dětem, sobě, cejchy atd, ale manža si žehlí své neb prý je zbytečný to žehlit, když too stejně zmuchlá ve skříni ![]()
- Citovat
- Upravit