Kvalitní žehlička - jakou koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4961
10.5.12 13:04
@Nicki.Minaj píše:
V testech vyšla nejlépe nějaká od Braunu,cena tuším do 2000kč,ale tzp už přesně nevím. Zkusím pohledat.

Tu mám a sehnala jsem ji za cca 1100,– je super,lehká a jednoduchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
10.5.12 13:08
@Jůlinka T. píše:
Tu mám a sehnala jsem ji za cca 1100,– je super,lehká a jednoduchá.

Taky bych si ji chtěla pořídit. Nevíš typ té žehličky? Od Braunu jich je víc:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 13:28

Holky a napařuje ta žehlička dobře? žehlín skoro sama? Mám furt neskutečné hory prádla, tak aby to prostě fičelo.
A s tím parním generátorem nemáte zkušenost? Docela mě láká.

• Citovat
  • Upravit
15319
10.5.12 13:30

@Caty parní generátor mám a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 13:33

Neliso a jakou žehličku konkrétně máš? Já zase do toho nechci dávat 5 tisíc. Viděla jsem s parním generátorem do 3tisíc a nevím, zda jsou taky dobré.

• Citovat
  • Upravit
15319
10.5.12 13:35

No já mám teda tu dražší. Pára jede pořád, takže to žehlí fakt rychle. Kdybys chtěla, zajdu mrknout na typ. Ale mám ji třetím rokem (nebo ještě dýl :think: ), tak ta se stejně už určitě neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 13:39

Neli a od jaké firmy?Jako značku? Třeba bude ta ty 3 roky levnější :mrgreen: No manža moc drahou žehličku nechce, ale já bych do ní šla kdyby žehlila fakt dobře.Ale taky se mi nechce zase extra do drahé.
A jak ten generátor funguje?Do toho se naleje voda a žehlička pak nasaje páru? já když žehlím, tak musím neustále dolívat a dolívat.

• Citovat
  • Upravit
Caty
10.5.12 13:42

http://www.alza.cz/…-d228457.htm uvažuji nad tou, ale nevím
Nevím, jestli jít do levnější s generátorem nebo do dražší bez

• Citovat
  • Upravit
58838
10.5.12 13:44

Caty taky mám parní generátor. Vodu naliješ přímo do té stanice a pára jde kabelem do žehličky. A má to tu výhodu, že se nemusí stále dolívat voda a žehlička je o dost lehčí než klasická napařovací. Taky jsem stále zavalená prádlem a hodně mi to pomohlo
Mám teda takovou , že můžu žehlit i bez páry pokud chci ;) a taky patří k těm dražším -

Příspěvek upraven 10.05.12 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 13:47
  • Citovat
  • Upravit
Caty
10.5.12 13:48

tezi, žádná žehlička se mi neukázala :-(

• Citovat
  • Upravit
58838
10.5.12 13:51

Caty už je to spravené ;)
Jinak já teď právě pokukuju po nějaké Tefal, ale líbí se mi tak od 5000 výš :oops:
Jo a asi bych doporučila vyjímatelnou nádržku na vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 13:57

tak ta je hezká, ale tolik se mi dávat nechce :roll:

• Citovat
  • Upravit
15319
10.5.12 21:33
@Caty píše:
Neli a od jaké firmy?Jako značku? Třeba bude ta ty 3 roky levnější :mrgreen: No manža moc drahou žehličku nechce, ale já bych do ní šla kdyby žehlila fakt dobře.Ale taky se mi nechce zase extra do drahé.
A jak ten generátor funguje?Do toho se naleje voda a žehlička pak nasaje páru? já když žehlím, tak musím neustále dolívat a dolívat.

Tefal pro express, nic jiného na ní nevidím (nějaké číslo). Manželem bych se neřídila, pokud není ochotný žehlit, ať si k tomu někdy stoupne a vyžehlí horu prádla a pak ať se jde pobavit o výběru žehličky. ;) :mrgreen:
Ten generátor funguje tak, že naliješ vodu a pak máš neustálý přísun páry.
Akorát na skladování je to horší tím, že je tam ten generátor pod žehličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.5.12 22:49

Nelis, už jsem si vybrala. Tefalku s generátorem. Vyhrála D test nebo co. Je za 4tisíce, tak se to dá. A to zase jako musim říct, že manžel si košile a trika žehlí sám každé ráno před prací :hug: já žehlím dětem, sobě, cejchy atd, ale manža si žehlí své neb prý je zbytečný to žehlit, když too stejně zmuchlá ve skříni :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max