Kvalitní žehlička - jakou koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
10.5.12 22:49

Nelis, už jsem si vybrala. Tefalku s generátorem. Vyhrála D test nebo co. Je za 4tisíce, tak se to dá. A to zase jako musim říct, že manžel si košile a trika žehlí sám každé ráno před prací :hug: já žehlím dětem, sobě, cejchy atd, ale manža si žehlí své neb prý je zbytečný to žehlit, když too stejně zmuchlá ve skříni :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15319
11.5.12 13:12

@Caty tvoje žehlička vyhrála dtest a ty manžela, co si žehlí sám :palec: :mrgreen: (ten můj si taky občas vyžehlí košili, když mu nic jiného nezbude :lol: ), ty 4 tisíce jsou příjemná cena. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
11.5.12 15:02

Braun TexStyle 5,vítěz žehliček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.5.12 17:42

No ono jetěch testů asi více no. :-)

• Citovat
  • Upravit
823
13.5.12 22:50

V dtestu to vyhrála ta od Braunu,jak píše Júlinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.5.12 23:49

Tak Tefalku jak jsem psala už mám doma a bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, holky, ta žehlí uplně sama :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15319
13.5.12 23:50
@Caty píše:
Tak Tefalku jak jsem psala už mám doma a bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, holky, ta žehlí uplně sama :pankac: :pankac:
Že bych vyměnila tu svou? :think: :mrgreen: Že ty sis k ní pořídila paní na žehlení? ;) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.5.12 00:23

Nelis nepořídila, ALE FAKT je suprová. Jako docela jsem si žehlení užila, ikdyž mi teda nikdy nevadilo a krom košil žehlím ráda. Ty si manžel nadále bude žehlit sám :mrgreen: a mamka z ní je taky nadšená. Jsem jí hned musela ukázat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kap.ka.ka
20.4.13 14:44

Měly jsme vždycky celá rodina žehličky od Braunu - s tím, že vyhrály D-test, navíc lehounké…jenže u všech se postupem času snižoval žehlicí výkon - nebylo to zanesením vodním kamenem…ta moje mně nakonec spadla a udělala žraloka, takže jsem začala vybírat novou a natrefila na Rowentu (někde jsem vyčetla, že je dobrá)…a fakt, i na hodně pokrčených věcech nezůstávají mapy - jako by polámané vlákno…je těžší do ruky, ale kupodivu mně to vůbec nevadí.

http://www.mall.cz/zehlicky/?b[]=rowenta&gclid=COL05uai2bYCFYjLtAodFRUAcA

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
20.4.13 14:46
@Jůlinka T. píše:
Braun TexStyle 5,vítěz žehliček

tak tak, taky vždycky při rozhodování, jaký spotřebič koupit, koukám na dTest :-)

• Citovat
  • Upravit
89
29.4.13 09:04

Ahoj holky. Včera mi klekla žehlička. Né že by mi jí bylo líto. Byl to děsný krám. To jsem si nechala poradit v obchodě a takhle to dopadlo. Ale k věci. mám v celku vybráno. Jsem na vážkách mezi dvěmi žehličkami s parním generátorem. Koukněte na odkaz a písněte, která by to vyhrála u vás. Předem všem velké díky. :) :)
http://zehlicky.heureka.cz/tefal-gv7096/
 http://zehlicky.heureka.cz/…hi-vvx-1880/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
11.11.16 20:30

Ahoj, obnovuji, kdo mi prosim poradi jakou žehličku si mám koupit :nevim: kdo. má doma nějakou super :D
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
11.11.16 21:20

@pajulinkaa Já mám tuto a připadá mi super… http://zehlicky.heureka.cz/tefal-fv-9650/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
15.11.16 21:51

@Jannnča koupila jsem si ji taky, dnes mi přišla domů a když jsem ji zkusila položit na žehlící prkno, tak prostě proti mojí staré žehličce philips, která má žehlící plochu z nějaké kovové slitiny klade šílený odpor! vůbec nechce jet a je potřeba vynaložit fakt sílu - můžu se zeptat, změní se to při zapnutí a zahřátí žehličky? nechci ji zapínat, abych ji případně mohla vrátit do eshopu, ale zatím je to těžké zklamání - tefal všichni hrozně chválí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
15.11.16 21:59

@smileek Byla jsem to schválně zkusit zastudena. A drhne :mrgreen:.
Po nahřátí ale klouže krásně hladce po prádle. Je třeba si zvyknout na držení, aby člověk nemačkal ten spodní čudlík, což trvalo asi tak 2 žehlení…jsem maximálně spokojená :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí