Kvalitní žehlička - jakou koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
490
15.11.16 22:08

@Jannnča moc dekuju! a je ten rozdil hodne velky? :) za studena a nahrata? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
17.11.16 18:40

@smileek Jo, žehlička po prádlo klouže luxusně…už jsi zkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
5.12.16 20:47

@smileek Tak jak to s žehličkou dopadlo? Jsi spokojeným vlastníkem nebo jsi vrátila? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
5.12.16 21:06

@Jannnča vrátila jsem :-D místo ní objednala Philips a rozdíl v té kluznosti opravdu obrovský…za mě ta Tefal opravdu neee :) to by bylo z žehlení hrozná řehole ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
6.8.17 18:54

Ahoj holky,
potřebovala bych vaše zkušenosti na kvalitní žehličku. Mám teď Bosch, stála přes 2000,– a jsem dost zklamaná. Asi po 2 měsících jsem ji reklamovala, protože protékala. Tak mi ji vyměnili za novou. Tu mám přes rok a špatně žehlí, a navíc už zase protéká. Tuhle značku už nechci. A tak chci poprosit o vaše zkušenosti, s jakým typem jste spokojené. Chci napařovací, aby se s ní dobře pracovalo. A budu moc ráda za vaše rady. :palec:
 Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
b22
273
6.8.17 19:01

Tak jsem měla za 2,5tisice zehlicku a po půl roce přestala hrát, koupila jsem tenkrát nouzovou obyčejnou za 300kc v Globusu a už ji mám tři roky a drzi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31833
6.8.17 20:14
@VeruBorůvka píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych vaše zkušenosti na kvalitní žehličku. Mám teď Bosch, stála přes 2000,– a jsem dost zklamaná. Asi po 2 měsících jsem ji reklamovala, protože protékala. Tak mi ji vyměnili za novou. Tu mám přes rok a špatně žehlí, a navíc už zase protéká. Tuhle značku už nechci. A tak chci poprosit o vaše zkušenosti, s jakým typem jste spokojené. Chci napařovací, aby se s ní dobře pracovalo. A budu moc ráda za vaše rady. :palec:
Veru

Mám Phillips Azur, 3 roky naprosto bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
6.8.17 20:20

@Nimie mam tiez philips Azur a to je zehlicka :pankac: :pankac: uplne najlepsia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
6.8.17 22:09

@Nimie @Xsenova díky, tak já se poptám a mrknu na ní. Opravdu chci žehličku, co mě bude bavit :palec:
Hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3703
6.8.17 22:10

@b22 někdy se to povede :D. No, potřebuji spolehlivou společnici :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31833
7.8.17 01:43
@VeruBorůvka píše:
@Nimie @Xsenova díky, tak já se poptám a mrknu na ní. Opravdu chci žehličku, co mě bude bavit :palec:
Hezký večer

Jediné co, tak doporučuju si rovnou pořídit konvici s odvápňovacím filtrem, myslím, že se to jmenuje IronCare. Je to přímo od Phillipsu pro jejich žehličky, v ČR je obecně vcelku dost tvrdá voda a já původně bez něj žehličku musela čistit strašně často a dost zdlouhavě. S filtrem je to výrazně lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
7.8.17 13:52

@Nimie ja som mala azur 8 rokov 8o a v pohode teda. Odvapnovala som raz za par mesiacov tym tlacitkom - ale zehlila som menej samozrejme. Po 8 rokoch som ju sikovne zhodila na kachlicky a praskla plast. Mozno by fungovala aj dlhsie :D Tuto novu mam rok, a tiez odvapnujem len tlacitkom. Planujem tam nalievat destilovanu vodu z DM, ale nechce sa mi ju nosit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31833
7.8.17 16:17
@Xsenova píše:
@Nimie ja som mala azur 8 rokov 8o a v pohode teda. Odvapnovala som raz za par mesiacov tym tlacitkom - ale zehlila som menej samozrejme. Po 8 rokoch som ju sikovne zhodila na kachlicky a praskla plast. Mozno by fungovala aj dlhsie :D Tuto novu mam rok, a tiez odvapnujem len tlacitkom. Planujem tam nalievat destilovanu vodu z DM, ale nechce sa mi ju nosit :D

Tyjo, tak to doufám, že vydrží :mrgreen: taky odvápňuju tlačítkem, ale i 1 měsíčně je dost často a my máme třeba opravdu hodně tvrdou vodu, takže když se žehlilo nárazově (několikrát během týdne větší várky), tak toho bylo fakt hodně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.8.17 01:34

Ja mam tuhle https://www.euronics.cz/…657/p410365/ a spokojenost. Zehlim ráda  :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
1.2.21 21:39

U výběru žehličky se mi potvrdilo, že né vždy vysoká cena znamená kvalitu. Měla jsem žehličku skoro za 3 tis., která mi fungovala ani ne půl roku a poté se s ní stalo ani nevím co, ale přestala fungovat a nešla opravit, takže jsem koupila žehličku od oravi a s tou jsem teda maximálně spokojená a ceny mají tada taky velmi slušné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max