Kvalitní žehlička - jakou koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jannnča moc dekuju! a je ten rozdil hodne velky?
za studena a nahrata? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smileek Jo, žehlička po prádlo klouže luxusně…už jsi zkoušela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smileek Tak jak to s žehličkou dopadlo? Jsi spokojeným vlastníkem nebo jsi vrátila? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannnča vrátila jsem
místo ní objednala Philips a rozdíl v té kluznosti opravdu obrovský…za mě ta Tefal opravdu neee
to by bylo z žehlení hrozná řehole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
potřebovala bych vaše zkušenosti na kvalitní žehličku. Mám teď Bosch, stála přes 2000,– a jsem dost zklamaná. Asi po 2 měsících jsem ji reklamovala, protože protékala. Tak mi ji vyměnili za novou. Tu mám přes rok a špatně žehlí, a navíc už zase protéká. Tuhle značku už nechci. A tak chci poprosit o vaše zkušenosti, s jakým typem jste spokojené. Chci napařovací, aby se s ní dobře pracovalo. A budu moc ráda za vaše rady. ![]()
Veru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem měla za 2,5tisice zehlicku a po půl roce přestala hrát, koupila jsem tenkrát nouzovou obyčejnou za 300kc v Globusu a už ji mám tři roky a drzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruBorůvka píše:
Ahoj holky,
potřebovala bych vaše zkušenosti na kvalitní žehličku. Mám teď Bosch, stála přes 2000,– a jsem dost zklamaná. Asi po 2 měsících jsem ji reklamovala, protože protékala. Tak mi ji vyměnili za novou. Tu mám přes rok a špatně žehlí, a navíc už zase protéká. Tuhle značku už nechci. A tak chci poprosit o vaše zkušenosti, s jakým typem jste spokojené. Chci napařovací, aby se s ní dobře pracovalo. A budu moc ráda za vaše rady.
Veru
Mám Phillips Azur, 3 roky naprosto bez problémů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie mam tiez philips Azur a to je zehlicka
uplne najlepsia
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie @Xsenova díky, tak já se poptám a mrknu na ní. Opravdu chci žehličku, co mě bude bavit ![]()
Hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@b22 někdy se to povede
. No, potřebuji spolehlivou společnici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruBorůvka píše:
@Nimie @Xsenova díky, tak já se poptám a mrknu na ní. Opravdu chci žehličku, co mě bude bavit
Hezký večer
Jediné co, tak doporučuju si rovnou pořídit konvici s odvápňovacím filtrem, myslím, že se to jmenuje IronCare. Je to přímo od Phillipsu pro jejich žehličky, v ČR je obecně vcelku dost tvrdá voda a já původně bez něj žehličku musela čistit strašně často a dost zdlouhavě. S filtrem je to výrazně lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie ja som mala azur 8 rokov
a v pohode teda. Odvapnovala som raz za par mesiacov tym tlacitkom - ale zehlila som menej samozrejme. Po 8 rokoch som ju sikovne zhodila na kachlicky a praskla plast. Mozno by fungovala aj dlhsie
Tuto novu mam rok, a tiez odvapnujem len tlacitkom. Planujem tam nalievat destilovanu vodu z DM, ale nechce sa mi ju nosit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xsenova píše:
@Nimie ja som mala azur 8 rokova v pohode teda. Odvapnovala som raz za par mesiacov tym tlacitkom - ale zehlila som menej samozrejme. Po 8 rokoch som ju sikovne zhodila na kachlicky a praskla plast. Mozno by fungovala aj dlhsie
Tuto novu mam rok, a tiez odvapnujem len tlacitkom. Planujem tam nalievat destilovanu vodu z DM, ale nechce sa mi ju nosit
Tyjo, tak to doufám, že vydrží
taky odvápňuju tlačítkem, ale i 1 měsíčně je dost často a my máme třeba opravdu hodně tvrdou vodu, takže když se žehlilo nárazově (několikrát během týdne větší várky), tak toho bylo fakt hodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam tuhle https://www.euronics.cz/…657/p410365/ a spokojenost. Zehlim ráda
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U výběru žehličky se mi potvrdilo, že né vždy vysoká cena znamená kvalitu. Měla jsem žehličku skoro za 3 tis., která mi fungovala ani ne půl roku a poté se s ní stalo ani nevím co, ale přestala fungovat a nešla opravit, takže jsem koupila žehličku od oravi a s tou jsem teda maximálně spokojená a ceny mají tada taky velmi slušné.
- Citovat
- Upravit