Vestavná pračka

174
7.4.11 19:10

Vestavná pračka

Ahoj holky.
Chtěla bych poprosit ty, které mají zkušenost s vestavnou pračkou, o radu.
Konkrétně se mi líbí tato
ale to není rozhodující - uvítám jakoukoliv zkušenost. Ať se snažíme jak chceme, tak pračku prostě do koupelny nenacpeme a tato možnost by nám naprosto vyhovovala. Nemám ale v okolí nikoho, kdo by vestavnou pračku měl a případně by mi ji rozmluvil :lol: .

Díky za Vaše reakce.
Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30411
7.4.11 19:59

Mám známou a ta má v kuchyni zabudovanou do linky normální pračku. To by možná taky bylo řešení. Jinak mám elektrolux volně stojící a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
7.4.11 20:26

Ahoj, prekvapuje me, ze se dvirka od linky oteviraji na stejnou stranu, jako dvirka pracky. Ja kdyz otevru pracku, tak ji otevru uplne, tzn. ze dvirka mam uplne temer rovnobezne s prackou - coz by v tomhle pripade slo jedine, kdyby se uplne dokoran dala otevrit i ta dvirka od linky, predpokladam. Coz nevim, jestli je mozne :think: snad mi rozumite, co myslim.

Ja mam pracku volne stojici, ale budeme ji umistovat taky do kuchyne, jakoby do linky, ale volne, a prave me napadlo - aby to tam tak nebilo do oci - ze bych nechala jeste udelat v kuch.studiu pres ni dvirka, proste pracka bude ve vyklenku, a vepredu zavrena dvirkama jako jsou ostatni u linky. A prave jsem si rikala nedavno, ze by se ta dvirka mela asi otvirat na druhou stranu - to potom staci, aby se otevirala na 90st.

Nebo je to blbost ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.4.11 07:54

To mě nenapadlo - dát tam klasickou volně stojící pračku. Nebojíte se, že bude cestovat :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.4.11 12:43
Reed1 píše:
To mě nenapadlo - dát tam klasickou volně stojící pračku. Nebojíte se, že bude cestovat :think: ?

Ani ne … :think:
Ja mam mezeru presne na pracku, max. zbyde 1cm po stranach, kdyz bude problem, strcim po stranach nejaky pas molitanu.
Jenom tam tezko asi vycistim prach a tak, to me tehda v kuch.studiu nenapadlo. Udela se tam asi casem humus.
Jestli mas pracku starou, a chces si kupovat novou a do kuchyne, jdi do ty vestaveny.
Ja mam skoro novou, tak by mi to doma neproslo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katrinka.arago
25.4.11 23:23

Ahoj holky,

my si s mým drahým zrovna zařizujeme nový byt a také řeším, jestli volně stojící pračku a nebo vestavnou. Koukala jsem na Baumatic konkrétně se mi líbí tenhle model, ale je to značka o které jsem nikdy neslyšela. Co Vy na to? :)

• Citovat
  • Upravit
Martin001
18.4.12 11:36

V případě, že padne volba - vestavět volně stojící pračku, nemusí být výsledek vždy úspěšný. Jde o to, že v případě, kdy chcete pračku i „zavřít“, tedy použít klasická lamino-dřevotřísková dvířka, tak se musí počítat s tím, že pračka musí být více „zapuštěná“ do kuchyňské linky. A tady vzniká problém, tedy to, že pračka bude příliš „utopená“ a nebude možno vysouvat dávkovač pracího prostředku a máchadla. Nebo naopak budou dvířka jakoby předsazená oproti ostatním. Vtomto případě, tedy plné integrace do kuchyňské linky vítězí vestavná pračka.
 Martin

• Citovat
  • Upravit
1052
18.4.12 11:54

Reed1: Já mám doma přesně tu stejnou pračku a v pohodě. Otevírání a vyndávání prádla je bez problémů… Jen na konci při ždímání prádla trošku klepou ty dvířka, který se montujou přímo na tu pračku, ale já je nechám otevřený a pak je to OK, nijak zvlášť mi to žíly netrhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 00:03

Ahoj holky, zrovna vybíráme spotřebiče do plánované kuchyně a nevím si rady s pračkou. Na vestavěné pračky na netu moc recenzí není, tak jsem se chtěla zeptat tady u zdroje - jestli jste musel někdo toto umístění pračky taky řešit a jak vám pračka funguje? (hlučnost ždímání, klepání dvířek kuchyně :nevim: )
Případně zda nemáte zkušenost někdo s tímto typem - Whirlpool AWOC 0714 http://www.mall.cz/…ol-awoc-0714
Děkuji za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
3.7.13 16:13

Musela jsem také umístit pračku do nové kuchyně, ale měla jsem asi rok starou novou pračku BOSCH, tak jsme ji tam dali na volno s tím, že až odejde koupíme vestavnou. Po zkušenosti musím říct, že nejdůležitější paramentrem by pro mne do budoucna byla hlučnost. Tu co máme má odstřeďování asi 80 decibelů a je fakt hodně slyšet. Máme kuchyň společně s obyvákem a nedá se např. při praní se dívat na televizi nebo v té místnosti nějak normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.13 16:31

Hmmm, to my budeme mít také spojeno s obývákem, sice místnost 12 metrů a na jedné straně pračka a na druhé pohovka, ale asi to bude také znát… Napadá mě ještě jestli třeba zavřená dvířka kuchyně ten hluk spíš utlumí nebo naopak zda to nebude rezonovat ještě víc… Já právě žádný spotřebič zatím nevlastním, tak bych ráda když jdeme do nové kuchyně měla vše schované a ucelené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martin0001
3.7.13 19:25

Ahoj, my jsme to nakonec vyřešili vestavnou pračkou, a vzhledem k poměru cena/výkon, to „vyhrála“ BEKO WMI 71241 (a teď 3/4 roku nemůžeme sehnat dvířka v potřebném dekoru:-)) S hlučností jsme na tom tedy bídně, naštěstí máme kuchyňku samostatně. Z těch tišších praček bych doporučil asi LG, naproti tome, co se vysouvání dávkovače prášku/máchadla týče, tam na tom je nejlépe AEG.(ano, opravdu jsem důkladně měřil a zkoušel několik dní v práci..:-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max