Jaký chytrý telefon pro dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký chytrý telefon pro dítě?
Ahoj mamky,
chtěli bychom neteři k 10.narozeninám koupit nový telefon, ale váháme který. Chceme nějaký dotykový, se spoustou aplikací a her, možnost připojení na facebook… Prostě nějaký, který teď mezi dětmi jejího věku je"in". Nechceme ale nějaký super drahý, manažerský, asi tak do 4tisíc. Je vůbec nějaký takový?
Můj dotaz: s čím telefonují vaše desetileté děti (nebo po jakém telefonu touží)? Nebo s jakým podobným telefonem jste spokojené vy samy.
Moc se v tom nevyznám, už pár let mám několikátý iPhone a o ostatní značky se nezajímám.
Předem děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
NOKIA 5800 Expres music. dá se koupit přes net kolem 4000 a má všechno co si psala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme s manžele LG optimis one. ten je teda za 5000,– ale jinak fakt hodně super. i můj manžel IT si ho vychvaluje. jen kdybys chtěla kouknout ještě na něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas kluk ma Samsung SGH-S5230 star, je lehouckej, dotykovej, na internet potazmo facebook se taky dostane, fotak, videa, pametovka. A cena by nemela bejt vice jak 3000kc, ale ted si nejsem uplne jista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LeaZbrna píše:
nas kluk ma Samsung SGH-S5230 star, je lehouckej, dotykovej, na internet potazmo facebook se taky dostane, fotak, videa, pametovka. A cena by nemela bejt vice jak 3000kc, ale ted si nejsem uplne jista.
Jo tak jsem koukala, sehnat se da za cca 2000kc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit