Chladící taška Dunlop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chladící taška dunlop
Ahojte, chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s chladící taškou dunlop? Teď probíhá u čerpacích stanic Agip bonusový program, kde je možno ji získat a tak mě zajímá, jestli to k něčemu je, jak dlouho vydrží obsah vychlazený, jak se používá, zda se musí nachladit nějaké náplně… Právě začínám řešit situace, kdy potřebuju se dvěma dětma nakoupit a nedostanu se hned domů, někdy za hodinu i dýl, tak jak uchovat nákup, který potřebuje ledničku a pak samozřejmě bude koupaliště, tak jestli v tom vydrží jogurty, pití studené? Nebo máte zkušenosti s jinýma termotaškama?
Všem moc díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
termotašky
Bohužel zkušenosti špatné… zboží zůstane zchlazené, ale zmražené výrobky už ne.
Do auta a na nákupy mám docela zajímavou zkušenost s polystyrenovými boxy (viděl jsem, že je prodávají i v makru).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dunlop taška
Ahoj, právě jsem si domu přivezla chladící tašku z Agipu. Až ji vyzkouším, poreferuji. Je popsaná jako "Stylová multifunkční cestovní brašna; chladící brašna, brašna na notebook a mnohá další použití. Není na náplně, řekla bych, že bude opravdu spíš chladící ne MRAZÍCÍ… A stylová…zkrátka černá taška. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ali, díky, ta akce ještě platí, jO? Já už to nějak pustila z hlavy, nikdo nebyl na žádné benzince schopen říct něco bližšího
Tam byly 2 ty tašky, ne? Jedna byla velká, takový spíš box bych řekla a druhá taková prostě taška, tak mě zajímá spíš ta menší
Tak poreferuj, o mražení mně ani nejde, spíš jestli maso vydrží z nákupu třeba hodinu, než se docouráme domů nebo namazané rohlíky na koupák, aby se nezkazily… prostě bžný provoz s dětma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem do tašky hodila flašku vína z lednice. Dala jsem ji tam v těch sedm, jak jsem sem včera napsala. Krásně studená zůstala určitě do 22 hod. Po půlnoci byla chladná, ale už ne tolik. Myslím, že na ten přechod z nákupu to uplně stačí. Na koupáku někde ve stínu to určitě taky něco vydrží. Akce tam platí do 3.7. Sbírala jsem body na tu menší, tam byl doplatek asi 230,– na tu velkou už větší. Navíc se ta malá dá nosit i jako taková sportovnější kabelka přes rameno.
Já taky děkuji - za nápad použít ji na koupák ![]()
- Citovat
- Upravit
Ali, díky moc, díky tobě si ji vezmu a přítel ji zítra přiveze
Mrazící tašku nepotřebuju a náplně by mě otravovaly, takže jsem ráda, že je to tak, jak to je.
Už se těším, až ji testnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit