Nefungující myčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nefungující myčka
Prosím o pomoc, máme novou myčku siemens, dnes nám ji zapojili (vodu odpad) je zapnutá do elektriky… ale když ji chci pustit nic se neděje
nic se nerozsvítí ani nepípne,prostě nereaguje…ted večer už nikoho shánět nebudu,ale napadlo mě jestli někdo neměl náhodou podobný problém? nevíte náhodou , kde bymohla být chyba?
budu ráda za každou radu, protože už jsem z toho naštvaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A mas zaplou vodu na mycku?Ale v myckach se nevyznam tak me to anpadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo je to zapnutý … to mě fakt vyvedlo z míry, celá štastná z nový kuchyně jsem to chtěla vyzkoušet a prostě nic, 3 hodiny jsem to zkoušela a nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mám taky siemens
nevím jestli máš vestavěnou nebo ne, ale já zapnu vlevo ten velký čudlík rozsvítí se display a je to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nevim hele mensi blbost ja mam treba zvlast jistic na mycku kterou zatim nemam takze ho mam vyplej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
k.j.u. píše:
cudlik zapinam a nic nesviti…neni vestavena
co ten jistic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak to nevím, a všechny zásuvky jsou v pohodě jo, není třeba zvlášt zapínání někde na té myčka
mám věstavenou tak nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
Tak to nevim hele mensi blbost ja mam treba zvlast jistic na mycku kterou zatim nemam takze ho mam vyplej.
no to me hned napadlo jestli je ta el.zasuvka funkcni..... zkusila jsem tam zapojit chuvičku,ktera je v kuchyni a fungovala, tak fakt nevim a dneska z toho asi neusnu
to bude určite nejaká prkotina zas…a nebo že bychom narazli na kazovej výrobek??? ale to by aspon hlásilo na dipleji nějakou chybu přece…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzka.mamka píše:
tak to nevím, a všechny zásuvky jsou v pohodě jo, není třeba zvlášt zapínání někde na té myčkamám věstavenou tak nevim
v návodu žádný zvláštní zapínání nikde neni ani já jsem si ničeho nevšimla…
ale děkuju za nápady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
k.j.u., zkoušeli ji před tebou, když ji zapojovali? Jako že by jim šla a až tobě ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:
ty jsi to zapinala do te co mas mit zapojenou mycku?
Pokud se nějak nezměnily parametry myček, tak se to dá zapojit do jakékoliv zásuvky v bytě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no právě že nezkoušeli
ani mě nenapadlo že nebude fungovat ,aaach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule píše:kattkka píše:Pokud se nějak nezměnily parametry myček, tak se to dá zapojit do jakékoliv zásuvky v bytě…
ty jsi to zapinala do te co mas mit zapojenou mycku?
Ne mycek ale bytu muzou byt smernice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit