Parní mop Cleaning King
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Parní mop Cleaning King
Ahoooj,
prosím holky poradíte mi.
Objednala jsem si tento http://parni-cistice.heureka.cz/…eaning-king/ mop.
Přijít mi má v pondělí, ale nejsem si jistá jestli bude fajn. ![]()
Prokoukla jsem různá videa a ty tv-produkty vytlučou člověku díru do hlavy
![]()
Máte někdo takový mop doma? Funguje fajn?
Měla jsem tento: http://www.rozbaleno.cz/…g-king-4-v-1 a největší sr*č světa…!!!
Právě že všichni říkají jak je pára super a hlavně máme většinou plovoučky a u malé v pokoji koberec, a dvouletou a psa, takže by bodl pořádný mop!
Díky za vaše rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za me jsou parni cistice uplne zbytecne, pokud to neni zaroven i vysavac, ale to je jina cenova skupina, ale zajisti to cistou a suchou podlahu jednim tahem. Jinak se stejne musi nejdriv cela plocha zamest nebo vyluxovat a pak uz je podle me jedno, cim to setres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně ten mám doma a jsem spokojená, beru ho teda spíš jednou za čas, když už jsou spáry mezi kachličkami zašlé, protože mi to s ním zabere víc času a taky je docela těžký, ale tak záleží jak velké máš doma plochy, u nás na baráku, jsem se i zapotila teda, jinak si objednej dost těch náhradních návleků, protože já třeba nepoužívám ten modrý nástavec a čistím přímo, takže jeden návlek už je děravý, ale na plovoučku to třeba nebude nutný, jinak jsem k tomu měla i ten ruční parní čistič a to je teda bomba, vyčistí fakt bordele nejhoráznější
super, ale taky to zabere víc času, jak musíš dolévat tu vodu, musíš počkat než zchládne, aby se mohl otevřít a pak zase počkat než se nahřeje, ale mě dost pomohl, tak atˇjsi spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@belik píše:
Přesně ten mám doma a jsem spokojená, beru ho teda spíš jednou za čas, když už jsou spáry mezi kachličkami zašlé, protože mi to s ním zabere víc času a taky je docela těžký, ale tak záleží jak velké máš doma plochy, u nás na baráku, jsem se i zapotila teda, jinak si objednej dost těch náhradních návleků, protože já třeba nepoužívám ten modrý nástavec a čistím přímo, takže jeden návlek už je děravý, ale na plovoučku to třeba nebude nutný, jinak jsem k tomu měla i ten ruční parní čistič a to je teda bomba, vyčistí fakt bordele nejhoráznějšísuper, ale taky to zabere víc času, jak musíš dolévat tu vodu, musíš počkat než zchládne, aby se mohl otevřít a pak zase počkat než se nahřeje, ale mě dost pomohl, tak atˇjsi spokojená
Jééé tak to jsem zvědavá. My máme 4+1 byt, tak to snad neprorvu hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja cistim koberce bez navleku. Prislo mi, ze to jde s navlekem moc ztezka. Plovoucku jsem s tim cistila nekolikrat, jeste v najmu a ta horka para ji znicila. Novou plovoucku uz s tim nemam odvahu umyvat. Ale na koupelny, koberce, sedacku, pocurane detske matrace jednou za cas je super.
S rucnim cisticem myju i okna, obcas drez a sporak. Proste vse, co portebuje jednou za cas poradne vycistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit