Parní pračka LG a parní programy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
18.4.23 20:40
@PetraJ píše:
Přesně. :mrgreen: Hrozně jsem parní pračku chtěla, zapnula jsem ten program jednou, zjistila jsem, že pere asi tři hodiny a už jsem ho nikdy nepoužila. :mrgreen:

Já obdivuji ženský, který zapnou pračku a mají nervy ji nechat běžet tak dlouho :mrgreen: :mrgreen: u mě to musí vsechno frcet ať už mám hotovo :mrgreen: je to asi nějaká nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.4.23 11:58
@xxprincesscz píše:
Já obdivuji ženský, který zapnou pračku a mají nervy ji nechat běžet tak dlouho :mrgreen: :mrgreen: u mě to musí vsechno frcet ať už mám hotovo :mrgreen: je to asi nějaká nemoc

Tomu se říká úspora vody a peněz :mrgreen:. Mně běžně jede pračka 3h a myčka 4h, dávám prát a mýt převážně na noc nebo když jsem v práci, s dětmi venku apod. a je mi jedno, jak dlouho se pere/myje. Když potřebuju něco rychle, tak dám rychlý program, ale to je minimálně. Mě zas pak vždycky baví, jak se kamarádky, které to mají podobně jako ty, strašně diví, jak to, že máme výrazně nižší účty z energie, přesto, že máme víc dětí a víc peru i pouštím myčku. Ale klidně tomu říkej nemoc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí