Parní Pračka LG

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nellin
17.3.10 10:18

ahoj, nojo, takhle jsem to chtěla řešit taky, jenže pak ti v prodejnách řeknou, že to už dnes neplatí, že se firmy různě pospojovaly a naopak výrobu dílů různě rozfrcaly po světě a výrobky řeší jen designově . Šidí na materiálech a i ty tnačky, jejichž výrobky dřív vydržely přes 10 let jsou dnes nastaveny na poloviční životnost. Prý se to teď řeší tak, že zaplatíš vysokou cenu za životnost (třeba Miele), nebo dáš polovic a pak si za pár let koupíš novou. V obou případech k tomu musíš mít štěstí a nenarazit na zmetek. Takže taky nevím. :think:

• Citovat
  • Upravit
nellin
17.3.10 10:51

Naši si tuhle LG koupili a maminka je zatím spokojená, dobře se tam volí programy(i rychlé nebo člověk podle potřeby přidá máchání či teplotu,… ), prádlo prý vypráno dobře a ještě ti zahraje písničku :-D . Mají ji ještě krátce, takže víc asi neporadím. Prádla se tam vejde hodně a jede několikrát denně, Já zkusila tu fci refresh jednou a nic moc výsledky jsem neviděla.

• Citovat
  • Upravit
TomasKL
22.3.10 12:27

Zdravím.
Jednou jsem servis sháněl v rámci teoretické záruční opravy. Nakonec jsem to jen špatně připojil k odpadu :-D Číslo mi dali prodejně, opravář přijel. Byl celkem překvapený, že přijel zrovna k Brandtce, že se moc nekazí. Tak to máme i od nich :-)
Ale vypadalo to, že nejsou specializovaní jen na jednu značku.. Takže usuzuju, že problém by být neměl. Bydlím v městě - 70.000 lidí.

• Citovat
  • Upravit
Haplic
27.9.10 08:19

Pračka LG

My jsme si před více než dvěma lety pořídili od LG pračku i lednici. S oběma výrobky spokojenost maximální. Páru jsme taky nebrali a to jsme s manželkou oba alergici. Pračka je tichá pořád, někdo tu zmiňoval informaci o vzrůstající hlučnosti. Při ždímání, pokud je v bytovce klid, je slyšet víc pračky sousedů než ta naše :).

• Citovat
  • Upravit
Stanislaff
15.10.10 21:06

Didi - Pračka Brandt

Pračku brandt máme doma už 5 let. Jako nová prala krásně, ale po 3 letech pomalu začala odcházet elektronika a ted už i ložisko. Chtěli bysme Miele, kdyby nebyla tak drahá.

• Citovat
  • Upravit
Raduskaaa
6.11.10 07:28

Závidím...

Vám pozitivní zkušenost se značkou Brandt.. :roll:
Já mám zkušenost zcela opačnou, po 4 letech a třetí finančně nákladné opravě ložiska a programátoru pračku rovnou vyhazuji. Prostě pere jen když má náladu … :pocitac: V přepočtu se mi nevyplatila i přesto, že uznávám že první dva roky prala na 1.

• Citovat
  • Upravit
Raduskaaa
6.11.10 07:30

Stando, tak mi jí kup, já ti 500kč přidam :roll:

• Citovat
  • Upravit
107
8.8.11 21:29

Ahojky, ráda bych obnovila diskuzi. Rozmýšlím se nad koupí této parní pračky od LG http://pracky-predni-plneni.elektromedia.cz/lg-f1480tds6?… Máme známého od LG a vyšla by mě na 10.000. Teď řeším dilema, jestli si koupit za hezký peníz tuhle, nebo za podobný obnos pračku osvědčené značky jako AEG či Bosh. V porovnání mi tahle vychází nejlíp (objem prádla, energetická spotřeba…), jenže … co ta značka, nenapálím se? Kdo máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
8.8.11 22:28

ahoj,my jí máme rok, peru každý den,a zatím vpohodě a spokojenost, prádlo je čisté,a parní program používám skoro pořád.
ale např, ten refresh program mi příjde na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
8.8.11 22:51

Ahoj, ja ji mam ted novou, asi dva mesice..

Vybirali jsme dlouho, jsme takovi stouralove, nakonec u nas vyhrala AEG. Hlavne kvuli znacce, kvalite, atd.. :wink:

Ale pak se nam zalibila tahle, hlavne design, spotreba a funkce. Taky jsme resili znacku, treba ja mela zazity, ze LG dela jen telefony a jsou to nejaky sunty..
Ptali jsme se jak v obchodech, tak jednoho odbornika a rikal, ze LG se hodne zvedla, ze ty vyrobky jsou kvalitni :nevim:

Takze jsme ji poridili, jsem moc spokojena, jak parni prani normal, tak vyuzivam allergy care, programy jako je bavlna, mix a jemne, tak to porad.
Refresh jsem jeste nezkousela, ale zatim jsem ho nepotrebovala..

Takze za me klidne jo, je fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
10.8.11 09:55

Děkuji za reakce, nakonec jsme se rozhodli pro (resp. manžel, já bych zvažovala až bych zůstala u tý svý starý smradlavý a prolejvala bych jí octem po každým praní). V pátek dorazí, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
10.8.11 10:02

Ahoj,mám LG s párou a jsem maximálně spokojená. Mám jí dva roky a nebyl na ní jediný problém.Pračka je tichá,jen je slyšet napouštění vody.Mám zkušenosti s Boschkou a tam i ždímání bylo slyšet, takže za mě s LG spokojenost. Většinou všechno prádlo peru na zkrácený program,takže u toho se ta pára nepoužije,toť nevýhoda.Ale na klasicky dlouhý jí zapnu vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HanaMat
6.9.11 10:40

Parní pračka LG F1280NDS

Ahojky, mám tuto pračku teprve týden a tak se s ní zatím učím :roll: Měla jsem 9let Fagorku a byla jsem s ní maximálně spokojená.Ale do nové koupelny jsem potřebovala úzkou pračku a byla mi doporučena tato.Je oproti Fagorce úžasně tichá,vůbec nevím,že pere :-D Zatím jsem vyzkoušela krátký program,hodinový intenzivní a program jemný.Potřebovala bych poradit,který program je nejvhodnější např.na ložní prádlo a u kterého používáte páru.Návod je nic,moc :mrgreen: Děkuji :wink:

• Citovat
  • Upravit
petr 111
3.10.11 20:34

Koupil jsem parní pračku LG před rokem na 8kg tehdy v nejvyší výbavě
klasické praní machání i odstřeďování je opravdu na špičkové úrovni
při praní není skoro slišet a odstřeďuje i při nízkých otáčkách velice dobře.
Ale má i své nedostatky které zamrzí při běhu čerpadla rezonuje přední kryt pračky
což by vtéhle cenové kategorii být nemělo dále při použití tlačítka pauzi se pračka po krátké době vypne a nepamatuje si kde přesně přestala vrací se i o hodinu zpět takže pokud používáte tekutý prací prášek doporučuji stopnout počkat minutu než se odemkne zámek a pak rychle zapnout aby se nestihla vypnout a nakonec parní funkce ty jsou opravdu k pláči nejdřív jsem si myslel že mám vadný kus od výroby místo páry udělá jen trochu mlhy něco jako když vám uvaří rychlovarná konev vodu ale tak polovyční množství oproti té rychlovarné konvy tak jsem reklamoval a technik mě ujistil že je to všechno v pořádku že to tak fungovat má tkže supr
reklama a nefunkční věc a program refresh prádlo za 20 minut bez pomačkání má jedinej efekt a to
ten že ta trocha mlhy co se vpračce vytvoří se vysráží na dvířkách a v bubnu a kapky vám tom prádlo pokapou takže za 20 minut vyndáte prádlo stejné tak jako steho tam dali a korát je napůl
mokrý od těch kapek co se tam vysrážej když to shrnu LG pračku ano ale bez parních funkcí
zaplatíte za něco co má hezkou reklamu ale nefungujeto jinak pračka pere opravdu dobře ale za páru vyhodíte peníze dneska bych šel spís asi do miele
nebo aeg

• Citovat
  • Upravit
909
20.5.12 12:33

Ahoj mám LG už 8 let. Pere dobře. Opravovaná je jednou a to po přestěhování z Prahy kde je měkká voda do Kladna kde je naopak dost tvrdá. Tedy bylo zanesené ložisko. Oprava stála pár korun. Je fakt že poslední rok už není tak tichá, ale pere pořád dobře. Mám boční plnění tu 45tedy užší a max na 5kg. Ale jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí