Jaký se Vám osvědčil zvlhčovač vzduchu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zvlhčovač vzduchu
Ahoj, chtěla bych koupit zvlhčovač vzduchu.. už chvilku brouzdám po netu, momentálně jsem vybrala tenhle : Lanaform Family Care
máte s ním někdo zkušenost? Případně který jiný typ se vám (ne)osvědčil? Předem díky za všechny postřehy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My zvlhčovač máme, ale moc ho nepoužíváme. Zjistila jsem, že účinnější je věšet prádlo v dětském pokoji. Máme vlhkoměr, takže vím, že vlhkost fakt dost stoupne. Rozhodně víc, než po použití zvlhčovače.. A máme celkem teplý byt, topíme jen výjimečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj zvlhčovač jsme koupili tenhle http://www.elektrocoleti.cz/detailpage.asp?…
Ale taky jsme ho moc nepoužili…Pouštěla jsem ho malýmu, když měl opravdu velkou rýmu, ale teď dáváme taky sušit prádlo do ložnice. Jednak to tam je vlhký a druhak to moooc hezky voní.Ale zvlhčovač určitě doporučuju koupit…prostě jsme ho měli celý den puštěný, když měl rýmu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my zvlhčovač docela používáme. Bydlíme v paneláku, kde je opravdu suchý vzduch a navíc u Máti v pokojíčku nejde regulovat topení. Takže sice často větrám, ale stejně se tím ten vzduch moc nevzlhčí (Máťa v noci občas chrochtal ze spaní a pořád chtěl pít). Koupili jsme takového toho tučňáka, zvhlčovač mu zapnu vždycky 1-2 hodiny před spaním a hodně se to zlepšilo.
Takže já jsem spokojený uživatel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My zvlhčovač máme a používáme.Nám rozvěšené prádlo vlhkost moc nezvýšilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme zvlhčovač tady ten
http://www.alza.cz/…-d113198.htm?…
jsme spokojení, používáme ho jak kdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame tez Lanaform, jen trochu jine provedeni, u nas je v permanentnim pouziti kazdou noc po celou topnou sezonu. Prcek totiz od narozeni desne trpel na rymy, kdyz mame vlhci vzduch, neucpava se mu tak nosik a muze spat
Uz ho pouzivame druhy rok, nemam zadne vyhrady ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, měli jsme doma dost problémy se suchým vzduchem. Úplně mě z toho štípalo v nose. Věšení prádla v bytě pomohlo, ale tak na 2 hodiny
. Do bytu jsme se čerstvě nastěhovali, za týden nato jsem rodila a když jsme přivezli synka domů, začal z toho suchého vzduchu pěkně chrčet. Zkoušela jsem vešet na topení mokré ručníky, ale nepomohlo to. Zlepšilo se to až po pořízení zvlhčovače. Za dva dny měl po rýmě a spokojeně spinkal. Takže já mám jednoznačně dobrou zkušenost.
Konkrétně mám tento zvlhčovač . Kdybych ale mohla volit znovu, pořídila bych nějaký s časovačem, docela se hodí. Ale vyřešila jsem to přímo časovačem na zásuvku, a upravila programy podle potřeby, aby se i přes noc spínal sám. Není totiž potřeba nepřetržitý provoz, stačí třeba 10 minut do hodiny (alespoň nám).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irčina jestli tady ještě chodíte, chtěla bych se zeptat na spokojenost se zvlhčovačem, pokud jste nakoenc kupovala. dívám se, že pár let zpět jste vybírala stejný typ, jaký ted zvažuji já. děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit