Kvalitní žehličku

5533
11.1.10 11:39

Poraďte prosím kvalitní žehličku

Ahojky holky,
tak jsem včera žehlila a fakt už jsem vytočená do nejvyšších otáček - na prádle mám žluté flíčky od žehličky - neměla jsem jí nijak moc rozpálenou, ale asi už má svoje odpracováno a začíná mě rozčilovat. A navíc kromě flíčků také teče :zed: . No, asi má po osmi letech dřiny nárok na odchod do důchodu :lol: .

Tak vás prosím, poraďte mi kvalitní žehličku (nejlépe aby sama vyžehlila, složila a uložila do skříně :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3212
11.1.10 12:02

Ahoj já mam tuto a jsem mooooc spokojená. Cena je trochu výš ale je supr. http://www.tefal.cz/…Products/Péče+o+oděv/Steam+stations/Products/Pro+Express+Anticalc+Turbo/ProExpress+Anticalc+Turbo.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
11.1.10 12:04

Já mám novou a koupila jsem si Philips GC 3330 - koupila jsem jí v akci a stála mě cca 1200 - teď jsem koukala někam do letáků a byla zase v akci… žehlí výborně… já chtěla hlavně těžší, abych nemusela na prádlo tlačit a fakt stačí jedno přejet a je to .. nemusíš u toho stát dlouho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.1.10 12:08

Mam taky Philips. Kupovala jsem ji v roce 2001, tenkrat stala kolem dvou tisic a drzi dodnes, i kdyz je fakt, ze pravidelne zehlim jen manzela kosile do obleku…

• Citovat
  • Upravit
teresa20
11.1.10 12:09

Já už mám rok a půl Electrolux, ale nevím, jakej model :oops: Dostali jsme ji jako svatební dar, takže nevím, kolik stála. Ale jsem s ní moc spokojená. Je těžší než mamčina Philipska, žehlí se s ní moc dobře, napařování taky ok. Používám denně a zatím žádná závada.

• Citovat
  • Upravit
6512
11.1.10 12:35

Take mam Philipsku a spokojenost (Tedy mam :lol: , ex si ji nechal - uz nevim, jaka to je znacka, ale neco starsiho. Pritel ma novejsi typ a to GC 4440 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
11.1.10 13:35

Ahoj, já mám taky Philipsku, stejně jako Hanka1, dostala jsem jí někdy před 10 lety a pořád drží a je super. Se stejnou jsem žehlila jako au-pair v Rakousku a proto jsem si jí tenkrát přála od Ježiška, když jsme s manžou spolu začali bydlet. Před rokem jsem nový model stejné značky (následovnice té žehličky, co mám já) kupovala mamce a je nadšená. Právě, že je těžká a není třeba tolik na prádlo tlačit a má super žehlící plochu, ta moje je jak nová i po 10 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulda
11.1.10 13:50

Já mám Tefal Aquaspeed, žehlí výborně, stála 1 600,– ale dnes je už levnější…
 http://www.obchodni-dum.cz/…alova/40484/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí