Poraďte prosím videokameru
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte prosím videokameru
Ahoj, chceme si naše miminko, až se teda narodí
občas natočit na kameru. Určitě digitální. Ale vůbec nevím, jakou si máme koupit, nechceme do toho moc investovat, klidně ji koupíme použitou, ale představovala jsem si spíš menší věc, aby se dala dát do batohu na výletě a neobtěžovala a přitom výsledný obraz aby k něčemu vypadal. Nemáte doma někdo něco šikovného, co byste poradily? Díky moc
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my máme SONY a jsem spokojená. Určitě bych tam chtěla mít stabilizátor obrazu a FULL HDD.jinak si myslím, že dobré je načíst nějaké recenze na netu.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my mame taky Sony, vybirali jsme docela dlouho, chteli jsme hlavne vetsi HD a aby nebyla moc velika.
Mame tuto
http://www.mall.cz/…-hdr-xr200ve?…
ale trosku levnejsi, kapacitu HD mame „jen“ 40 GB
, jsme s ni spokojeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
děkuju, tak Sony by asi byla dobrá volba. Těch kamer je tolik, že mi z toho jde hlava kolem
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delfi za sebe radím JVC, Sony je zbytečně předražené. Určitě doporučím s nahráváním na pevný disk, protože kazety jsou dost hloupé, mamce se už několikrát stalo, že něco přehrála něčím jiným, samozřejmě vždy to nejzajímavější, jak jinak
Navíc jich musíš mít třeba na dovolenou hodně. My máme JVC Everio a teď nevím přesně to číslo, ale myslím GZ-/něco/155. Nebyla nejlevnější, ale to proto, že jsme chtěli co nejlepší foťák, protože jsme lemplové a pořád jsme ho zapomínali doma, tak máme v kameře 2,4Mpix, ale pokud tento požadavek nemáte, tak jsou i levnější, třeba tahle:
http://www.smartelektro.cz/…o-p-426.html
Super je dokovací stanice - což je ta placička, na které kamera v odkazu stojí - můžeš přes ní kameru nabíjet z počítače, nebo si záznam v počítači přes to pustit, stáhnout. Ono to umí určitě i víc věcí, ale já teď nějak technicky upadám, tak to nechávám manželovi ![]()
Jinak mi věř, že jsme si kamery zjišťovali přes kamaráda v elektru - nejlepší je Panasonic, ale cena dost mimo, kvalita za rozumnou cenu je prý JVC a za sebe můžu říct, že jsme spokojení - točíme na ní už druhou sezonu.
Jo a Sony má švagr, na Mikulášské jsme natáčeli každý na svou kameru, teplota -10st. nic moc a švára Sonku neustále hřál pod bundou, protože mu tuhla mechanika, my problém neměli ![]()
- Citovat
- Upravit