Pressovač na kávu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pressovač na kávu
Ahoj,může mi někdo prosím poradit jaký pressovač na kávu koupit.Chtěla bych si koupit nějaký do 3000,–,ale nevím jaký.Tak pokud máte někdo nějaké zkušenosti,prosím poraďte.Děkuji Manu*
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,my mame od Ety,stal tak nejak kolem tri tis. je super,kavicka je vyborna,latte taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme už rok tento
Sencor SES 9050 , nevím proč mi nejde vložit odkaz…
spokojenost veliká. Je jednoduchý. Krásně dělá na kávě pěnu a mléko šlehá taky moc dobře.
Koupila bych něco takto snadného. Tchýně má De longi, nevím přesně jaký tip, ale nahoře je takové kolečko na puštění páry a přijde mi to zbytečně složité. Ten náš je jednodušší a káva je i rychleji hotová. Některé se musí dlouho nahřívat nebo odpouštět voda…
A pozor, aby měl tlak apoň 15bar. Prý je to potřeba.
Přeji dobrý výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou mletou kávu kupujete do presovače?je nějaká speciální nebo je to klasický turek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používala dlouho zrnkovou kávu na espreso a před použití čerstvě namlela a bylo. Pak mi došla tak dělám z obyč namletý Jihlavanky a nikdo rozdíl zatím nepoznal…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju do kávovaru, tady: http://kava.cz/index2.php?…, turek z té, co kupujeme, udělat nejde, jednou jsme to kvůli návštěvě zkoušeli, káva zůstane plavat na povrchu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit