Pressovač na kávu

67
3.1.10 00:37

Pressovač na kávu

Ahoj,může mi někdo prosím poradit jaký pressovač na kávu koupit.Chtěla bych si koupit nějaký do 3000,–,ale nevím jaký.Tak pokud máte někdo nějaké zkušenosti,prosím poraďte.Děkuji Manu*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
3.1.10 07:48

Ahoj,my mame od Ety,stal tak nejak kolem tri tis. je super,kavicka je vyborna,latte taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
3.1.10 12:21

My máme už rok tento
Sencor SES 9050 , nevím proč mi nejde vložit odkaz…
spokojenost veliká. Je jednoduchý. Krásně dělá na kávě pěnu a mléko šlehá taky moc dobře.
Koupila bych něco takto snadného. Tchýně má De longi, nevím přesně jaký tip, ale nahoře je takové kolečko na puštění páry a přijde mi to zbytečně složité. Ten náš je jednodušší a káva je i rychleji hotová. Některé se musí dlouho nahřívat nebo odpouštět voda…
A pozor, aby měl tlak apoň 15bar. Prý je to potřeba.
Přeji dobrý výběr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.1.10 13:28

díky mrknu na ně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.12.11 15:24

Jakou mletou kávu kupujete do presovače?je nějaká speciální nebo je to klasický turek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
26.12.11 16:19

Já používala dlouho zrnkovou kávu na espreso a před použití čerstvě namlela a bylo. Pak mi došla tak dělám z obyč namletý Jihlavanky a nikdo rozdíl zatím nepoznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.12.11 19:04

Kupuju do kávovaru, tady: http://kava.cz/index2.php?…, turek z té, co kupujeme, udělat nejde, jednou jsme to kvůli návštěvě zkoušeli, káva zůstane plavat na povrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí