Žehlička na vlasy – keramickou nebo teflonovou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
žehlička na vlasy
ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat na tip, plánuju si koupit žehličku na vlasy, ale nevím esli keramickou, nebo teflonovou,nebo plnící vodou.....,nevyznám se v tom. Mám asi 8 let starou železnou a ta děsně pálí, ničí vlasy. Tak budu ráda, když mi doporučíte nějakou pěknou ![]()
díky.Lenka ze srpňat08 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Leni,
loni jsem si koupila žehličku na vlasy od Remington s keramickou plochou, byla to limitovaná edice, takže už není na netu, ale mají velký výběr.Jsem s ní náramně spokojená, neničí vlasy a to si je žehlím skoro denně
…
Dřív jsem měla několik let starou a děs…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam taky Remington s keramikou, doporucila mi ho tehdy kadernice a jsem moc spokojena, mam ho uz cca 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám taky Remington, je to jedna z těch obyč, levnějších, na netu stála kolem 800 myslím. Žehlím denně, používám ochranný krém na vlasy, vlasy mi to neničí vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
ja mam hodne vlnite vlasy, kdyz jdu spat s mokryma, tak se rano vstavam jako cernoska s prstynkama az u hlavy
Vlasy rovnam uz 6 let a kadernice mi rika, ze je mam na tu zatez fakt hezky (nejsem jedna z tech, ktera ma pevny nehty, leskle a pevne vlasy)
Moje prvni zehlicka byla remington s keramikou, ale po roce tahle zehlicka ztrati silu a musi se koupit nova. Navic jsem si vlasy musela vyfoukat pres hreben, abych dosahla efektu rovnych hrebiku. A kdyz bylo venku vlhko, tak se mi stejne zacali pomalu vlnit…
Potom jsem si poridila zehlicku GHD, da se koupit pouze od kaderniku ( bydlim v Anglii a stala me cca 120 liber). Mam ji uz 3 roky a je to perfektni. I kdyz jdu spat s mokryma, tak je rano narovnam perfektne rovne, vlasy nekazi. Je vyborna do ruky, jde s ni dokonce vlasy i vlnit. Ma anglickou zastrcku, ale pod ni je evropska. takze fakt vyborna.
Jinak bych ROZHODNE doporucila vsem, ktere si rovnaji vlasy dobrou a kvalitni vlasovou kosmetiku. Ja pouzivam Kerastase a Wellu. Mam sprej na rovnani vlasu ( vodicky pro me nejsou, nebot pak se podle meho vlasy zbytecne pali) a po narovnani si do konecku davam vyzivne serum. Pouzivam i normalni sampony z obchodu, ale rozhodne aspon 1× tydne umyvam drahym a fakt se to vyplaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tuto , píšou, že už se nevyrábí a je místo ní jakýsi lepší model. Každopádně je keramická (nebo teda jakási turmalínová) a je super. V podstatě na krabici psali, že budu mít ještě zdravější vlasy, než kdybych nepoužívala nic
![]()
Tehdy ji doporučovali a používali v tom pořadu na ČT1, jak tam předělávali lidi (jak se to sakra jenom jmenovalo…?
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,otevírám znovu tuto diskuzi znova,pr.mám stejný problém,poraďte dobrou žehličku na vlasy,značku a typ co máte doma.Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, GHD zehlicku mam a je super. doporucuji. sice trosku drazsi, ale opravdu perfektni. da se koupit uz i na ceskem webu a nebo objednat z UK. po odsroubovani koncovky pro UK zasuvky je kompatibilni i na nase zasuvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
webparazit píše:
Ahoj holky,ja mam hodne vlnite vlasy, kdyz jdu spat s mokryma, tak se rano vstavam jako cernoska s prstynkama az u hlavy
Vlasy rovnam uz 6 let a kadernice mi rika, ze je mam na tu zatez fakt hezky (nejsem jedna z tech, ktera ma pevny nehty, leskle a pevne vlasy)
Moje prvni zehlicka byla remington s keramikou, ale po roce tahle zehlicka ztrati silu a musi se koupit nova. Navic jsem si vlasy musela vyfoukat pres hreben, abych dosahla efektu rovnych hrebiku. A kdyz bylo venku vlhko, tak se mi stejne zacali pomalu vlnit…
Potom jsem si poridila zehlicku GHD, da se koupit pouze od kaderniku ( bydlim v Anglii a stala me cca 120 liber). Mam ji uz 3 roky a je to perfektni. I kdyz jdu spat s mokryma, tak je rano narovnam perfektne rovne, vlasy nekazi. Je vyborna do ruky, jde s ni dokonce vlasy i vlnit. Ma anglickou zastrcku, ale pod ni je evropska. takze fakt vyborna.
Jinak bych ROZHODNE doporucila vsem, ktere si rovnaji vlasy dobrou a kvalitni vlasovou kosmetiku. Ja pouzivam Kerastase a Wellu. Mam sprej na rovnani vlasu ( vodicky pro me nejsou, nebot pak se podle meho vlasy zbytecne pali) a po narovnani si do konecku davam vyzivne serum. Pouzivam i normalni sampony z obchodu, ale rozhodne aspon 1× tydne umyvam drahym a fakt se to vyplaci.
naprostou souhlasim a dobra kosmetika ja nutna. to je zaklad, nejen pro zehlene vlasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj ja mam tuto http://www.mall.cz/…byliss-st95e je vyborna a nemuzu si ji vynachvalit!!! celkove znacka babyliss je spicka v zehlickach.. mam od nich uz 2 a spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Umí tato žehlička na vlasy i kudrnaté účesy?
Příspěvek upraven 15.12.11 v 01:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám doma Remington S1005 Ceramic Straight 230 a nedám na ní dopustit:) mám hodně kudrnatý vlasy a pro tenhle typ to není vůbec problém, neničí vlasy a vykouzlíš s ním i velké vlny, co se na speciální příležitosti celkem hodí:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych si pořídit novou žehličku na vlasy, měla jsem starou ETU, nebyla vůbec špatná, ale je po ní. Vlasy mám polodlouhé až dlouhé a žehlím jak do do rovna, hladka, tak i do kudrnata – vlnky.
Rozhoduji se mezi:
http://zehlicky-vlasu.heureka.cz/sencor-shi-530/
http://zehlicky-vlasu. heureka. cz/…liss-st226e/
http://zehlicky-vlasu. heureka. cz/…nta-sf-3012/
má někdo zkušenost, kterou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, s dovolením oživuji diskuzi
Přemýšlím nad žehličkou už delší dobu, ale nemám vlnité vlasy, jen prostě se mi to líbí když jsou víc narovnané, hladké, mám je takový krepatý. Myslíte že i rovné vlasy žehlička lépe upraví, že je to pak hezčí? Nebo je to k ničemu? Jen abych nevyhodila peníze právě, proto se ptám, jestli ji používáte i na rovné vlasy a má to nějaký účinek. Moc díky za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit