Bosh MUM 4655
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bosch MUM 4655
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte tohoto robota doma a jak jste sním spokojený?
Díky ![]()
http://www.nakupka.cz/…mum-4655-eu/
Příspěvek upraven 27.12.09 v 18:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
robot doma mám. Na míchání těsta, šlehání, míchání a mletí masa je výborný. Stejně tak mixer je super. Trochu pokulhává ve strounhání a krouhání ( určitá část hmoty zůstává nenakrouhaná nebo nenastrouhaná ve střední části robotu ), ale nic strašného. Dala bych mu 4 z 5 hvězdiček a doporučila bych ho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paji, tento robot ma moje mamka a je nadmiru spokojena. Navic je mozno k tomu mozno dokoupit dalsi prislusenstvi, tak jsme meli dlouho co davat k Vanocum, narozkam atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho mám a jsem moc spokojená. Ty nenakrouhaný zbytky jsou fakt zanedbatelný.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
Díky za odpovědi. Tak jsem ještě pohledala na netu a i tam je na něj chvála. Takže jdu do něho. Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle robot je skvělej. Chtěla jsem taky doporučit, ale vidím, že už ses rozhodla
. Je fakt super
. Jen je dobrý (alespoň pro mě) ho mít neustále na lince „v pohotovosti“, pak ho používám často (jakmile dám něco do skříně, tak mě to nebaví furt vyndavat). Takže je potřeba mít dost místa
, včetně úložného prostoru pro další příslušenství. Je toho docela dost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci zakládat nové téma, tak snad mi někdo odpoví…Jaké je prosím příslušenství k tomuto robotu? Jde mi o ty kotouče. Na obrázcích je to docela blbě vidět, co je součástí.
Předpokládám: hrubé strouhání, jemné strouhání (např. na eidem), pak je tam napsáno krájecí kotouč a krouhací…tyto prosím slouží k čemu?
A v příslušenství co se dá dokoupit je např. krouhač na bramborák nebo i na strouhanku. Na toto nelze použít to jemné strouhání, co je v základní výbavě?
Zkoušel jste na tom někdo dokoupit odšťavovač? Jak by jste ho hodnotili, je dobrý a využíváte ho?
Líbilo by se mi dokoupit i mlýnek na mák, ale je teda sakra drahej!! ![]()
A co je to ten kotouč na jemné krouhání, který lze dokoupit - tomu také nerozumím. To je totožné jako jemné strouhání ne? ![]()
Nikdy jsem robot neměla, tak omluvte prosím, pro někoho blbé otázky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuchyňský robot Bosh MUM 4880
Přemýšlím nad koupí kuchyňského robotu, zatím nemám do kuchyně vůbec nic. Máte s tímto zkušenosti? Recenze jsem četla jen dobré. Jaké je v zákl. sadě příslušenství? Co vše se s tím dá dělat?
Z obrázku se toho moc poznat nedá, co k čemu všemu složí… ![]()
A co ty starší verze tohoto robotu, jsou levnější, ale jsou stejně dobré nebo je lepší si, když už tak připlatit? Našla jsem jen za cenu kolem 4.000,–
Nebo je lepší nakoupit vše zvlášť - ruční šlehaš, stolní mixér…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám od Vánoc 5424 a je super
Sice nemá mlýnek na mák, což jsem přehlídla a chtěla bych ho, ale nějak to pořeším… Všimla jsem si nějaké rozdíly oproti 4880 - větší příkon, uložní prostor na kabel (ten je super), LED ukazatel provozu… funkčně hodně podobný, jen ten výkon se bude lišit.
Dizajn taky krásný, šoupla jsem ho na linku, hodí se perfektně
Ovladatelnost až překvapivě jednoduchá, příslušenství dostačující. Dělala jsem těsto, využila jsem mixer, chystám se odskoušet mlýnek na maso. Jo a taky jsem dělala bramboráky, to byla paráda
Můžu jen doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
Já mám od Vánoc 5424 a je superSice nemá mlýnek na mák, což jsem přehlídla a chtěla bych ho, ale nějak to pořeším… Všimla jsem si nějaké rozdíly oproti 4880 - větší příkon, uložní prostor na kabel (ten je super), LED ukazatel provozu… funkčně hodně podobný, jen ten výkon se bude lišit.
Dizajn taky krásný, šoupla jsem ho na linku, hodí se perfektněOvladatelnost až překvapivě jednoduchá, příslušenství dostačující. Dělala jsem těsto, využila jsem mixer, chystám se odskoušet mlýnek na maso. Jo a taky jsem dělala bramboráky, to byla paráda
Můžu jen doporučit
Děkuji moc
A cena? Co vše se s tím dá dělat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na cenu bych se musela zeptat Ježíška
Ale když jsem to ťukla do Heureky, tak vylezl rozptyl docela zásadní (mezi 5 - 10 tis.), ale oproti 4880 dražší asi o litr, což jde.
Má to tyto funkce:
Hnětení ano
Mlýnek na maso ano Šlehání ano
Odšťavňovač ne
Lis na citrusy ano
Mlýnek na mák ne
Citrusovač ano
Mixér ano
Sekání ne
Hranolkovač ne
Planetární systém míchání ano
Na běžné užívání v kuchyni je špičkový, záleží co budeš dělat. Nemá teda odšťavňovač, jen lis na citrusy, což je rozdíl. Ale já mám odšťavňovač samostatně, tak mi nechybí. Opravdu je to šikovný pomocník, nemusíš mít deset spotřebičů, tenhle má vše v jednom, není velký a je to krasavec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Též mám tento robot, a jsem s ním velmi spokojená. Používám ho denně, hlavně šlehání a hnětání těsta. Je to výbornej pomocník. Snadno a rychle sestavitelný i pro netechnické typy.
Akorát to další příslušenství je pěkně drahý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarkia píše:
Též mám tento robot, a jsem s ním velmi spokojená. Používám ho denně, hlavně šlehání a hnětání těsta. Je to výbornej pomocník. Snadno a rychle sestavitelný i pro netechnické typy.Akorát to další příslušenství je pěkně drahý.
Který máš - 4880 nebo 5424?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
Na cenu bych se musela zeptat JežíškaAle když jsem to ťukla do Heureky, tak vylezl rozptyl docela zásadní (mezi 5 - 10 tis.), ale oproti 4880 dražší asi o litr, což jde.
Má to tyto funkce:
Hnětení ano
Mlýnek na maso ano Šlehání ano
Odšťavňovač ne
Lis na citrusy ano
Mlýnek na mák ne
Citrusovač ano
Mixér ano
Sekání ne
Hranolkovač ne
Planetární systém míchání anoNa běžné užívání v kuchyni je špičkový, záleží co budeš dělat. Nemá teda odšťavňovač, jen lis na citrusy, což je rozdíl. Ale já mám odšťavňovač samostatně, tak mi nechybí. Opravdu je to šikovný pomocník, nemusíš mít deset spotřebičů, tenhle má vše v jednom, není velký a je to krasavec
No jde mi hlavně o těsta na dorty, na buchty, pomlít maso, mixér na koktejly… ![]()
krájecí/strouhací/krouhací kotouče - ty slouží k čemu?
hnětací hák - ten je např. na kynuté těsto, apod?
Lze v něm udělat i jemnou bramborovou kaši? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit