Pračka ardo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka ardo?
Ahojte.
Před pár dny mi kyxla pračka a protože mám malé mimčo, jsem zoufalá z hromadícího se prádla..Před tím jsem měla whirlpool a přesně po dvouleté záruce se rozbil motor oprava by byla asi za bura a vzhledem k tomu, že mě stála sedum, chci koupit novou…(měnit pračku po dvou letech je docela děs..) ![]()
Mám zálusk na pračku Ardo FLO 126 L HEXAGON tak jsem se chtěla zeptat, máte-li jak jste spokojené? ![]()
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak za sebe Ardo nikdy více - měla jsem od nich ledničku i pračku, obě neskutečně hlučné. Když mi pračka poprvé začala ždímat, tak jsem měla pocit, že mi v koupelně startuje nákladní letoun a to máme velký barák a koupelnu daleko
Tchýně i švagrová měly taky problém, jedné vytekla - přední plnění a druhá ani přesně nevím, ale je fakt, že se třeba v kvalitě polepšili. ![]()
- Citovat
- Upravit
Naši mají Ardo už asi 15 let a jsou moc spokojení, stále jede bez problémů a to perou několikrát týdně. Já si ji pak v předchozím vztahu taky koupila, ale prala jsem na ní jen rok, pak zůstala bývalýmu
tak nevím, jak fachá… Ale jinak mi vyhovovalo ovládání, byla jsem spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, já mám Ardo ledničku i pračku, obojí zatím cca 6 let a nemůžu si stěžovat, a to je mám v malém bytě, kde by mi nějaký větší hluk opravdu vadil. Takže já hlasuju pro. Anik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já mám taky lednici i pračku Ardo a s lednicí jsem spokojená ale pračku už nikdy. Věčně je rozbitá, teče, něco jí je. Máme jí 4roky a opravář tu na ní byl asi 6× a sám mi říkal že pračky Ardo nejsou kvalitní a volil by Whirpool nebo Bosch
Samozřejmě že je to kus od kusu a můžeš mít štěstí a vybrat kvalitní ale já bych si jí už nikdy nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mame pracku ardo hlavne kvuli tomu, ze byla tenkrat jedinna s hloubkou 45cm. je fajn, jen desne hlucna. ale jinak spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam pracku ardo sedm let,jednou se potento.. programator,pak cosi u zamku,ale vecne je dole louze,tedy sem tam coz me stve!!!Opravare uz ani nevolam.Proste si sem tam vytece
Az se neco jeste pose…tak poleti.Ardo bych si uz nekoupila.Kvalitni jsou pry Aeg,Siemens,Bosh,Elektrolux,Miele..ale ta je draha.
- Citovat
- Upravit
Mám Ardo vrchem plněnou asi 8 let a slouží dodnes bez jediné chybičky a to nekupuju žádný calgon a podobné nesmysly. Tu hlučnost tedy neřeším, ale nemám možnost srovnání jestli jiné značky jsou méně hlučné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj máme pračku i lednici ARDO obě přes osm let a jede mi každý den denně vyperu jednu pračku a ještě jsem s ní neměla problém akorát je hlučnější při ždímání ale taky nemůžu porovnat jinou jsem neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Děkuji za odpovědi, musím říct, že jste mě moc nepotěšily
![]()
Vybrat dokonalou pračku je asi jako vybrat perfektní kočárek..
Jsem zase namydlená.. i když tenhle typ pračky http://www.levneelektro.com/…26-l-hexagon
by neměl být až tak hlučný..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, přesně tuhle pračku máme. Zatím funguje necelý půl rok tak 4-5 týdně. Doufám, že nebudou problémy. V prádelně jsme zapomněli udělat kanálek a při představě že vyteče…radši ani nedomyslet. Moji i manželovi rodiče mají taky pračku ardo a fungujou už 14 a 9 let. Neříkám, že sem tam nějaká závada nebyla, ale nic velkýho a za těch let se to dá čekat.
Co se týče hlučnosti tak je to myslím normálka. Máme prádelnu přes chodbu do obýváku a při zavřených dveřích slyším, že ždíme, ale že bych kvůli ní musela třeba zesilovat televizi tak to ne. To už mně víc v tomhle ohledu štve rychlovarná konvice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé to jsi mi udělala radost
!!!Já pro ní chci zítra poslat manžela (až do Brna) .
A má poloviční program?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
má množstevní automatiku, zváží prádlo a podle toho dávkuje vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znacku ardo uz nikdy viac … mam doma pracku, chladnicku, umyvacku riadu aj sporak … a vsetko sa vecne kazi … neodporucam
- Citovat
- Upravit
Ahoj vsem meli jsme pracku ardo a electrolux byli jsme zpokojeni s ardo protoze jsme asi pred 2 lety zacala electrokux zacala zdimat a ta guma co je na spod tak se roztrhala a ardo ta byla zlata pokud se po 11 letech nerozbyla oma ju mela jeste mama dokud si nekoupila novou a nam ji nedala tet chudinka je na zahrade uz 2 zimy a byli jsme s nou spokoje ni takze ardo
- Citovat
- Upravit