Pracka Whirlpool - chybova hlaska pro vypousteni vody...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pracka Whirlpool - chybova hlaska pro vypousteni vody...
Hezke poledne,
holky mam takovy rychly dotaz na vsechny kdo mate tuhle nebo i jinou pracku…
Pracce jsou asi 3 roky, az na tohle mi prijde dokonala, a doufam, ze nam jeste dlouho vydrzi…ale
cas od casu /zrovna vcera me to vubec nepotesilo
/ se stane to, ze pracka asi po hlavnim pracim programu nevypusti vodu a hodi hlasku o spatnem odtoku vody ![]()
nepomuze nic jinyho nez rozdelat dole to vicko, vodu vypustit do lavoru, a jede se dal…
jenze ja nemam pocit ze by tam byl nejaky „bordylek“ ktery by potreboval ven z toho cerpadla- predpokladam ze je to cerpadlo…takze proc tohle dela?? poradite nekdo ![]()
nebo myslite ze je to na servis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj quinny,
take se mi tohle kdysi stalo u pracky, ale bylo to tim, ze jsem mela ucpany odtok, a to diky tomu, ze v ulici byla havarie a trubky nam pak zaneslo bahynko. Takze ti asi moc neporadim, pokud sama nic nevykoumas, ze tak neprekazi (co nekde nejaka zapadla ponozka ci tak neco?), tak doporucuju servisaka. Skoda, ze mas uz po zaruce:(.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kralishek diky moc za reakci. ![]()
No ucpany odtok by to byt nemel, mame rok novou koupelku a dela to porad stejne, delalo to stejne i ve starem byte, kde jsme meli odpad do pracky hozeny do umyvadla…a dela to tak vlastne od zacatku…asi budu muset pohledat navod, jestli se to ma treba nejak pravidelne cistit.
Ponozka snad taky ne, snad nema kam zapadnout, ale jak se rika nikdy nerikej nikdy, takze to nevylucuju, ale tam kam dosahnu ja nic videt neni, takze jedine ten servis..
A zaruku nastesti mame, to nas neco osvitilo, kdyz jsme ji kupovali, takze za mirny poplatek mame zaruku 5tiletou nastesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No huraaaa! Tak ta zaruka je spasa - takze to neres a volej servis:))).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeste me napadlo, ze by mozna stalo za to, prohnat prackou odstranovac vodniho kamene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě tohle whirpoolka hlásí, když dám víc prášku, nebo prášek, který víc pění. Ale jde mi to vypustit (po nějaké době, až ta pěna trochu slehne)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky hlasovala pro servis, máte to alespoň komplet prohlídku
My museli reklamovat pračku kvůli čerpadlu po 2 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenka no davam cas od casu Calgon, a nekdy sodu nebo kys citronovou, tak budu doufat, ze zanesena neni a my tu mame i dost mekkou vodu ![]()
Kakika jsi na to mozna kapla, vetsinou pouzivam tekutej a je pravda, ze s tim se mi to nikdy nestalo, a ted jsem dala po delsi dobe prasek a asi ho bylo i hodne a byli v nem takovy ty kousky barevny
![]()
ale mate holky pravdu ze komplet servis nic nezkazi a na to jsme si to zaplatili ze jo..ja mam spis strach jak moc bude potreba se v tom vrtat, protoze my ji mame dost napreslou v koupelne a treba pokud by do ni servisman potreboval ze zadu, tak by to byl trosku problem,…nevideli jste nekdy nekdo jak moc do ty pracky lezou…si nejak nechci pri vanocich pridelavat praci
![]()
diky holky jste zlaty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit