Bosh MUM 4655

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16186
10.1.13 10:17

@hany83 těsta bez problémů, mletí masa také, má to k tomu všechno příslušenství, koktejl uděláš suprově v mixéru, který je dostatečně velký, aby se vše vešlo. Kotouče jsou třeba na zeleninu, já využila ten jemnější právě na těsto na bramboráky, což jsem doteď dělala ručně a pravidelně mě to stálo tak dva nehty :mrgreen: Hnětací hák určo na kynutá těsta, ale k tomu manuál, kde je popsáno další využití. Myslím, že ani s jemnou bram. kaší nebude problém, protože hnětač je dělán tak, že jezdí ne po středu mísy, jak to bylo v případě starších robotů, ale jezdí jakoby dokola a je v šikmé poloze, takže promíchá opravdu vše důkladně. Rychlostí je 7 (5424), ten 4880 má jen 4, což mi přijde málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.1.13 10:20
@neila píše:
@hany83 těsta bez problémů, mletí masa také, má to k tomu všechno příslušenství, koktejl uděláš suprově v mixéru, který je dostatečně velký, aby se vše vešlo. Kotouče jsou třeba na zeleninu, já využila ten jemnější právě na těsto na bramboráky, což jsem doteď dělala ručně a pravidelně mě to stálo tak dva nehty :mrgreen: Hnětací hák určo na kynutá těsta, ale k tomu manuál, kde je popsáno další využití. Myslím, že ani s jemnou bram. kaší nebude problém, protože hnětač je dělán tak, že jezdí ne po středu mísy, jak to bylo v případě starších robotů, ale jezdí jakoby dokola a je v šikmé poloze, takže promíchá opravdu vše důkladně. Rychlostí je 7 (5424), ten 4880 má jen 4, což mi přijde málo…

Fakt moc díky :)

A struhanka se v něm namlít dá? Nasekat ořechy? Postupně přemýšlím, co vše budu potřebovat :) Máš i zvlášť tyčový mixér?

A dala by se v něm udělat i pomazánka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.1.13 10:25

@hany83 Myslím, že strouhanka by šla, ořechy si nejsem jistá. Nezkoušela jsem. Tyčový mixer mám zvlášť už asi 10 let. Pomazánka by podle mě taky šla, ale muselo by ji být větší množství, dobrý nápad, v dohledné době vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.1.13 10:29
@neila píše:
hany83 Myslím, že strouhanka by šla, ořechy si nejsem jistá. Nezkoušela jsem. Tyčový mixer mám zvlášť už asi 10 let. Pomazánka by podle mě taky šla, ale muselo by ji být větší množství, dobrý nápad, v dohledné době vyzkouším :palec:

Tyčový chci taky, tak bych rovnou vzala s tou malou nádobkou na sekání, tam se ořechy posekat dají :)

Bílky se v něm ušlehat určitě dají, že? A žloutky s cukrem atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.1.13 10:39

@hany83 jasně, to vše v něm uděláš :palec: Já mám tyčový Braun a byla k němu další nádoba s nožem. Takže když potřebuji tělo jen přehodím na tu druhou násadku. A přesně, sekám tím ořechy (krájím cibuli, česnek…vše, co potřebuji nadrobno a nechce se mi s tím prdět).

Mám vlastně tohle http://mixery.heureka.cz/braun-mr-530/ , ale tu hnětací násadku jsem v životě nevyužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
10.1.13 18:44

@neila Ještě by mě zajímalo - nezkoušela jsi šlehat menší množství? Lze to také? Např. 2 bílky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
10.1.13 21:07

@hany83 ne, to jsem zatím nezkoušela…Ale myslím, že to nebude problém, ta mísa je dobře tvarovaná, takže to prohněte všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.13 17:14

arašídové - burákové máslo

AHOJte,
mám prosbu - po 15-cti letech nám odešel mixér Moulinex a zvažujeme koupi tohoto BOSCHe MUM řady 4 (protože k němu lze dokoupit mlýnek na obilí)
ALE… tyto roboty však nemívají sekací nůž do velké nádoby - takto jsme dosud vyráběli arašídové máslo na našich Moulinexech starší konstrukce, kdy sekací nůž sekal podél dna mísy.
Máte prosím někdo nějak vyzkoušenu výrobu arašídového másla v těchto robotech? Nebo byl byste někdo, kdo tento robot máte, tak hodný a vyzkoušel to (jen se 3-8 minut sekají na nejvyšší rychlost slané arašídy - klasické 0,5kg balení ze supermarketu a nic dalšího není potřeba) a dal mi vědět?
Případně zda to lze ve vrchním vysokém skleněném mixéru, který má také sekáč (což se obávám že nepůjde). Děkuji! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí