Parní Pračka LG

564
21.1.10 23:14

Parní Pračka(Lg)

Ahoj holky nemáte nějaká zkušenost s parní pračkou?Budeme kupovat novou pračku a byla nám nabídnuta parní pračka LG na 8kg prádla s různými vychytávkami.tak by mě zajímalo jak jste s parní pračkou spokojené. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
22.1.10 07:06

Ahoj, mám ji doma, taky mi ji nabídli, že má super vychytávky a tak, ale musím říct, že jsem ani jednou tu páru zatím nevyužila, příjde mi to zbytečné. Za tu cenu bych rači investovala do jíné a ověřené značky. Po roce jsem tady měla už i opraváře… vadný tlumič.
fakt se teď biju do hlavy, že jsem ji koupila. Teď bych brala AEG nebo Bosh, za tu cenu té parní LG se dají sehnat fakt lepší pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.1.10 08:04

ahoj-já jsem ji viděla jen v propagaci v nějakém pořadu pro ženy v čekárně u Dr. Tam říkali, že je to hlavně kvůli alergikům, protože ta pára vyvine vysokou teplotu, při které se zničí ty různé breberky :-) ale pokud alergici nejste,tak si myslím, že je to zbytečné. A k té poruše…to se může trefit u kterékoli pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.1.10 08:11

Akorád nevím teda… když ten program prvně normálně pere a pak až na konci je to v páře. Tak nevím jeslti to má nějaký účinek na mokré prádlo. A nezdá se mi, že by měla ta pára nějakou vysokou teplotu, protože by se ti srazily věci, takže pokud pereš třeba na 60, tak pára musí mít taky max 60. Tak tam teda moc výhodu nevidím. Třeba se mýlím. Mě to spíš připadá jako reklamní tah a pára jen takové mlžení v bubnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.1.10 08:36

ahoj mám taky LG a řekla bych, že za ty peníze až zase tak skvěle nepere..... asi bys se podívala sdo testovin na testy značek které prošly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.1.10 09:01
cinkxa píše:
ahoj mám taky LG a řekla bych, že za ty peníze až zase tak skvěle nepere..... asi bys se podívala sdo testovin na testy značek které prošly.

Fakt s tebou souhlasím… dokonce jsem pak našla v dtestu, že parní pračky jen mlží páru co se usazuje na okínku pračky a že to nemá s párou nic společného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.1.10 11:24

Ahoj holky, děkuji za vaše postřehy.Právě jsem si říkala v čem je ta pára lepší,než klasické praní,a zatím mě to tedy nepřesvědčilo
http://www.svet-nakupu.cz/…59-dp-76536/
Tak ještě koukám na tuto Pračka Brandt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.1.10 11:29

Brandt

Znáte pračku Brandt?
Tuto nám také nabídli,ale já tuto značku vůbec neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
22.1.10 11:42

Parní Pračka LG

Tak to je tta a co nám nabízí-nešlo mi to vložit tak až ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
22.1.10 12:17

já jenom slyšela, že Brandt je dobrá značka, nevím už co jsem sháněla, ale říkali mi to i v elektru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.1.10 19:12

DIDI, za tu cenu seženeš fakt kvalitní značku. jdi do ověřených značek jako je Bosh nebo AEG. Opravář mi ještě říkal, že celkově LG není moc dobrá značna na pračky, že ze začátku jsou tiché a postupem času jsou hlučné a nijak to nejde opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TomasKL
10.3.10 16:58

brandt

Zdravím.
Brandt je ověřená bezporuchová značka. Jen není známá u nás :-D
Mám pocit, že to vyrábí ve Francii, takže žádná Čína.
Doporučuji..

• Citovat
  • Upravit
TomasKL
10.3.10 17:00

Ještě doplním, že máme přesně tu z obrázku.
Ze všech tří :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
TomasKL
10.3.10 17:04

Dneska se nedaří - máme Brandt dále myčku, lednici i mrazák.
Vidím to do budoucna i na troubu a varnou desku.
Snad poslední příspěvek :-)

• Citovat
  • Upravit
nellin
17.3.10 10:04

myčka Brandt?

Ahoj, můžu se zeptat k té Brandtce, jak ji máte dlouho a jestli jsou tu k nim servisy?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max