Parni sterilizator do mikrovlnky

2964
10.11.06 17:58

Parni sterilizator do mikrovlnky

Ahojda,

pote, co jsem tento tyden pripalila dudliky (ano, ctete spravne) pri vyvareni, potrebovala bych poradit, jak je to s parnimi sterilizatory. Jake s tim mate zkusenosti?
Chtela bych koupit ten do mikrovlnky, ale prijde mi dost drahy, takze me napadlo, jestli by stejnou sluzbu neodvedlo takove to zarizeni do mikrovlnky na ohrivani knedliku, jestli vite, co myslim - je to kastrulek s vikem, uvnitr je sito, pod ktere se nalije voda.
Co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
160
10.11.06 18:49

Ahoj,
tak mi sterilizátor do mikrovlnky využívaly skoro od narození do 10 měsíců a nemůžu si ho vynachválit. Jsem totiž taky talent, takže u nás by to skončilo určitě taky uškvařenýma dudlíkama a savičkama. Pak jsem ho ještě půjčovala příbuzný a taky velká spokojenost. Teď mi leží ve skříni, tak jestli ho chceš tak se za rozumnou cenu určitě dohodneme.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
10.11.06 19:20

j

Měla jsem parní sterilizátor od Aventu - max. spokojená. Nebyl nový, ale koupený jako bazar a používala jsem ho i několikrát denně (zpočátku) uklidila jsem ho až když mrňouskovi bylo 15měsíců. Byl super !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
10.11.06 21:33

Ahoj,

ja jsem sterilizovala v parnim hrnci. Stoji myslim stejne jako ten sterilizator, ale da se vyuzit i na vareni. Ja v nem varim skoro denne a vecer nebo dle potreby jsem tam vzdycky davala i flasky a dudliky. Je normalne do elektriky a mam ho v kuchyni na stole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.11.06 13:35

Já taky využívám parní sterilizátor do mikrovlnky. Koupila jsem ho v hypernově i se 6flaškami za 350kč. Vyvařuju i dudlíky. Trvá to 8min. Sterilizuju tak 3×-4× denně. Nemůžu si jej vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí