Žehlička na vlasy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žehlička na vlasy
Jaké máte zkušenosti se žehličkama na vlasy? Já bych si jednu přála k vánocům, ale musím mít velmi úzkou (mám krátké vlasy, kudrnaté, typ Michael Jackson v mládí nebo květák). Líbí se mi Remingtony ale manžel mě díky financím vybral ETU. Nevlastníte někdo? Poraďte mi. Díky. Tvítí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já používám žehličku na vlasy cca půl roku, koupil mi ji manžel, mám keramickou plochu, je výborná, chce to používat správné šampony a spreye na žehlené vlasy. Já mám polodlouhé klasické lokny a vždycky jsem chtěla rovné vlasy, teď je konečně mám:) Žehličku můžu jen doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já si přeju žehličku k narozeninám a doufám, že ji dostanu:-) taky se mi líbí rovné a uhlazené vlasy. Chci se zeptat jaké používáte příravky na vlasy při žehlení vlasů? Nic konkétního jsem neviděla. Mám vlasy až krepaté a suché a nic mi na to nepomáhá. Dost je krémuju, ale nic moc efekt.
Děkuji za rady.
Andrea
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nakupuji přímo o své kadeřnice, používám jen značku Wella, je sice dražší, ale opravdu kvalitní a zas dlouho vydrží, používám sprey na žehlené vlasy a ten stojí cca 320,– Kč, mám ho asi 5 měsíců a pomalu dochází, takže to je v pohodě. Šampon je o něco levnější, ale zas nevydrží tak dlouho. Jsou k tomu i spec. laky na vlasy a gely.
Ahoj a rovným vlasům zdar:)
Matlásek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,já používám jak žehličku tak přípravky..je to takové mléko určené přímo k žehlení vlasů,od Schwarzkopfu,růžová flaštička a ja na ní ta zpěvačka Beyoncé,cena cca 120Kč…a pak hodně kůry na vlasy,žehlička je vysušuje.
hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žehlička na vlasy
Ahojky,
mám taky žehličku Remington a jsem s ní max. spokojená. Mám tu širší variantu, mám delší vlasy a mojí kadeřnicí mi byla doporučena. Taky je výborný přípravek od Tigi, příjemně voní. Stála kolem 2000,–Kč. Předtím jsem měla nějakou lacinější, do které se nalévala voda a to byla doba, než se rozehřála. Remingtonce to trvá 1 minutu a můžeš žehlit. Navíc se nepopálím žádnou vodou. Už ji mám skoro rok. Sice mi už párkrát spadla, ale pořád je OK a funguje bezvadně. Sem tam ji umyju vodou - žehlící plochy.
Zatím pa VABE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,
mě se vlasy vlní a dřív jsem používala žehličku. Předloni jsem si koupila fén Rowenta Lissima a jsem moc spokojená. Podpůrné přípravky jsem nepoužívala a proto, když jsem vylezla ven a spadla mlha, tak jsem úplně cítila ty lokny okolo obličeje…
ale měla jsem obyčejnou žehličku asi za 300 z elektra. Do Lissimy jsem šla z důvodu ušetření času. Žehličkou mi to přišlo dlouho a ještě jsem ji musela „nahřívat.“
Rovnání vlasů zdar!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám taky žehličku. Ale kdybych měla vybírat znovu, taky si koupím s napařováním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím o radu- mám rovné vlasy cca po ramena, chtěla bych si pořídit žehličku- podle čeho mám vybírat? Slyšela jsem že jsou dobré keramické plochy, na co ještě se zaměřit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit