Parní sterilizátor do MT Tommee Tippee

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8431
28.8.12 19:20

Parní sterilizátor do MT Tommee Tippee

Ahoj holky, potřebovala bych získat český návod na parní sterilizátor do mikrovlnné trouby od firmy Tommee tippee, nemáte ho některá???Bohužel mi nepřišel se zbožím a dodavatel nereaguje..
Moc díky!!!Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Tommee Tippee Ohřívačka na kojenecké láhve C2N?

Přidejte zkušenost s Tommee Tippee Oh...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
28.8.12 19:53

@Martina34 Já ho mám, ale nic zvláštního na tom není :) Já lahvičky ještě předtím vezmu kartáčem od Tommee Tippee a dětským jarem ( to dělám ale čistě podle sebe :D ), do sterilizátoru naleješ 200ml a dáš do MT na 4 minuty a pokud máš MT s plným výkonem min. 1000 w, tak stačí dát na 4 minuty, pak to tam nechat ještě po vypnutí 3 minuty a sterilní to zůstane až 24 hodin, pokud je to zavřené. Sterilizuju po každém použití lahvičky, ale asi to není takhle nutný. Mám lahvičky tři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
28.8.12 19:54

Já ho asi nemám (nejspíš jsem ho už vyhodila), ale sterilizátor jsem používala 6× denně asi 6 měsíců, pak ještě nejmíň 2× denně skoro do roka :D tak jestli Ti můžu s něčím poradit? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
28.8.12 19:56

Jinak já jsem sterilizovala na plný výkon MT 6 minut…ono to snad v tom návodu ani nebylo, dělala jsem to tak proto, že takhle sterilizovala švagrová (měla teda od Aventu, ale podle mě je to prašť jako uhoď)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.8.12 12:00

Holky díky moc za rady..jediný co teda nevím na kolik mám výkon mikrovlnku, v návodu to není, ale je nová vestavěná tak si myslím že má plný výkon jak píšete.
Mamčo a máš taky lahvičky od této značky? Mě tahle značka byla doporučena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
29.8.12 12:06

@Martina34 Když otevřeš MT, tak by měl být nalevo bílý štítek a tam je to napsaný, taky jí máme vestavěnou :) jj, taky mám lahvičky od této značky, jsem maximálně spokojená, mám tři do 6 měsíců, pak dvě od šesti měsíců a pak tu největší, já kupovala celý set a když jsem ještě kojila, tak malej neměl problém se i přisát, my máme i od téhle značky monitor dechu s chůvičkou, nemůžu si stěžovat :palec: máme i dudlíky, ale nám nefunguje žádnej dudlík, takže je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.8.12 12:21

@Martina34 taky používáme „tomíky“, od narození (syn se nechytl, tak jsem mu MM odsávala) to byla nejoblíbenější flaška. Máme teda i Aventy, teď už to střídám jak mě napadne a co mi padne pod ruku, ale rozhodně pro novoška byl TT lepší, je to věrná imitace bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.8.12 12:25

No tak to mám radost, já koupila ty antikolikový, akorát teda ohřívač lahví mám po bráchovi a to mi teda nějak nejde takže asi budu ohřívat normálně v teplý vodě. Ona je uvnitř taková trubička na teplotu..musím to ještě vychytat. a monitor dechu mám Angelcare a ten teď taky studuju a na ten mi taky návod neposlali ale ten jsem si našla na netu..
Holky co byste mi ještě takhle do začátku poradily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.8.12 12:27

@Martina34 aha, Ty máš tu novější řadu (se zeleným + předpokládám), já mám tu „obyčejnou“, loni ještě ty pluska neměli. A normálně jsem v ohřívači i toho malýho tomíka ohřívala, myslím že do většiny by to mělo jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.8.12 12:32

Jojo asi jsou novější..do ohřívače to samo jde, no ale tam je napsáno že když je trubička modrá tak je to ok, jakmile zčervená je to moc teplý. jenže když je modrá je to málo ohřátý..no se mnou to bude mazec ale tak snad se časem vše naučím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.8.12 12:48

Naučíš, za půl roku budeš mazák 8)… normálně bych to tam dávala, trubička netrubička. Ono teda zatím ohříváš asi jen vodu, tak třeba se mlíčko bude chovat trošku jinak potom, tak uvidíš, ale prostě nechala bych to tam tak dlouho, dokud to nebude příjemný k pití. A třeba budeš kojit bude vyřešeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.8.12 13:09

No to víš že bych chtěla kojit, ale když kolem sebe vidím holky jak mají problémy tak jsem zvědavá na sebe..no asi to bude nejlepší, nekoukat na trubičku a prostě to vyndat až bude teplota příjemná k pití..díky.

Jinak v mikrovlnce bohužel výkon napsanej není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.8.12 13:12

To máš jedno, že tam není výkon, já jela půl na půl v MT doma a u našich a jelikož jde o různé trouby a o různé značky a jejich stáří, tak jsem si jistá, že byl pokaždý jiný…prostě 6 minut na plný knedlík a bylo vysterilizováno, waty sem, waty tam ;), až se párkrát při otvírání spálíš, tak Ti bude jasný, že bakterie by tam nepřežila ani půl minuty, natož šest (nebo čtyři, jak tu někdo psal nade mnou) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
29.8.12 13:22

Asi máš pravdu :pankac:..vše moc řeším a stejně pak budu koukat..koukám že máš ročního klučinu..jaký si měla porod, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.8.12 13:26

Porod jsem měla císařový…nepodařilo se to vyvolat, porodní cesty vůbec nebyly připravené a jelikož moje cesta k mimču byla taky trnitá, tak to nechtěli riskovat, že bych nějak dlouho přenášela :jazyk:

fakt neboj, do toho vpluješ ani nebudeš vědět jak. Celý 6N budeš teda v takový hormonální smršti, že krom svých prsou a miminka nebudeš řešit nic :D, ale časem se to zajede a za rok počkej, taky budeš nad věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí