Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Bohužel, až tolik tě nemiluje, když se chce rozejít. Jsi mladá, najdeš si někoho jiného.
Predpokladam, ze jste vzajemne prvni partneri. Podle me chce vyzkouset jeste jine holky. Mozna, ze uz ma nejakou i vyhlidnutou, kdyz o tom takhle mluvi.
Holt cítí, že ho vztah brzdí v tom, co momentálně chce dělat nejvíc. Být sám a mít volnost, možná zkoušet nové holky, těžko říct, třeba je nevybouřený ![]()
Ty nic nezmůžeš, je to celé na něm, jak se k tomu postaví. Ale pokud to chce ukončit, ať se nechová jako srab a řekne to narovinu a nechodí kolem horké kaše. Jako takto tě trápit je sobecké.
@Anonymní píše: Více
A proč to řešíš? Stejně by jsi ho opustila za chvilku ty…kolik žen vydrží ve vztahu s klukem od 18let? Mizivé procento. Žena má takovou tu vlastnost, že chce poznávat více a více a více až ji je pak 28+ a vezme kvůli dítěti zavděk prvního mamlase z okolí
takže klidu, za mě jen předchází zklamání. Je to tak, pravda bolí
@Eowyn01 První partneři nejsme a rozhodně nejde o někoho jiného.
Já jemu koníčku rozumím, chce prostě dělat něco určitého a na to potřebuje klid, spoustu energie a nejlépe se zcela distancovat od lidí.
@Justin Case Jak tohle můžete tvrdit, když mě absolutně neznáte?? Ne každá žena je stejná víte
Můžu to tvrdit že zkušeností nejen z okolí:) dle mě je ten kluk frajer protože ví co přijde a tak to rozsekl dřív než by ho to semlelo a má klid
Miluje tě hrozně moc… ale opustí tě pro koníček? Jsi naivní.. nemiluje tě!!!
Tuhle vodu rukama neudrzis..mej trochu sebeucty a jdi tomu naproti.
Jak zase vy můžete vědět že s ním chcete být celý život? Opravdu tomu tak je že se v pozdějším věku partneři podvádějí když jsou spolu od tak útlého mládí.
Proč jste zasnoubení 2 roky a nejste už manželé? No bude se mu odcházet líp než z manželství. Kdyby Tě miloval, neodešel by ani kvůli koníčku, ani ničemu jinému, odchází se za někým jiným nebo proto, že tě ten druhý se.re ![]()
Vrať se nohama na zem a přestaň si malovat vzdušné zámky, ubližuješ jen sama sobě to naivitou.
Jseš ještě mladá, toho pravého potkáš.
A to není možné, aby se svému koníčku věnoval a zároveň byl ve vztahu? Těžko si představit co by to mohlo být za koníček.
Když se ale dva milují a jeden z páru se chce více věnovat třeba kariéře nebo koníčku, tak ten druhý ho v tom klidně podporuje a prostě udělají i nějaké ústupky, protože jim to za ten vztah stojí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
-
Příspěvek upraven 23.04.24 v 07:06