Partner má kamarádku

Anonymní
25.7.25 19:09

Partner má kamarádku

Ahoj, mám partnera, se kterým jsme spolu 3 měsíce. Skočili jsme do toho rychle, rozuměli si a úplně přeskočili randící fázi. Teď mi ale přijde, že si přestáváme rozumět. Je to hodně způsobené jeho kamarádkou. Holka, se kterou se vídají pouze občas, ale leze mi na nervy. Tvrdí, že spolu nic nemají, čemuž věřím, ale vadí mi, že spolu rozebírají náš vztah. Kdykoliv je nějaký problém, hned za ní běží a místo toho, aby to hned řešil semnou, to řeší s ní. Měli jsme i menší krizi, kdy s ní o tom mluvil a ona mu pak psala, co a jak. Napsal, že jsme spolu a ona “co ti na to mám říct, ať se začne chovat”. Přitom nebyl žádný velký problém, ale kdo ví, co jí řekl. Považuje ji za svoji nejbližší, ale znají se tak rok a půl. Kdykoliv se na něco ohledně ní zeptám, hned reaguje ofenzivně a lže, až když na něj trošku přitlačím, tak řekne barvu. Několikrát jsem mu řekla, že mi nevadí, že se baví, ale ráda bych, aby respektoval naše soukromí a neřešil nás. Několikrát jí i poslal naši konverzaci, což bych řekla, že je přes čáru, ale prý potřeboval poradit.
Jediné co jsem mu vytkla bylo, že si ji vodí domů, ale ohradil se tím, že spolu nikdy nebyli ani na kafi v kavárně, tak mi nemá co vadit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1140
25.7.25 19:43

Jestli chceš být ve vztahu ve třech…Pokud má partner pochyby nebo se mu něco nelíbi má to řešit s tebou…ne s někým třetím. Já bych ho poslala do oběhu. Tohle nemáš za potřebí. Nedokážu si představit takový vztah.
Nejbližší je vždy pro mě můj partner…ne kamarád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
25.7.25 19:58

Asi bych na to neměla nervy. :? A odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
25.7.25 20:01

Rozhodne toto neni zdravy vztah. A rozesmal me argument, ze si ji vodi domu a nema ti to co vadit, kdyz spolu nebyli ani na kafi v kavarne ;) doma tedy delaji co a proc nejdou do te kavarny :)

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
25.7.25 20:04

P. s. Preposli mu pak tuto diskusi. Vadit mu to nemuze, kdyz vase osobni konverzace preposila kamaradce (jak to vis?) a treba nebude takovy pako i ve svem dalsim vztahu.

• Citovat
  • Upravit
4202
25.7.25 20:05

Bye bye bye :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14841
25.7.25 20:23

Hele tohle ne… Já proti oboupohlavnímu přátelství v zásadě nic nemám, sama i kamarády - chlapy mám. Ale jakým stylem se to ona o tobě vyjadřuje??? Kdo si myslí, že je, že může poučovat druhé o slušném chování? Neříkám, že se někdy nezeptám na názor kamarádů ohledně vztahového problému, stoprocentní diskrétnost tedy taky nedodržuju. Ale v životě by si nikdo z nich nedovolil o mém muži tímhle tónem přede mnou mluvit. Na tom bych teda trvala, že taková osoba nebude mít plynulý přísun informací o mém soukromí, to ať si s ní kafíčkuje jak chce, ale jsou nějaké hranice. Ty jsi ji někdy potkala osobně? Pokud ano, jak to probíhalo? Projevil on snahu vás seznámit, nebo tě spíš od ní odklání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.7.25 20:38

Neztrácej čas..evidentně něco mezi něma je..nemyslím rovnou sex, zatím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
25.7.25 20:52

Jako, tri mesiace sú v podstate „pár dní“ a vy ste teda za tých pár dní stihli hodne, včetne dohadov, očividne niekoľkých problémov či nedorozumení a aj nejakej krízy…
V tejto fáze by ste mali byť na počiatku zamilovanosti a nie riešiť takéto hovadiny. Po 3 mesiacoch by som sa na takýto neperspektívny „vzťah“ rovno vyprdla a vôbec by som nebola ochotná toto riešiť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.7.25 22:06
@Anonymní píše: Více

Bohužel, nejsi pro něj žena číslo 1, to nemá cenu. Co nejdřív bych to ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37109
25.7.25 22:09

Jste spolu jen 3 měsíce a řešíte takový srajdy? To nebude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13494
25.7.25 22:11

No zase 3 měsíce jsou nic, skřípe vám to, tak na jeho místě bych taky hned kamaráda neodstřihla. S ní se zná cca 6× déle než s tebou :nevim:…a evidentně ji i věří víc než tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
25.7.25 23:03
@Anonymní píše: Více

Rozhodne nejsi jeho women fatalle..hledej dale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1417
26.7.25 00:02

Pro stromy nevidíš les, bych řekla. To se stane někdy každému. Já v tom vidím jednu důležitou věc: on vůbec není schopen žít svůj život a dělat vlastní rozhodnutí. Ne taková, aby si za nimi stál. To je důvod, proč při každém „řešení, hádce“ ve vašem vztahu potřebuje názor kamarádky, (můj ex zase potřeboval ujištění od rodičů). Jeho přístup ve vztazích mu zřejmě dlouhodobě nefunguje a on je tak nevyzrálý, že okamžitě potřebuje ujištění, že jeho názor je ten správný a všechno dělá dobře. Což mu poskytne jen „kamarádka“, kdy ty uvozovky znamenají přesně to, že se znají jen ten rok a půl a ona ho ve své podstatě nezná a hlavně ani kdyby byla rozumná, tak mu při tomto povrchním přátelství neřekne, co si opravdu myslí, za to, abys řekla příteli třeba nepříjemnou pravdu s cílem mu otevřít oči, ti ten člověk musí stát. Nebo mu to poskytnou rodiče, kteří si ho takto vychovali.

Nepíšeš nic o tom, čeho se ty hádky týkají. Takže je tu možnost, že příčinou hádek jsi ty sama (nepodsouvám ti tuhle variantu), ale tohle tady neřešíme. Jeho chování je nezralé. A druhý ukazatel je to, že se k sobě nehodíte. K tomu vás nikdo znát nepotřebuje. Ale takhle brzy byste měli být naprosto pod vlivem hormonů s růžovými brýlemi, což vy jste, ale vaše nekompatibilita je tak velká, že to přebije. Proč takový vztah vůbec máš? Myslíš si, že se vsechno komunikací nakonec vyřeší a přijde souznění a láska? A nepleteš si to souznění a lásku s pouhou rezignací? Protože to se dost často stává lidem, kteří vyrostli v rodinách, kde se rodiče hádali, ale „naštěstí“ se nerozvedli kvůli zachování rodiny. Thats all, good luck!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
26.7.25 06:33

No to sis o sobě našla teda partii :roll: vadilo by mi to dost, toto bych rozhodně netolerovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí