Partner mě strašně zklamal

24
21.10.16 22:27

partner me strasne zklamal

Dobry vecer,
S partnerem jsme spolu pres 9 let a mame pul rocniho syna. V tehotenstvi mi pritel celkem pomahal a tesili jsme se na miminko. Pri porodu mi byl velkou oporou a vse bylo skvele. Par dni po porodu to zacalo pro me byt peklo a je doted. Jeho matka, coz jsem vice zpozorovala az po porodu, ho ma pekne omotaneho kolem prstu. Citive ho vydira(ale on to nevidi a nechape, kdyz se mu to snazim vysvetlit, kdyz je na to jeji chovani zvykly od mala) a on se radsi pohada se mnou, nez aby nastval ji. Po porodu jsem nemohla poradne sedet(byla jsem sesita)a i tak me nutil k ni i 3tydne jezdit, protoze mu volala, ze se ji styska, ze maleho uz 3 dny nevidela. Rikala jsem, ze nechci jet, ze jsem unavena, protoze se maly v noci budil co hodinu, a ze jsem pres den stihla jen suchy rohlik, bylo mu to asi jedno, proste se muselo jet. Za nama dojela za toho pul roku jen 2× a to maji auto, a nebo zastavku hned vedle baraku a bez prestupu dojede az k nasi bytovce. Ale to pritel rika, ze chudak mamka, ze ji bude spatne, pritom ji spatne nebylo, a jak dojela, tak ze ji obdivuje a me vycita, ze jsem mohla za nimi dojet ja… Ona me s jeho otcem nerespektuji jako maminku. Kdyz jsem neco mluvila, vetsinou mi skocila do reci a zacala mluvit na maleho, pomalu jsem je prosila, ze kdyz prijdou z venku nebo si hrajou se psem nebo kockou at si myji ruce, kdyz jdou k malemu a ona si je jen oplachla obcas vodou a otrepala. nedonutil je k tomu ani to, ze mel maly zanet spojivek(doktorka rikala, ze ze spatne mytych ruk). Ona porad rika muj milacek, moje miminko. Kdyz reknu nedavejte nic psovi, daji mu to za rohem. Kdyz mi psa naposledy hlidali, vratili mi ho zableseneho a do krve doskrabaneho a blbe se tomu jeste ona smala. Takze duvera vuci nim vubec zadna. Je toho tolik, sice „male veci“, ale tak se mi to nahromadilo, ze uz mam takovou averzi, ze kdyz si na ni jen vzpomenu, tak mi je na zvraceni. Psychicky jsem uplne v prd, vetsinu casu mam uzkostlivou a na breceni naladu, a kdyz uz mam konecne chvili dobrou, vzpomenu si na jeho matku a je mi zase na breceni.. Mam tak sileny blok vuci ni i pritelovi, ze hlavne jemu to nikdy nezapomenu(to ze mi s jeho matkou"ukradli"prvni 3 synovy mesice, nikdo mi je nevrati). Pritelovi se snazim vzdy vse rict, ale za toho pul roku mi rekl mas pravdu jen jednou, jinak chudak mamka, jak se ona tesila na vnoucka.. omlouvam se za tak dlouhy text, ale kdybych mela napsat vse, tak to pisu do noci. Potrebuju asi nejak podporit :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
21.10.16 22:33

Je mi to líto, ale když to stavíš takhle, tak ty jsi si nechala ukrást první tři měsíce, neházela bych to na ně.
Jsi snad nesvéprávná? Musíš někoho poslouchat?
Ty jsi matka, ty rozhoduješ a když si ty pracky neumyje, tak jí dítě nedám.
Kolik ti je, že se sebou necháš takhle manipulovat?
A proč jí dáváš psa na hlídání, když s tím nejsi spokojená?
Jak jim dovolíš, tak se k tobě budou chovat.
Začni u sebe. Zlepši svoji sebedůvěru a nastav jasné hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 22:39

Ano, mas pravdu, ted uz se sebou takhle zametat nenecham. Po porodu jsem byla hotova a nechtela jsem se do toho vseho jeste s nekym dohadovat, tak jsem radsi vetsinou couvla. Pritel me skoro vubec pred jeho rodici nepodporil. Dnes je to trochu lepsi a ja jsem se za toho pul roku naucila rikat ne. Ale i tak jsem porad ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.10.16 22:42
@jenny.fields píše:
Je mi to líto, ale když to stavíš takhle, tak ty jsi si nechala ukrást první tři měsíce, neházela bych to na ně.

Nemilé ale pravdivé. Ty se za sebe musíš porvat sama. Neumyje si ruce? Tak se nezlobte ale malý je po zánětu, nebudu to riskovat. Dají psovi i když si to neprejes? Psovi bylo posledně špatně takže jestli od vás něco dostane, najdete s ním na veterinu vy… Slušně ale jasně.
Ale… ty jsi v citlivém období a možná to vidíš zbytečně drasticky. Tchýně je holt tchýně, to je diagnóza :lol: nejlepší je nechat je vykecat a myslet si o zadeli. Chce to nadhled, uvidíš že za 3 roky až malý povyroste to bude úplně jiný a ty v ní budeš mít možná fajn hlídací babku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.10.16 22:47

Teda, soucítím s tebou… sama se obávám, aby tchýně neměla tendenci přesvědčovat mě o svých metodách co se týče výchovy, přestože je ale hrozně hodná a milá, jen občas pozoruji, že má někdy potřebu do něčeho nàm mluvit. To, co píšeš ty, je už opravdu extrém, absolutně tě nerespektují jako matku malého, spíš jako bys ty byla ta, co jim vysněného vnoučka porodila a teď už je na druhé koleji a vlastně ani moc nezáleží na tom, co si myslíš, nebo chceš :roll: určitě bych si dupla a řekla prostě NE. Tohle se mi nelíbí, tohle dělat nebudete. To, že vás nutí jezdit na návštěvy a sami nejsou schopní dojet je sobecké… to nechápou, že jako čerstvá matka býváš unavená a nemáš náladu někam 3× týdně dojíždět? :roll: obávám se, že přítel bude asi trochu mamánek, který se proti mamince nepostaví :nevim: fakt ale nechápu takové lidi a chování z jejich strany :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 22:49

No to nevim. Prisla jsem si jako TA co porodila, a ze pritel udelal sve matce hracku. Strasne mi chce pomahat, ale kdyz jsem ji rikala, ze ji naucim ho alespon prebalit, tak vzdy jen odpovi, ja to neumim, my to delali jinak. A kdyz ji to nabidl pritel, tak rekla tak jo. Chova se pred nim jinak. Neumi ho ani utesit, kdyz place, a kdyz veze kocar, tak s vrazi i do patniku, i kdyz spi. Kazdou navstevu je to porad opatrne, tohle mu nedelejte, nema to rad atp., ale stejne si dela po svem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.10.16 22:49
@Michalaa24 píše:
Ano, mas pravdu, ted uz se sebou takhle zametat nenecham. Po porodu jsem byla hotova a nechtela jsem se do toho vseho jeste s nekym dohadovat, tak jsem radsi vetsinou couvla. Pritel me skoro vubec pred jeho rodici nepodporil. Dnes je to trochu lepsi a ja jsem se za toho pul roku naucila rikat ne. Ale i tak jsem porad ve stresu.
:palec: Bude to chtít čas. Trvat si na svém, nastavit pravidla a nenechat se otrávit. A příteli jasně říci, že takhle teda ne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 22:52

@Tris123 jo asi bude, ale uz je to trochu s nim lepsi, ale i tak… neumi ji rict moc ne.. ona se pred nim umi i rozbrecet a vycitat mu jednu vec pirad dokola, a nebo do neho zaryje i jeho otec(at ma klid) a na toho da vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.10.16 23:00
@Michalaa24 píše:
@Tris123 jo asi bude, ale uz je to trochu s nim lepsi, ale i tak… neumi ji rict moc ne.. ona se pred nim umi i rozbrecet a vycitat mu jednu vec pirad dokola, a nebo do neho zaryje i jeho otec(at ma klid) a na toho da vzdy..

Hele vždycky může být hůř, představ si že některý holky s takovou tchýni bydlí v jednom baráku. Tvoje přijde a zase odejde, tak ji nech to odmeldovat, mysli si svy a hlavně si stůj za svým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.10.16 23:05
@Michalaa24 píše:
@Tris123 jo asi bude, ale uz je to trochu s nim lepsi, ale i tak… neumi ji rict moc ne.. ona se pred nim umi i rozbrecet a vycitat mu jednu vec pirad dokola, a nebo do neho zaryje i jeho otec(at ma klid) a na toho da vzdy..

Tak to je teda pěkná manipulátorka :roll: nejvíc by mě štvala ta její nezodpovědnost - ví, že měl malý zánět kvůli špinavým rukám a stejně si je neumyje - co to jako je!? 8o a to nešikovné zacházení… fakt, jako by byl hračka :roll: no, přeju pevné nervy a jak už tady bylo zmíněno - díky bohu, že s ní nesdílíte barák… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 23:07
@jenny.fields píše:

Naprostý souhlas - rodina, nerodina, dítě je tvoje a tebe bude cely život mrzet, ze jsi se o čas s nim nechala připravit. Chápu je těžké jít v podstatě proti příteli, ale pokud to neudělal teď, tak už nikdy. S mytim rukou jsem řešila to samé, proste jsem jim dítě nikdy nedala, než byly umyti a u nás to nebyla tchyně a tchán, ti jsou uzasni!!! Ale celá moje strana je tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.16 23:07

@Michalaa24 text výše, byl hlavně pro tebe samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 23:14

Po tom co jsem se snazila s pritelem to vsechno probrat, tak jsem nas po dohode s nim objednala do partnerske poradny, tak nam to snad nejak pomuze, protoze byt porad takhle ve stresu a cekat, co zase bude uz dloho nevydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.10.16 23:22

@Michalaa24 vis co? myslim, ze by sis to mela ujasnit hlavne s pritelem. proc te nuti jezdit a proc ty ho poslechnes kdyz se ti nechce? jste spolu devet let a vy se neumite dohodnout? a jaka je jeho mama jsi taky drive nevedela? :nevim:
kdybys ji totiz videla treba 1-2× do mesice, tak by ti to asi nepripadalo tak strasne. hodne tchyni se chova po svem, ale cas od casu se to da prezit.
vysvetli chlapovi, jak to vidis a zarid si s malym svuj program. bezte ven, za kamaradkou, nekoho si pozvi, muzete i nejake cviceni ci plavani…pak reknes, ze uz mas program a je hotovo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.10.16 23:50

@peta81 pred tim jsem to tak nevnimala, protoze jsem tam jezdila treba 1× za 14dni. Nema zadneho konicka ani nedelaji s tchanem nic spolecne, tak se nudi a nas syn je jeji jedina „zabava“. Prijde mi z ohledne maleho dost fanatik. Oba jsou na duchode a strasne lini a jsou zvykli, ze vsichni jezdi k nim. Kdyz jsem rekla, ze musi obcas dojet i oni, ze nebudeme s malym porad jezdit jen my, tak byla nastvana a blbe kecala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí